jsem 104 a expím u vlkodlaků a nikdy jsem neměl problém si najít místo kde by se nedalo v klidu plášťovat, to že jich musíte mít nejvíc je vašerafffa píše:NO.. vem si že do té doby co byla poslední úprava (nevím jistě jestli byla fakt poslední nebo předposlední to je jedno..) tak problém nebyl..Bobisek píše:tak to nehraj když se ti to nelíbí a nebreč tu... Malý lvly choději zase na ezo a metiny 130 a nebrečímrafffa píše:nemůže se s tím něco udělat protože tak jak je to ted tak akorát chodí vysoké lvly na 110 a malé lvl nemají kam chodit?!
tento názor beru zpět a řeknu asi tak, taky mi to štve, ale nikdo stím nejspíš nic neuděla![]()
teď je..
takže sice teďka to padá všem, ale na úkor toho že menší lvly nemají tolik pro storu pro ty jejich zvířřátka..
mě je to jedno mě se to zas tak netýká..jen aby to za chvíly nebylo jak v metinlandu že si tam každý bude brávat pvp výbavy..
uvidíme..snad to vyřeší nová mapa..
ale doufám že ještě víc nezhorší ekonomiku sindicatu, v takovém případě bych s ní ještě počkal.. uvidíme co nám velký bigboss Saggi připraví a kdy