Na kapuci mi to skočilo na 28 pokus,do Bska na 20 pokud a do císaře na cca 250. pokus... takže asi tak
Skupina s Buffkou
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Hunter1994
- Lv. 18

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Skupina s Buffkou
Já dával 75/10 do noční kapuce,císaře,a bska
Na kapuci mi to skočilo na 28 pokus,do Bska na 20 pokud a do císaře na cca 250. pokus... takže asi tak
Hlavní postava
Lukaaas13 Ninja
LVL 81
Říše
4Ever
Biolog-Klatby 9/15
Zručnost-8
Herbaření-0
Droper
Lukaas13 Válečník
Lvl 43
Říše
4Ever
Biolog-zuby(hotovo)
Zručnost-8
Lukaaas13 Ninja
LVL 81
Říše
Biolog-Klatby 9/15
Zručnost-8
Herbaření-0
Droper
Lukaas13 Válečník
Lvl 43
Říše
Biolog-zuby(hotovo)
Zručnost-8
- Denny
- Lv.25

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 84 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám veľmi dobrú prax s točením 75/10
.
V mojich začiatkoch som sa toľko toho natočil, že by si neveril.
Teraz som si už dlho novú vec nekupoval, ale predvčerom som si spravil tento, myslím, že celkom pekný, náhrdelník
koľko ma to stálo?
horné bony 5kk (či mi už veríte alebo nie, mne je to jedno
)
mramory - 10kk (kúpil som dva, jeden 5kk aj druhý 5kk, prvý nevyšiel, druhý už áno)
hodnota a príšery - niečo cez 500kk
(myslím, že diamanty a taveniny zmieňovať nemusím)
takže nieže by si nemal šťastie, je to proste náhoda, ja som si tento náhrdelník spravil do 24h. pretože som mal peniaze a vedel som si ich zarobiť rýchlo takže nebol problém. Treba mať trpezlivosť a nervy z diamantu pri točení týchto bonusov, môj kamarát točil hodnotu a príšery do cisaráku za viac ako 1kkk
V mojich začiatkoch som sa toľko toho natočil, že by si neveril.
Teraz som si už dlho novú vec nekupoval, ale predvčerom som si spravil tento, myslím, že celkom pekný, náhrdelník
Spoiler:

horné bony 5kk (či mi už veríte alebo nie, mne je to jedno
mramory - 10kk (kúpil som dva, jeden 5kk aj druhý 5kk, prvý nevyšiel, druhý už áno)
hodnota a príšery - niečo cez 500kk
(myslím, že diamanty a taveniny zmieňovať nemusím)
takže nieže by si nemal šťastie, je to proste náhoda, ja som si tento náhrdelník spravil do 24h. pretože som mal peniaze a vedel som si ich zarobiť rýchlo takže nebol problém. Treba mať trpezlivosť a nervy z diamantu pri točení týchto bonusov, môj kamarát točil hodnotu a príšery do cisaráku za viac ako 1kkk
-
Zeratul
- Lv.5

- Dostal poděkování: 2 poděkování
Dobře, děkuji všem co odpověděli, už mi to stačí. Omlouvám se že jsem takhle vlezl do tématu, ale nechtěl sem zakládat další zbytečné témata, už tak je fórum zaplněné zbytečnými dotazy dost.Já to teda zkusím hrát dál, jenom mě to vytočilo že jsem hrál cca týden jen tak pro nic a nic jsem z toho neměl.
NewZeratul
Warrior Lv. 65
ŘÍŠE Jinno <33
Aura meče - P
Bojové zuření - P
Smršť meče - P
ŘÍŠE Jinno <33
Aura meče - P
Bojové zuření - P
Smršť meče - P