Koně v cechové válce? Pryč!
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
Re: Koně v cechové válce? Pryč!
Good story sem aj PRO
Naposledy upravil(a) ImLegend dne úte 21. srp 2012 18:44:08, celkem upraveno 1 x.
- Giant
- Lv.27
- Dal poděkování: 133 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Jo pryč a už to mělo byt davno, jak se odebrali z valek říší, tak měli jít aj z valek cechů, akorát zdrhaj a bugujou s tím :wannafight: :wannafight:
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
:yeah:Giant píše:Jo pryč a už to mělo byt davno, jak se odebrali z valek říší, tak měli jít aj z valek cechů, akorát zdrhaj a bugujou s tím :wannafight: :wannafight:
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
nečetl jsem všechny komentáře, ale udělat aby v cechovní válce nebyl kůň je hloupost.
Dám vám příklad, kde je to hloupost, poznali jsme to z vlastní zkušenosti.
Měli jsme válku(DeathComing) proti cechu OLDDogs (mam pocit) vyběhl na nás DATteplice, nebral zas nějak moc, ale jak má tipnu 250 rychlost útoků, tak do vás furt buší a vy ani nemůžete odběhnout. To se dalo ještě snést, ale jak za jeho zády byli 2 ninjové šípaři se 100% prunik, tak se to vážně nedalo snést.
PS: tomu ninjovi jsem bral 6k na skill = měl ve všem 8/10 (8prunik, 10 obrana)
Řekni mi prosím, co by jsi v této situaci dělal bez koně?
nečetl jsem všechny komentáře, ale udělat aby v cechovní válce nebyl kůň je hloupost.
Měli jsme válku(DeathComing) proti cechu OLDDogs (mam pocit) vyběhl na nás DATteplice, nebral zas nějak moc, ale jak má tipnu 250 rychlost útoků, tak do vás furt buší a vy ani nemůžete odběhnout. To se dalo ještě snést, ale jak za jeho zády byli 2 ninjové šípaři se 100% prunik, tak se to vážně nedalo snést.
Naposledy upravil(a) Buffikradu dne úte 21. srp 2012 22:24:49, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Ono je to složitý, když tam někdo postaví koně jen na to ,aby na něj nikdo pořádně nemohl, je to na prd...Mně osobně se nelíbí, když někdo mastí z koně, ovšem někdy, aby se člověk zbavil třeba wara, je potřeba na něj naskočit ( na koně, ne wara )
.
V cechovní war to nepoužívám, ale třeba při obraně v přitažlivce jo.
Třeba by to šlo vyřešit tak,aby v cechovní war nefungovalo WH a MH, ovšem nevím jestli by potom pomohlo jen nasednutí při zaseknutí .

V cechovní war to nepoužívám, ale třeba při obraně v přitažlivce jo.
Třeba by to šlo vyřešit tak,aby v cechovní war nefungovalo WH a MH, ovšem nevím jestli by potom pomohlo jen nasednutí při zaseknutí .

za podpis děkuji Xiri

herbalistika na P
biolog hotový
zručnost konečně G3 ale vůbec to nechce brát

karma 12
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Pro zakladatele :
ve svém příspěvku píšeš, že vedeš poměrně úspěšný cech. Pokud máš problém se zabitím jedné válečnice na koni, která, jak píšeš jen seká a ty se k ní nedostaneš, pak přece stačí do války povolat kohokoliv s dálkovými kouzly (WP sura, BMsura, dračí šaman, healer, mentální válečník a dokonce i aurař tam "dosáhne" trojákem" a v neposlední řadě také ninja lukostřelec ).
Tím poměrně hravě vyřešíš celý problém a není proto třeba předělávat celý systém.
Nehledě na to, že diskuze na téma, kterou zamítnul hned v počátku sám velký Saggitarius jaksi pozbývá smyslu.
S veškerou úctou,
KapkaRosy
ve svém příspěvku píšeš, že vedeš poměrně úspěšný cech. Pokud máš problém se zabitím jedné válečnice na koni, která, jak píšeš jen seká a ty se k ní nedostaneš, pak přece stačí do války povolat kohokoliv s dálkovými kouzly (WP sura, BMsura, dračí šaman, healer, mentální válečník a dokonce i aurař tam "dosáhne" trojákem" a v neposlední řadě také ninja lukostřelec ).
Tím poměrně hravě vyřešíš celý problém a není proto třeba předělávat celý systém.
Nehledě na to, že diskuze na téma, kterou zamítnul hned v počátku sám velký Saggitarius jaksi pozbývá smyslu.
S veškerou úctou,
KapkaRosy
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.

- Eresable
- Lv.19
- Dal poděkování: 166 poděkování
- Dostal poděkování: 64 poděkování
WarDogs né, ... ale OLDogs ..Buffikradu píše:Ahoj,
Měli jsme válku(DeathComing) proti cechu WarDogs (mam pocit) vyběhl na nás DATteplice, nebral zas nějak moc, ale jak má tipnu 250 rychlost útoků, tak do vás furt buší a vy ani nemůžete odběhnout. To se dalo ještě snést, ale jak za jeho zády byli 2 ninjové šípaři se 100% prunik, tak se to vážně nedalo snést.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pardon, hned opravímEresable píše:WarDogs né, ... ale OLDogs ..Buffikradu píše:Ahoj,
Měli jsme válku(DeathComing) proti cechu WarDogs (mam pocit) vyběhl na nás DATteplice, nebral zas nějak moc, ale jak má tipnu 250 rychlost útoků, tak do vás furt buší a vy ani nemůžete odběhnout. To se dalo ještě snést, ale jak za jeho zády byli 2 ninjové šípaři se 100% prunik, tak se to vážně nedalo snést.

- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
Kone pryč? seknou te do zdi i bez kone to je za 1. a za 2. pokud by ses bugl (nelze se hejbat aniž by to tebe nekdo mlatitl a to lze odstranit jen nasednutim na kone) tak bys delal co??? :normal?:
-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Odoberete kone z války a bude to ješte horší
))
Dostanete se ninjovy " pod dýky " a nedostanete se znich driv než chcípnete tak o čem to je ?
Uprimne že by me nekdo sekal u zdi se mi stalo tak 1 / 15 válek .. ale že bych se dostal nejakemu blbcovy co mi bere na skill 500 pod dýky a sekal me 2 minuty vkuse to se mi stava snad každou válku ..
At vše ostane tak jak to bylo do teď sakra server beží pres 2 roky a teď vas tu začína štvát kúň v cechovní .. Patrí to ke hre tak to nerešte

Dostanete se ninjovy " pod dýky " a nedostanete se znich driv než chcípnete tak o čem to je ?
Uprimne že by me nekdo sekal u zdi se mi stalo tak 1 / 15 válek .. ale že bych se dostal nejakemu blbcovy co mi bere na skill 500 pod dýky a sekal me 2 minuty vkuse to se mi stava snad každou válku ..
At vše ostane tak jak to bylo do teď sakra server beží pres 2 roky a teď vas tu začína štvát kúň v cechovní .. Patrí to ke hre tak to nerešte
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »