Spoiler:
Teensaver píše:DzugeRai píše:Takže především: Já ten dvojklik využívám.
Spíš bych souhlasila s tím, že by se při přendavání věcí do skladu nedala přehodit výbava (a samozřejmě by se nedaly nasadit zlodějky, expák,..), jako to nejde s otevřeným oknem u obchodování.![]()
Hmm... pěkné... ale! co když jdeš na sklad, otevřeš ho a ! -> maš na sobe neco (dejme tomu naramek) kterej si chceŠ dat do skladu .. co udelaš? Znovu zavřeš a otevřeš sklad?
a když na neco ve vybave zas zapomeneŠ tak zas? :normal?: :normal?: ... ja když si davam do invu pvp tak si ji hend nahazuju a pvm střílím do skladu.

A důvod, proč ho používám: Dřív jsem měla myš, která se občas zbláznila a začala dvojklikovat a na pravé tlačítko myši občas i čtyřklikovat. Tak jsem na pravé skoro nesáhla a zvykla jsem si na levé

Já PvP výbavu (zatím) nemám, zatím se rozhoduju mezi postavami. Myslela jsem jen na sebe, ale každý prosadí svůj vlastní názor, tak proč ne já že

S tím čtením má Máslo pravdu, to už by mohlo naštvat narozdíl od zlodějek.
Ale svůj názor měnit nebudu, za dvojklik se stavím jen kvůli čistému zvyku a pokud návrh bude vyhovovat týmu, tak jeden můj hlas nic nezmění a klidně to přežiju