Messenger žádný zkrachovalec neznám ho sice ale co ty o něm víš někteří ste tady jak pošahaný a každej kdo řekne svůj názor je buď človek co si furt stěžuje nebo zkrachovalec nechápu vás lidi

Podívejte na offik a odpověd je jasná. Nemá smysl dělit hráče. Po čase bude 20 servrů, kde bude běhat 5 lidíD3NJIs píše:Tak víte co? At se druhý server udělá, a kdo bude chtít, tam pujde, žádné trhání komunity (tedy pokud se nebude jmenovat VĚTsi RaTY)
Jenže je to svobodná volba. Kdo by chtěl jít na nový, odešel by. Já nemíním začínat odznova, ale to je věc názoru.LOCO30 píše:Podívejte na offik a odpověd je jasná. Nemá smysl dělit hráče. Po čase bude 20 servrů, kde bude běhat 5 lidíD3NJIs píše:Tak víte co? At se druhý server udělá, a kdo bude chtít, tam pujde, žádné trhání komunity (tedy pokud se nebude jmenovat VĚTsi RaTY)Když nedokážeš zde něco udělat, nedokážeš to ani na novém.
To není věc názoru ale zkušeností na základě podbných rozhodnutí na oficiálním serveru, a tady by to nebylo o nic lepší :yeah:D3NJIs píše:Jenže je to svobodná volba. Kdo by chtěl jít na nový, odešel by. Já nemíním začínat odznova, ale to je věc názoru.LOCO30 píše:Podívejte na offik a odpověd je jasná. Nemá smysl dělit hráče. Po čase bude 20 servrů, kde bude běhat 5 lidíD3NJIs píše:Tak víte co? At se druhý server udělá, a kdo bude chtít, tam pujde, žádné trhání komunity (tedy pokud se nebude jmenovat VĚTsi RaTY)Když nedokážeš zde něco udělat, nedokážeš to ani na novém.
vieš niekto hrá aby sa zabavil nie aby bol TOP TOP TOp....DontSleep píše:Na offiku se budou servery sdružovat, kvůli privátům, protože lidé opouštějí offiky a jdou za lehčím, takže mluv pouze tehdy, pokud víš, sám tam mám lvl 90 už nějakou dobu. Dokud nebyly priváty, bylo na offiku přeplněno, takže tak, právě proto jde vývoj nahoru a bylo by dobré udělat druhý server i tady.
Právě kvůli tomu se dělají nové servery:
1) Moc lidí na prvním serveru, proto se založí další.
2) První server je už moc rozvinutý a začínající hráči, nemají moc šancí dohnat ty top, kdo tvrdí opak, je nahlavu a je závislák.
3) Má se myslet i na novou komunitu, ne jen na tu starou, vemte si to obrazně. Nový hráč se tu zaregistruje, uvidí trolofa, který má milion CB a řekne si, že to nemá cenu, tak jde na jiný privát/offik, zatímco když tu bude nový server, tak si hráč řekne : " No proč ne, je to nové, tu mám ještě šanci " ...Takže tak, je mi jasné, že vy 120+ budete psát to, aby jste tu udrželi hráče, kteří jsou slabší než vy, to je prostě jen zbabělost a chamtivost