Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Asi takhle. Já používám věci normální do swampu, žádný procenta na magii, žádný obrany, žádný kosti, žádný elíky a zatím všechny tři zvířata (Prase, Vlk a Panter) jsem zkrotil na 2. pokus.
kado píše:obrana ti moc nepomoze
na to aby si ich dobre ustal potrebujes co najviac % na magiu a popripade kosti 30% obrana shopkov
ja krotim s vybavou kde mam 65% magie 20 % absorbce + kosti a plastujem si bez pozehov celu miestnost
To sa velmi mýliš. Ak chodíš v premene tak neplatí, ale ak seká, tak ano.
Ja tam chodím s kosťami 30% obrana, 300 obrany, elik 300 obrany, elik na kritik, 50% mágia a plášťujem celú miestnosť.
kado píše:obrana ti moc nepomoze
na to aby si ich dobre ustal potrebujes co najviac % na magiu a popripade kosti 30% obrana shopkov
ja krotim s vybavou kde mam 65% magie 20 % absorbce + kosti a plastujem si bez pozehov celu miestnost
To sa velmi mýliš. Ak chodíš v premene tak neplatí, ale ak seká, tak ano.
Ja tam chodím s kosťami 30% obrana, 300 obrany, elik 300 obrany, elik na kritik, 50% mágia a plášťujem celú miestnosť.
no ja takto ako som pisal chodim v premene a som maximalne spokojny
Anderson píše:Jaj, to som zabudol, nebudem v premene budem normálne z koňa, sem tam zosadnem dám smršť a zase z koňa, podľa toho koľko budem brať
Tak potom čo najviac % na mágiu a čo najviac obrany + kosti 30% obrany. Elík na kritik by nebol tiež na škodu.
takže asi bude najlepšie, ak si spravím nejakú novú helmu s 15% mágia, nejaké BSko a náramok?
Bsko, ale musí byť v ňom ochrana +6, alebo shellko s 15% magiu a šutrami +6 (aby sa to vyplatilo musí byť +6 a viac a na tonemáš level), helma stačí s 10% príšerami a 15% mágiou, náramok tiež.