cesminus - co jsem četl tvoje téma, tak jsi hacker... Zkus si napsat ticket, jestli máš čistý svědomí a nemáš hacky, ale moc bych s tím nepočítal
Trestne body
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Re: Trestne body
TB máš napořád. Možná tak při nějakém významném datu GM může udělit hromadné amnestie, ale nevím jak to s tím chodí, protože nejsem zrovna sběratel TB - vlastně jsem nesebral ani jeden, zatím (musím to někde zaklepat) 
cesminus - co jsem četl tvoje téma, tak jsi hacker... Zkus si napsat ticket, jestli máš čistý svědomí a nemáš hacky, ale moc bych s tím nepočítal
"Happines only real when shared."
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Kdyby byl hacker,tak by asi neměl 0TB + stav účtu OK jinak pravej opak ne snad..?shvetseek píše:TB máš napořád. Možná tak při nějakém významném datu GM může udělit hromadné amnestie, ale nevím jak to s tím chodí, protože nejsem zrovna sběratel TB - vlastně jsem nesebral ani jeden, zatím (musím to někde zaklepat)

- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Těžko říct. Já ještě ban za užívání programů třetí strany ovlivňujících chod launcheru nedostal. Ty jo?slusnej píše:Kdyby byl hacker,tak by asi neměl 0TB + stav účtu OK jinak pravej opak ne snad..?shvetseek píše:TB máš napořád. Možná tak při nějakém významném datu GM může udělit hromadné amnestie, ale nevím jak to s tím chodí, protože nejsem zrovna sběratel TB - vlastně jsem nesebral ani jeden, zatím (musím to někde zaklepat)
"Happines only real when shared."
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Znám pár jedinců,takhle to spíš řeknu..shvetseek píše:Těžko říct. Já ještě ban za užívání programů třetí strany ovlivňujících chod launcheru nedostal. Ty jo?slusnej píše:Kdyby byl hacker,tak by asi neměl 0TB + stav účtu OK jinak pravej opak ne snad..?shvetseek píše:TB máš napořád. Možná tak při nějakém významném datu GM může udělit hromadné amnestie, ale nevím jak to s tím chodí, protože nejsem zrovna sběratel TB - vlastně jsem nesebral ani jeden, zatím (musím to někde zaklepat)

- oRAFAo
- Lv.10

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
TB jsou na pořád..
pokud jich máš víc než 5 tak se ti bonusy nevrátí přelomem měsíce,
nýbrž až na amnestii (jednou za čas saggi vrací bonusy hráčům s více TB)
na ox už se asi nepodíváš.. co máš z toho já taky ne
ale neni problém si na ni zajít za jinou postavičku
pokud jich máš víc než 5 tak se ti bonusy nevrátí přelomem měsíce,
nýbrž až na amnestii (jednou za čas saggi vrací bonusy hráčům s více TB)
na ox už se asi nepodíváš.. co máš z toho já taky ne
ale neni problém si na ni zajít za jinou postavičku