Věci do nové mapy (Šaman dragon)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
bysta
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Re: Věci do nové mapy (Šaman dragon)

Příspěvek od bysta » úte 20. lis 2012 9:35:01

jo ty kytky -_- mne po 5 k a kamoske ani zb neubyva ze jej beru 6zb :D

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Re: Veci do nove mapy.? :) dragon

Příspěvek od shvetseek » úte 20. lis 2012 9:43:35

xNesQuiKx píše:nikdo neví :D :ref:

Edit: Warn za posthunt.
/Script
A to by mě zajímalo, jaktože soudruh dostal :warn: za posthunt a soudruh nad ním nedostal :warn: za doublepost... :think:

K tématu:
Renegade: Když se zamýšlíš nad těmi útoky, tak by mě zajímalo, jak to vidíš s Kerindorem. Tam taky neútočí seky, ale kouzly a magie tam neplatí. Jenda babka povídala, že útočí fyzickými kouzly, čili jsem si odvodil, že když tam neplatí magie, mohly by platit meče, nebo obouruče, nebo se pletu?

bysta: Kdosi tu kdesi psal, že i s BMkem je lepší sekat a dával screen, kde dával s BMkem v proměně 100k jednomu z bosů (moc se v Haegronu nevyznám - ještě pěkně dlouho se tam nepodívám ;) )
Ale podle mě je jen otázkou času než se někde objeví video, jak někdo, koho nebudeme jmenovat (třeba TheEssence :D ), bude švihat kamenem 300k+...
"Happines only real when shared."

sem1rek
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 131 poděkování

Příspěvek od sem1rek » úte 20. lis 2012 10:05:41

bysta píše:ja bych hlavne premyslal ci mlatit alebo kuzlit to jedine ma zaujima (aj u bmka aj u samana draka)
Přesně tak.

A tam už to potom záleží, s kým do té nové mapy chodíš. Já chodím s Daggertem, který má natočený dost % na šípy i magii a zároveň díky absorpci si může dovolit většinu mobů naplášťovat. Proto na mě už těch mobů nezbejvá, ze kterých bych mohla nasát nějaký to hp zpět, a tak jen běhám a kouzlím, což ale rozhodně není marný. S 86 % na zvířata beru kritikem asi 85k na střílení a talisman a 100k na řev, kritikem se trefím tak každou druhou ranou v průměru, protože nejedu jen na 8 INT ve spodních bonech, ale mám nakombinovaný INT + kritik (rozhodně se vyplatí, v tabulce mám uvedenou šanci na kritik kouzlem asi 48 %).

Pokud chceš bejt ten, co tu výpravu skutečně táhne, tak bych jela spíš na sekání s tím, že si asi pořiď spíše hůl, protože ta je silná na sekání i kouzla (s holí 48 % průmka beru na řev kritikem asi 80k, takže pořád to jsou slušný pecky), pokud chceš bejt spíše podpůrná postava pro jiný tahouny, tak bych jela na kouzla.

Mimochodem, kdo říká, na všechny moby musí platit jedna odolnost? :roll: (to je hlavně pro Renegadeho)

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » úte 20. lis 2012 10:28:40

shvetseek píše:
xNesQuiKx píše:nikdo neví :D :ref:

Edit: Warn za posthunt.
/Script
A to by mě zajímalo, jaktože soudruh dostal :warn: za posthunt a soudruh nad ním nedostal :warn: za doublepost... :think:

K tématu:
Renegade: Když se zamýšlíš nad těmi útoky, tak by mě zajímalo, jak to vidíš s Kerindorem. Tam taky neútočí seky, ale kouzly a magie tam neplatí. Jenda babka povídala, že útočí fyzickými kouzly, čili jsem si odvodil, že když tam neplatí magie, mohly by platit meče, nebo obouruče, nebo se pletu?

bysta: Kdosi tu kdesi psal, že i s BMkem je lepší sekat a dával screen, kde dával s BMkem v proměně 100k jednomu z bosů (moc se v Haegronu nevyznám - ještě pěkně dlouho se tam nepodívám ;) )
Ale podle mě je jen otázkou času než se někde objeví video, jak někdo, koho nebudeme jmenovat (třeba TheEssence :D ), bude švihat kamenem 300k+...
Dobře, takže když v kerindoru natočím co nejvíc na magii tak budu za vodou. Já jsem bonusoval co se dalo na magii a bylo to prd platný, taky jsem se snažil uděla shellko 50 útok 15 magii 10 absorbace ZB a osatní kravinky. Prostě ať už jsem měl 33% nebo 10% nějaký znatelný rozdíl v tom opravdu nebyl. Je spousta útoků a jak už psal Saggi nejsou to jenom fyzická a magická. No rozhodně mezi 33% na magii a kostí na schopku je velký rozdíl v obraně ;) Jeslti si vybrat magii a nebo kost tak jasně že kost.

PS: když už jsme u toho - mezi jaká kouzla bylo zařazeno zrušit kouzlo když to nebyl sek? než se na ně zavedla obrana co :?:

Možná že by žádná
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

sem1rek
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od sem1rek » úte 20. lis 2012 10:36:34

To psal zase v jiným tématu, že Zrušit kouzlo bylo v kolonce NORMAL, takže na to platila jenom odolnost proti poškození schopností (kosti, shellko, karma).

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » úte 20. lis 2012 10:50:57

No ony ty kouzla můžou patřit do kategorie Oheň, Blesk či vítr a nebo být v kolonce NORMAL, jak už bylo zmíněno nademnou. Pokud by patřili do některé z první možnost, tak pokud se nepletu tyto odolnosti nejsou v provozu ;) A u druhé možnosti to vyjde nastejno.

No ale dejme tomu, že už by oheň, vítr a blesk mohly být funkční. V tom případě, je vážně takový problém to odzkoušet? Nemusíte mít 50% proti větru i při 10% poznáte rozdíl, pokud odolnost funguje ;)

Ale co když v tom je skrytého úplně něco jiného? Příšerky můžou mít třeba taky nějaké bonusy ;) nebo například nějaké antiodolnosti, nebo bůh ví co jiného. Přeci jen jak Saggi sám říkal. Máme si na to přijít sami. V tom případě by byly výpočty trochu jiné ;)
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3368 poděkování
Dostal poděkování: 825 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » úte 20. lis 2012 11:10:26

Zkoušeli ste někdo už obranu na vítr, oheň apod. jako obranu na moby?

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » úte 20. lis 2012 11:12:01

Mě je vlastně fuk jak co útočí jediný co bych chtěl vědět je jak útočí Elitní bloodeří a jaká je na ně efektivní obrana kromě karmy, kostí, shelka a neustálého útoku abosorbace ZB.

PS: teď mě napadlo, co když mají ti lepší mobove nasazený kostí na schopku :lol:
Naposledy upravil(a) Renegade2 dne úte 20. lis 2012 11:15:23, celkem upraveno 1 x.
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

sem1rek
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od sem1rek » úte 20. lis 2012 11:15:21

xR3Dx: Saggi nepsal, že nejsou v provozu, ale skoro doslovně napsal, proč si všichni myslí, že by ty bony měly fungovat zrovna takhle (to bylo v reakci na to, že oheň má platit na dračí šamany a jejich oheň a blesk na léčitele).

Jinak taky nechápu, co je tak těžkýho na tom vyzkoušet to. Taky jsme to tak udělali :)

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » úte 20. lis 2012 11:17:40

No v druhé mapě by mohla platit obrana vítr a oheň podle elementů co ;)
PS: zkoušet to nebudu, další miliardy do luftu se mě hodit nechce.
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30