každopádně taky jsem kdysi vylepšovala kameny z +5, ale pomocí kamene kováře udělej perg a máš větší šanci, že ti vyjde

Já si myslím,že s obyč pergem to je lepšínicoletta píše:vylepšovat kameny mudrcovkou?tak to jsem ještě neviděla
každopádně taky jsem kdysi vylepšovala kameny z +5, ale pomocí kamene kováře udělej perg a máš větší šanci, že ti vyjde
Shamanice píše:Já si myslím,že s obyč pergem to je lepšínicoletta píše:vylepšovat kameny mudrcovkou?tak to jsem ještě neviděla
Protože jak jsem pokaždé něco vylepšoval kamene kováře,pergamenem draka atp. Tak mi to častěji rupalo,než s obyč. pergem
proč nevylepšovat kamen mudrcovkou když je tam 100% na úspěchnicoletta píše:vylepšovat kameny mudrcovkou?tak to jsem ještě neviděla
asi proto že v součtu je to velice drahé... kdyby mudrcovky stály 10kk vyplatilo by se toalen666 píše:proč nevylepšovat kamen mudrcovkou když je tam 100% na úspěchnicoletta píše:vylepšovat kameny mudrcovkou?tak to jsem ještě neviděla
V mém prvním příspěvku jsem to počítal a kamen +6 tě touto cestou vyjde na 53kk a to je pořád lepší než ho za 65-70kk koupithliza píše:asi proto že v součtu je to velice drahé... kdyby mudrcovky stály 10kk vyplatilo by se toalen666 píše:proč nevylepšovat kamen mudrcovkou když je tam 100% na úspěchnicoletta píše:vylepšovat kameny mudrcovkou?tak to jsem ještě neviděla
aha tak to se omlouvám nečetl sem to od začátkuV mém prvním příspěvku jsem to počítal a kamen +6 tě touto cestou vyjde na 53kk a to je pořád lepší než ho za 65-70kk koupit
Je pravdou, že s tím vylepšovat neumíšShamanice píše:Já si myslím,že s obyč pergem to je lepšínicoletta píše:vylepšovat kameny mudrcovkou?tak to jsem ještě neviděla
Protože jak jsem pokaždé něco vylepšoval kamene kováře,pergamenem draka atp. Tak mi to častěji rupalo,než s obyč. pergem