Opičí krev - Quest zrušen ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Re: Opičí krev - Quest zrušen ?

Příspěvek od DrTom » stř 26. zář 2012 12:48:10

jak napsal ElektriX ... jde mi o ten qest, který jak to vypadá byl zrušen,ale neřeší to láhve... buď obnovit částečně qest ( myslim tím jen dojít pro lahev a hned dungeon ) nebo aspon navýšit drop flašek.

Čas ukáže co s lahvema vedení vymyslí..

Děkuju za reakce a odpovědi.

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

Attila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Attila » stř 26. zář 2012 12:54:52

Láhve už jsou teď celkem drahé,viděl jsem stánek,kde je týpek prodával za 5kk kus.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....

grafy
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od grafy » stř 26. zář 2012 17:24:07

Nevím nebylo to tak, žes ten q udělal jednou a pak už to nešlo já ho teda nedělal ani 1 normálně vemu flašku a dropnu krev na opicích, když jsem dropil na 55 padalo tam těch flašek až moc nevím jak je to tedka.
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

ddt007
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od ddt007 » stř 26. zář 2012 17:36:15

Já s tím teda problém nemám, za swamp mi minimálně jedna padne a tu pak využiju na další swamp. Buff je va swampu a hold jednou za 10 swampů si koupím krev..žádný velký problém podle mě :shinsoo:
-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno

-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM :P

Arutumo
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Arutumo » stř 26. zář 2012 18:14:34

Buff jde nechat ve swampu? Jak???
Empiro - WP 110
LipoxSVKK - Buff 114

Něco z archívu...
Rekord DMG kritik Smršť meče
A dalsi PVP video.. 7 minut teroru
Postava Arutumo a Dalie mi jiz nerikaji pane.

DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od DrTom » stř 26. zář 2012 18:18:22

ddt007 píše:Já s tím teda problém nemám, za swamp mi minimálně jedna padne a tu pak využiju na další swamp. Buff je va swampu a hold jednou za 10 swampů si koupím krev..žádný velký problém podle mě :shinsoo:

Velký problém by v tom nebyl, ale zamysli se, když teď nejde tento qest, tak od koho koupíš krev ? :-D tolik flašek na trhu k prodeji není.. ja osobně dělám krev 3× za den a přebytečné následně prodávám, ale jak je to teď težko nějakou budu prodávat :-)

Nijak víc se toho nechytej, jen to vem v úvahu :-D

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

D3NJIs
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 264 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D3NJIs » stř 26. zář 2012 18:18:34

Arutumo píše:Buff jde nechat ve swampu? Jak???
Přihlásíš, buffneš, změníš postavu. Zvolíš postavu, buffneš, změníš postavu a tak dokola. Ze swampu tě to kopne, když budeš v té mapě přihlášený ty 2 hodiny.
Obrázek

rafffa
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 111 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KREV ??

Příspěvek od rafffa » stř 26. zář 2012 22:07:26

ElectriX píše:
godigodi píše:cože nepochopil sem.. kdev pada normalně když maš u sebe prazdnou láhev a nemaš u sebe další krev takhle to je, ne?
Mám dojem, že tím myslel docela jednoduchý fakt - Počínaje dneškem už se nedá prázdná lahev získat za pomoci questu u Yonaha. Tím pádem jedinou možností je ji dropnout, nebo zakoupit (příp. koupit hotovou krev).

Pokud je to úmysl (a do vyjádření někoho kompetentního o tom můžeme spekulovat), je to zřejmě úprava, jejímž cílem je donutit hráče více se starat o svou hodnost v novém systému a mít tím pádem delší návštěvy ve Swampu. A nebo je v tom snaha dostat velké levely ze Swampu do Heageronu, případně dalších budoucích lokací (jen můj odhad). Osobně tuhle možnost získání lahve nevyužívám, ale myslím si, že jí je trošku škoda.

K tématu: O žádné další možnosti získání lahve nevím, ale třeba s dnešním updatem přibyla.
to někdo fakt ten quest dělal?
já myslel že je hloupost když za každý swamp padnou mě minimálně 2 láhve a určitě nepatřím k těm co jsou na horní hranici takže někomu jich padne třeba ještě mnohem víc tak proč by někdo ten quest dělal..
moc jsem nepochopil o co go..
pokud jí jde pořád stejně dropnout tak bych neviděl nikde žádnou velkou změnu..
ve hře jsem tedka nebyl tak nevím jdu to zkusit třeba mi nepadne pak si řeknu že jsem tuhle temu asi nepochopil :D
ale věřím si :P

Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 956 poděkování

Re: KREV ??

Příspěvek od Electrix » stř 26. zář 2012 22:58:29

rafffa píše:to někdo fakt ten quest dělal?
já myslel že je hloupost když za každý swamp padnou mě minimálně 2 láhve a určitě nepatřím k těm co jsou na horní hranici takže někomu jich padne třeba ještě mnohem víc tak proč by někdo ten quest dělal..
Jak kdo, ale i tak je to myslím zbytečné zužování možností hry, třebas úkol používalo dejme tomu jen 20 lidí. Ale nevím, možná je zrušení tohoto úkolu opravdu účelové a promyšlené a hra se za to dočká nějaké kompenzace v jiném směru.

Jinak tady je zajímavé téma z nedávné doby. Týká se to sice jen hráčů na hodně vysokém levelu, ale i takových nám ve hře už běhá poměrně velké množství. To jen ohledně toho, odkud vycházím. Jinak souhlasím, prozatím nebyl nikdy problém dostatek lahví sehnat. Ne každý ale chce a může trávit hodiny dropováním, nebo procházením stánků. Takže asi tak.

V každém případě, dokud se nevyjádří někdo z týmu, nemá smysl dělat ukvapené závěry ;-).
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » čtv 27. zář 2012 6:48:59

Ele, no asi tak, klasická modelova situace. Ju do Swampu a prostě flaška nepadne ani kdybych dělal co chci. Prozměnu když tam jdu s malým levelem (110-114) dropovat tak jich mám celkem dost. No nic ale s dropem do swampu primárně nechodím, navíc už jsem měl tak nějak vžité vzít si ze skladu ty 3 teleportační porty a tu krev si udělat tak jak se má udělat.
Pro některé je to ztráta času, pro mě je tý výlet na "dáblíkovi" po krásách země Metinu. ;) Jinak co tím veden zamýšlí, no nevím, ten novej text se tam sám od sebe nepřidal. :D ....

PS: Tohle je asi jak dřívejší debata proč levelum 130+ nepadala karma a levelum 110 ano, jenom s tím rozdílem že karma se narozdlíl od flašky nedala koupit.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « čtv 8:37 pm »
@miselnovakova,  vporadku smudlo
@ miselnovakova « čtv 8:33 pm »
dobre dobre prepáč :D
@ TomasFoxx « čtv 8:31 pm »
@miselnovakova,  ja pocitat umim, neboj 😂 ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
@ miselnovakova « čtv 8:26 pm »
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty :D či to podrobnejšie chceš?
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
@LittleNessa,  porad cekame hej
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved
@ Borda91 « pát 4:31 pm »
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
@ TomasFoxx « pát 3:20 pm »
@Soulicek,  ne ty jsi nejlepsi
@ Soulicek « čtv 10:59 pm »
stara cidonka bola najlepšia mapa ktorú kedy ekura mala tbh kto plakal že sa tam zabijaju PVM hráči bol na hlavu padnutý
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ TomasFoxx « čtv 9:51 pm »
xdddd
@ Revus « čtv 9:50 pm »
zdegenerovany jsme vsichni az moc xd
@ TomasFoxx « čtv 9:50 pm »
nechce nekdo zgenerovat healera se spellama L? pujcil bych si ho na stredni valku
@ Revus « čtv 9:38 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ LittleNessa « čtv 5:43 pm »
Nezajímalo to akorát 3 lidi, kteří si jedou zase to své ve velké war včetně tebe jako PvM hráče, který war nechodí vůbec :-D
@ LittleNessa « čtv 5:42 pm »
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt :-D ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda ;-)
@ Relly « čtv 5:40 pm »
@LittleNessa,  No vidíš, takže něco jako tvůj názor ohledně středních, který se tu snažíš hájit už od úterka.
@ LittleNessa « čtv 5:38 pm »
Nemám tam dál nic, pro mě názor člověka, který používá PvP jen k zabíjení pvm hráčů ať ve staré CIDO nebo nedávno v entu nemá smysl, takže tak ... :-)
@ LittleNessa « čtv 5:37 pm »
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
@ Relly « čtv 5:37 pm »
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
@ Hakan « čtv 5:34 pm »
Koupě 20CB už je hodně dávná historie. To šlo když dobře hodně na začátku staré cido a taky hodně rychle se to odebralo, právě skrz rigování krále
@ LittleNessa « čtv 5:34 pm »
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat
@ LittleNessa « čtv 5:33 pm »
Určitě si tedy pamatuješ systém jak to fungovalo u velitele šlo koupit 20 CB pro vstup .. takže když si někdo PvM koupil 20CB aby mohl jít dropovat chceš říct, že to byla chyba u nich? Když přijede z ničeho člověk s PvP a zabije je na kouzlo? :-D
@ Relly « čtv 5:30 pm »
S @LittleNessa,  Je zajímavé, že já tam lovil i dropoval. Tak asi někde byla chyba spíš u nich, ne?
@ LittleNessa « čtv 5:29 pm »
V podstatě i kvůli královskému systému, protože král si po sobotní war myslel, že je neohrožený .. a stačilo jít do cidonie kde se vše změnilo během pár hodin, když tam někdo byl ...
@ LittleNessa « čtv 5:28 pm »
Když to byla PvP mapa, proč se musela zrušit kvůli tomu, že opět pár jedinců naznačilo že nemohou v klidu dropovat, že je tam tobě podobní chodili zabíjet? ...
@ Relly « čtv 5:27 pm »
@LittleNessa,  Nebyla cidonie pvp mapa náhodou?
@ LittleNessa « čtv 5:27 pm »
Bohužel si tvoje PvP pamatuji moc dobře, krom zabíjení PvM hráčů v entu a ve staré cidonii taky nevím o žadném lepším výsledku ;-)
@ Relly « čtv 5:26 pm »
@LittleNessa,  Já jsem PVM
@ Relly « čtv 5:25 pm »
Jo, tys dala i ty krále, o kterých nikdo nic neví. Dáváš první místa za vše, což vidět taky není. Tobě je vlastně i jedno ten král, ale bráníš to tu už od úterka. Ačkoliv totálně mimo.

Who is chatting

offline Akyl26 
offline Clusive 
offline Compucion 
offline Fogru 
offline Mionix 
offline Pajjuska 
offline Verrin