Někdy zkrátka některé věci nejdou opravit.
Jezdecká zvířata - překážení v pohybu
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
- GurenaimeYuraki
- Lv.23
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo je pro aby se kůn ve hře nepletl?
Spoiler:
Jo jo tohle pamatuju to byla absolutni spicka byl jsem moc nadcenej jenze jak pises to zoo delalo paseku nicmene kdyby to slo tak prosim poupravit a vratit z5 i kdyz matne si pamatuju ze jsem skrze to uz psal nekam a bylo me receno ze to nelze.No uvidime treba se hnou ledy
Někdy zkrátka některé věci nejdou opravit.

- souky255
- Lv.19
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Mno, nevim jak vy, ale já první, co udělam na nové postavě je, že si dam přivolat koně na 100%.... Potom stačí, když zničíte metin odvolat koně, sebrat si co chci a 1 stiskem opět koně přivolat, jelikož máte 100%, tak se vám neukáže tabulka, že se vám nepodařilo přivolat / že nemáte MB, zas tolika to nežere, abyste neměli na 1 ... pro mě zbytečné, řeším to po svém. 

Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam
(verze pro GM ... abych nedostal ban
)

(verze pro GM ... abych nedostal ban

Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Ne vždy je to váš kůň, co vám překáží a toho tak snadno neodvoláte
Nicméně hlasoval jsem ne. Na tuhletu věc jsem zvyklej už od ofika. Koně si odvolám, posléze přivolám a je to otázka pár setin sekundy.

Nicméně hlasoval jsem ne. Na tuhletu věc jsem zvyklej už od ofika. Koně si odvolám, posléze přivolám a je to otázka pár setin sekundy.
"Happines only real when shared."
- Shinnok
- Lv. 11
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Mám nápad: např. tlačítkem "K" by jste ho "uvázali" to je, že by zůstal stát. Pokud byste zase zmáčkli "Ků zase by začal chodit.
Shinnok (135)
Chybí mi staré časy, kdy č. perla stála 500k a magičák 50kk.
Chybí mi staré časy, kdy č. perla stála 500k a magičák 50kk.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Změna přivolání koně
Zdravím, taky vás štve že se vám kůn plete pod nohy,do cesty a všude možně?
Můj návrh je prostý - pokud by jste měli koně ( jakéhokoliv ) mohli by jste si u pacholka vyměnit knihu ( obrázek koně ) vyměnit za tzv ,,talisman" který by dělal to samé,akorát jakmile by jste z koně slezli tak by se vám nikde nepletl a zmizel by. Chovalo by se to stejně jako např SOB,KOŠTĚ,KOHOUT Z IS,Halloween kůn,drak a podobné pečetě. Myslím si že by to bylo užitečné...
Edit: Sloučeno s podobným tématem.
/Script
Můj návrh je prostý - pokud by jste měli koně ( jakéhokoliv ) mohli by jste si u pacholka vyměnit knihu ( obrázek koně ) vyměnit za tzv ,,talisman" který by dělal to samé,akorát jakmile by jste z koně slezli tak by se vám nikde nepletl a zmizel by. Chovalo by se to stejně jako např SOB,KOŠTĚ,KOHOUT Z IS,Halloween kůn,drak a podobné pečetě. Myslím si že by to bylo užitečné...
Edit: Sloučeno s podobným tématem.
/Script
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Re: Změna přivolání koně
Jsem pro. Ovšem s podmínkou, že ten talisman bude mít stejně omezenou dobu použití jako ostatní talismany a speciální jezdecké nestvůry a předměty (koště považuji za nestvůru jen když ho mám vzít do ruky a zamést podlahu). Po vypršení časového limitu použití tedy hurá za pacholkem s medailemi a dostatkem času a trpělivosti pro získání nového koně.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Mně se pod nohy pletou převážně koně cizí (pro mě nedělá problém zmáčknout bleskurychle ctrl + b). Takže pokud by takováto funkce byla, byl bych velmi vděčný, nicméně pokud by byla za nějaký úkol, bojím se, kolik lidí by to udělalo, aby se jejich koně nepletly pod nohy jiným.
Nápad dobrý
Nápad dobrý

- MostEVILEK
- Lv.31
Mithra píše:Jsem pro. Ovšem s podmínkou, že ten talisman bude mít stejně omezenou dobu použití jako ostatní talismany a speciální jezdecké nestvůry a předměty (koště považuji za nestvůru jen když ho mám vzít do ruky a zamést podlahu). Po vypršení časového limitu použití tedy hurá za pacholkem s medailemi a dostatkem času a trpělivosti pro získání nového koně.
Souhlasím.Jenom nevím,jak si představujete čas - možnost a) čekám na novou ,,pečet" stím že koně mám stále na přivolaní pomocní knihy
b) čekám na novou ,,pečet" stím že koně nemám a musím čekat než pacholek udělá pečet.
c) možnost mít více pečetí najednou tnz ( diablos,unicorn,lev.....) a když jedna dojde , moct použít další stím že si zajdu k pacholkovi a nechám si udělat další pečet na to samé / jiné zvíře. Počet ,,pečetí" by byl ovlivněn třeba levelem postavy / hodností ...
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Spoiler:
MostEVILEK píše:Mithra píše:Jsem pro. Ovšem s podmínkou, že ten talisman bude mít stejně omezenou dobu použití jako ostatní talismany a speciální jezdecké nestvůry a předměty (koště považuji za nestvůru jen když ho mám vzít do ruky a zamést podlahu). Po vypršení časového limitu použití tedy hurá za pacholkem s medailemi a dostatkem času a trpělivosti pro získání nového koně.
Souhlasím.Jenom nevím,jak si představujete čas - možnost a) čekám na novou ,,pečet" stím že koně mám stále na přivolaní pomocní knihy
b) čekám na novou ,,pečet" stím že koně nemám a musím čekat než pacholek udělá pečet.
c) možnost mít více pečetí najednou tnz ( diablos,unicorn,lev.....) a když jedna dojde , moct použít další stím že si zajdu k pacholkovi a nechám si udělat další pečet na to samé / jiné zvíře. Počet ,,pečetí" by byl ovlivněn třeba levelem postavy / hodností ...
PS: Odvolat koně je otázka ani ne vteřiny. Pokud tedy někdo skutečně potřebuje talisman...
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- MostEVILEK
- Lv.31
Mithra píše:Myšleno tak, že v okamžiku kdy vyprší platnost talismanu, je postava bez koně. A jde si tedy zkrotit nového. Což obnáší samozřejmě všechny s tím spojené questy od projíždění přes vesnice až po zabíjení lukostřelců ve věži, případně krocení v temném vězení.Spoiler:MostEVILEK píše:Mithra píše:Jsem pro. Ovšem s podmínkou, že ten talisman bude mít stejně omezenou dobu použití jako ostatní talismany a speciální jezdecké nestvůry a předměty (koště považuji za nestvůru jen když ho mám vzít do ruky a zamést podlahu). Po vypršení časového limitu použití tedy hurá za pacholkem s medailemi a dostatkem času a trpělivosti pro získání nového koně.
PS: Odvolat koně je otázka ani ne vteřiny. Pokud tedy někdo skutečně potřebuje talisman...
Takže v podstatě by to byla pečet například na 5 dní a pak by hráč musel celý X denní proces projít znovu? To je trošku hloupost ne? Tady nejde oto že odvolat koně je otázka vteřiny hraju ekuru už X let a kdyžbychom spočítali to odvolavaní koně tak to je času a času...nicméně návrhl jsem napsal z toho důvodu že to chovaní diablose / unicorna v HG posledních X dní je děsné.... furt se plete...podle patchlogu se stím nic nedělalo,ale čím to tedy je že ted to je prakticky nesnesitelné
Pro ty kteří napíšou že je chyba u mě tak vás hned vyvedu z omylu . 3 PC - zkoušeno na všech a na všech stejná chyba,ekura stáhla znovu...na jednom PC dokonce nově nainstalovaný system a furt chyba. Já jedu HG jinak než všichni ostatní takže mě to problémy dělá....
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »