swamp zahada
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
xTomik
- Lv.6

- Dal poděkování: 3 poděkování
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Re: swamp zahada
protože tady se pořád někomu něco nelíbí a někdo si jednou vymyslel že to "diskriminuje" lukaře tak to tam je
-
bysta
- Lv.25

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 69 poděkování
starenka hodne potrebna uz parkrat sa stalo ze simanzelka zapomela resetnut vlastnosti a davat o 3kmeneje je znat 
- Gwynbleidd
- Lv.8

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Nechapu jak je to muže diskriminovat, mají možnost bud se šípy nebo s mečem, jejich volba že musejí všechno ničit v proměně, absolutně to nechápu, krom metinu, co se dá pochopit že to mají rychleji zničené, ale skupinky příšer se dají krásně s mečem, samozřejm je potřeba víc utoku než ma aura, ale jde to luxusně namnožit i zabít, měl jsem možnost jít s ninjou 110lv + a s mečem uranem a šlo to krásně, expilo peníze padaly.princik píše:protože tady se pořád někomu něco nelíbí a někdo si jednou vymyslel že to "diskriminuje" lukaře tak to tam je
Pokud se rozhodne ninja s lukem a šípy, tak si je má tahat
-
Charen22
- Lv.15

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Naprosto souhlasím taky bych chtěl elíky na int a nemám je tam , vše si musim tahat .... ale jako já když se jdu vysypat tak se nechám zabít a dám město mám u sebe zbrojíře tak využiju hned jeho ..... myslím že tam je aby nebyla zácpa u obchodniceGiant píše:Nechapu jak je to muže diskriminovat, mají možnost bud se šípy nebo s mečem, jejich volba že musejí všechno ničit v proměně, absolutně to nechápu, krom metinu, co se dá pochopit že to mají rychleji zničené, ale skupinky příšer se dají krásně s mečem, samozřejm je potřeba víc utoku než ma aura, ale jde to luxusně namnožit i zabít, měl jsem možnost jít s ninjou 110lv + a s mečem uranem a šlo to krásně, expilo peníze padaly.princik píše:protože tady se pořád někomu něco nelíbí a někdo si jednou vymyslel že to "diskriminuje" lukaře tak to tam je
Pokud se rozhodne ninja s lukem a šípy, tak si je má tahatpro aury tam taky se neprodávaj Bíle Eliky (L) když mají malo obrany.
-
KapkaRosy
- Lv.16

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Chytráci. Bez elixíru můžou vaše ubohý postavičky bojovat klidně dál. Prostě jen máchaj mečem. Lukostřelec si ovšem bez šípů z luku nevystřelí. Ve swampu je šance na drop šípů nulová a proto tam je nejspíš zbrojíř.
Ovšem na druhou stranu uznávám, že jediný lukostřelec který kdy použil ve swampu luk jinak než v proměně byl asi KapkaRosy
. Fakt jsem to kdysi zkoušel
a kupodivu to i fungovalo - i když přiznávám, že mizerně. Mám z toho jediný poznatek. Spotřeba šípů je obrovská, takže střelivo které jsem tahal z města mi ani zdaleka nestačilo a to jsem ho vozil opravdu hodně.
Ovšem na druhou stranu uznávám, že jediný lukostřelec který kdy použil ve swampu luk jinak než v proměně byl asi KapkaRosy
-
LeeSin
- Lv.6

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
coze ? co tu placate za nesmysly ? kdyby ste to aspon nekdy zkusily v promene, tak zjisitite, ze do promeny ( s lukem ) sipy potreba nejsou...
- mojeproblemy
- Lv.25

- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
- CreepiXx
- Lv.16

- Dal poděkování: 190 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
↑ Přesně ták! Když je tam stařena a podobně, tak proč ne skladník? O_o' Spíš tohle je zaháda..