Event - Konec světa

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Jste pro?

Ano
39
62%
Ne
24
38%

Celkem hlasů: 63

CreepiXx
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 195 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Event - Konec světa

Příspěvek od CreepiXx » ned 18. lis 2012 11:21:44

Čuprózní nápad.. Jen bych to nedával na 2-4 dny, ale třeba jen na ten jeden den - 21.12.. A ti co píšou, že by byli bez elíků, co třeba si je nakoupit předem? O_o Drsný, cooo? Myslím, že někteří by ale nepřežili bez herbaření, makamitaa či biologa.. Vždyť oni dřou jak psi a najednou nikde nikdo? :|

:up: :up: :up:
Obrázek

Hra skončila, dřív než začla :D

Bye, bye :)

Smrtus
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Smrtus » ned 18. lis 2012 11:34:34

No pokud by se to uskutečnilo, tak by to bylo místo vánočního eventu a to by někteří lidé nechtěli a já sám za sebe bych v tu dobu co by byl ten event "Konec světa" bych nehrál.... pač by to bylo na prd ! x) :down: :omg: :ouch:

DarkMagic
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od DarkMagic » ned 18. lis 2012 12:53:34

já bych to udělal taky jen na jeden den, ale už pořádně - čili žádný NPC prostě nic všechno holí, jen aby všude padali metiny prostě takovej armagedon :D
noc, sněžení
to by bylo psycho :D

ten 1 den bez NPC by vás fakt zabil lidi
kdo by to nechtěl tak by to nemusel ani zapínat a byl by klid

bylo by to hodně velký spestření hry ale docela by asi trvalo to předělat
Metin 3!

DzugeRai
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 30 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od DzugeRai » ned 18. lis 2012 13:48:52

D3NJIs píše:Karma - myšleno bez druida a 4 bez karmy? omg... :omg:
Skladník - vytáhnout věci, dát tam věci
Bilog - 4 dny bez biologa
Makamito - 4 dny bez zručnosti? :normal?:
Srovnej si to s realitou - když bude "konec světa," určitě v té tmě nebudeš např. tancovat, kreslit, běhat, nevím co tě baví :) A než se do mě někdo opře, proč hru srovnávám s realitou, o tom ten event je - stejné podmínky jako v realitě, akorát přizpůsobené hře :)

Jestli to nevadí, trošku to rozvedu:
Nevím, jestli jste slyšeli o tom nulovém pásmu a těchto věcech, ale bylo tu na to i téma, tak snad jste si všimli.
Realita: Před "koncem světa" si prý lidé mají nachystat zásoby trvanlivých potravin a odejít někam do přírody. Všichni, co to odmítají, by měli zůstat doma a nevycházet, co nejvíc zatemnit okna kvůli světelným jevům na obloze, které je můžou oslepit. Neměla by fungovat komunikace, elektřina, atd.

Hra:
1. verze
Toto je vzaté trochu doslova, takže to vypadá dost přehnaně.
Před eventem si každý nachystá potřebné věci na "přežití" (např. kosti, elixíry) a odejdou pryč z prvního, druhého města a tržnice někam do jiných map. Zbytek postav, co se nepřemístí z prvních měst nebo tržnice nepůjdou vůbec spustit, protože zůstanou "doma" a nebudou vycházet. Jako jevy na obloze se můžou považovat meteory nebo ohňostroje, které by se vypouštěly aniž by je někdo spustil. Taky by se mohl zvýšit drop červených a modrých elixírů a z meteorů by se daly považovat za eventový drop kosti nebo elixíry, které se vyrábějí z bylinek. Nešlo by se dorozumívat přes chat, jen přes šepot a obchodování by nešlo vůbec.
2. verze
Zkopírovaná první verze s rozdílem, že červené části neplatí, tahle verze už není vzata tak doslovně.
Před eventem si každý nachystá potřebné věci na "přežití" (např. kosti, elixíry) a odejdou pryč z prvního, druhého města a tržnice někam do jiných map. Zbytek postav, co se nepřemístí z prvních měst nebo tržnice nepůjdou vůbec spustit, protože zůstanou "doma" a nebudou vycházet. Jako jevy na obloze se můžou považovat meteory nebo ohňostroje, které by se vypouštěly aniž by je někdo spustil. Taky by se mohl zvýšit drop červených a modrých elixírů a z meteorů by se daly považovat za eventový drop kosti nebo elixíry, které se vyrábějí z bylinek. Nešlo by se dorozumívat přes chat, jen přes šepot a obchodování by nešlo vůbec.

Myslím, že Makamita, biologa a karmu obětujete a pokud si budete chtít dát věci do skladu, zapnete jinou postavu a přendáte. Vikerne(si), doufám, že nevadí, když jsem se do toho trochu opřela, zmocnila se mě nuda :D
Blébleblé

winrar
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od winrar » ned 18. lis 2012 20:50:51

Jsem určite pro za tu prvou verzi. Omg to vás fakt zabije 1 den bez karmy, makamita a biologa? Naozaj by ste mali niekedy skúsiť normálny život :D

Vikern
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Vikern » ned 18. lis 2012 21:15:01

Denjisi...jak někdo psal..při konci světa by ses nestaral o každodenní záležitosti ale o přežití...tak by tě snad karma nezabila...
DzugeRai - ne nevadí mi to..naopak jsme rád...já psal že kreativcům nechám volný průběh a že klidně ať každý dodá vlastní návrh...takže je to supr a tvůj nápad se mi zamlouvá
OStatní - je to asi fakt přehnané ty 4 dny..takže by to stačilo i ten 1-2 dny :))
Samozřejmě to záleží na GM jestli mají čas a chuŤ se do toho pustit :)
Vikernes 118
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá :D..kam chodím?..no přece ven :D..taky by jste to měli zkusit;)

Alias90
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Alias90 » pát 23. lis 2012 21:09:50

ahoj mel bych trochu jiny nápad co treba udělat tu tmu a z nebe by padaly meteory zkázy (nebo nějaké jiné jméno)padali by všude a vybíhali by znich náhodné potvory treba by jste začali mlátit vyběhly by treba psi a pak najednou kerindorska královna nebo nejaky boss nebo tak proste náhodně a říše která by jich za den zničila nejvíce by dostala nejaky bonus jako za válku treba a samozřejmě by to nebylo možno zničit jednotlivcem ale te skupině:-)
Dračí šamanka:xXFabinkaXx
aktuální lvl:124
Proměna :P
Vedení:P
Těžba:P
Zručnost:18
Biolog:červené větve
zkrocený:Lupus
Buff:102,6%

Cech:RedDragons

Gues
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Příspěvek od Gues » ned 25. lis 2012 15:39:32

a ty lagy fůůha :D všude mobové z nezničených bažin,dej pokoj
Konec, postavy v dobrých rukou

Obrázek

Obrázek

I Phone
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od I Phone » pon 26. lis 2012 7:21:53

PRO :up: . Sám sem již chtěl dát takový návhr , ale někdo mě předběhl. ;)
K tématu : Já myslím , že jeden den by uplně stačil to nikoho nezabije. A proč by nemohl být vánoční event ? Mohl by se překrývat 2 eventy ---
Obrázek

Colla
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Colla » pon 26. lis 2012 10:12:48

ja jsem pro :up: jen bych jeste zakazal v ten den delat stanky jak na namku tak i na trznici :D
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix