Uplne stebou suhlasím nie všetky zbrane patria do hry ....
Teraz len zapotím: maž nejakú novú zbraň od xxx lvl a utok s hodnotou dajme tomu 2000 - 3000 + prumka tak to by bolo pri momentalných mapách poriadne na hlavu nie su tu ani take príšery ani nič proste su zbytočné ...
Ja po nových zbraniach a tak ani nejak neprahnem a času mam dosť a v poslednom čase aj roboti

tak si pomaly expím nové postavy a tak čiže je tu viac hráčov ktorý potrebujú čas dokupiť nejaké luxusnejšie kusky výbavy nie to ešte aby pomýšľali nad dračou výbavou ...
Ale ak GM spravý že sa z dračími vecami nebude dať obchodovať za mňa osobne ma

je to lepšie zoberte si že ked prišlo shell a rokle najprv to brnenie mali top hráči a potom na nom začali zarábať a predávať ho po čase ho mal každý a aj každý chodil rokli a shell stratilo na hodnote a teraz sa da kupiť za babku o +9 ani nehovorím ....
čiže takéto rozhodnutie že tie veci by boli nepredajné v plnom rozsahu podporujem .... je to super nápad kto ich chce mať nech si ich dropne a potom dvyhne na +9
Len ma strocha hnevá že vstup do heageronu je len s hodnosťou alebo viehlasem som zvedavý za nejaký čas ked tu bude kopa lvl 140+ ktorý budu mať hotového biologa herbarčenie a zručnosť na P lvl tak rýchlo nedajú aby im to zasadne dvyhlo viehlas a budu len misse robiť no ja som zvedavý jak to budu PVM riešiť tý čo idu valku ríši to maju viac menej vyriešené ale aj tak si myslím že je to diskriminácia a nutenie ľudí aby si robili viehlas a pod ak chcejú isť do heageronu