Tržnica
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Re: Tržnica
Já to nemyslel zle,tak se nečerti,jen jsem se snažil říct,že někomu to jede,tak fakt nevím,co ti to způsobuje,může to být cokoliv,snad někdo poradí.
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
jo mohl by se vijadrit nekdo z tymu ekuri....Attila píše:Já to nemyslel zle,tak se nečerti,jen jsem se snažil říct,že někomu to jede,tak fakt nevím,co ti to způsobuje,může to být cokoliv,snad někdo poradí.
- ddt007
- Lv.20

- Dal poděkování: 130 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Někdo by poradit mohl, opravdu má ten problém dost lidí, takže jaká chyba to může být, když postihuje jen část komunity? Taky mi to zlobí už zase...
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
To je ale fakt divné,mně to třeba dělalo ráno jak jsem skočil s ninjou do keri,to nešla tržnice,keri a já nevím co ještě,potom po hodině jsem ho zapnul znova a už to šlo,ale předtím mi to spadlo hned jak vlezl do keri a už nešel zapnout,účet jo,ale postava ne,no a nakonec to šlo,byl jsem v keri chvilku a vyvezl 11 úlomků
teď zas v poho se dostanu na tržnici,mám tam stánky a zatím stojí,ale chtěl jsem jet swamp,ale pořád váhám.Ale padá to často to je fakt,uvidíme,snad se to brzy vyřeší,myslím si,že tým o problému ví a beztak na něm už pracuje. 
-
MenjaM
- Lv.7

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ale aj tak je zaujímavé že to postihlo len niektorých hráčov. Pretože moji spolubojovníci majú všetko v pohode. Všetko im ide.
- ddt007
- Lv.20

- Dal poděkování: 130 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Attila píše:To je ale fakt divné,mně to třeba dělalo ráno jak jsem skočil s ninjou do keri,to nešla tržnice,keri a já nevím co ještě,potom po hodině jsem ho zapnul znova a už to šlo,ale předtím mi to spadlo hned jak vlezl do keri a už nešel zapnout,účet jo,ale postava ne,no a nakonec to šlo,byl jsem v keri chvilku a vyvezl 11 úlomkůteď zas v poho se dostanu na tržnici,mám tam stánky a zatím stojí,ale chtěl jsem jet swamp,ale pořád váhám.Ale padá to často to je fakt,uvidíme,snad se to brzy vyřeší,myslím si,že tým o problému ví a beztak na něm už pracuje.
Úplně přesně jsi vystihl co se děje mě
-
RemykCZ
- Lv. 11

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
-
MenjaM
- Lv.7

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ehm... Stále to nejde. Na tickete som sa odpovedi zatial nedočkal. Takže som zvedavý čím to može byť.
Edit: necháme jedno téma viewtopic.php?f=10&t=91540
/Script
Edit: necháme jedno téma viewtopic.php?f=10&t=91540
/Script