Unban ExTreeeMeee ????????

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
ExtreeeMeee
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 50 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Re: Unban ExTreeeMeee ????????

Příspěvek od ExtreeeMeee » sob 09. úno 2013 9:52:34

ano? dobře nechtěl jsem vám to říkat ale vy mě pokoj nedáte tak dobře když jsem takovy hacker ukažte mi jaký nick je použit u toho swtichbotu prosím?

Grejdy
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Grejdy » sob 09. úno 2013 9:55:04

ExtreeeMeee píše:ano? dobře nechtěl jsem vám to říkat ale vy mě pokoj nedáte tak dobře když jsem takovy hacker ukažte mi jaký nick je použit u toho swtichbotu prosím?

pokud vím, tak tohle nikoho nezajímá.. máš to na svém počítači ne? u kolika lidí řešili jméno? nebo na kterém metinu to měli? neřešili, prostě podváděli a maj ban.. ale ty né... prostě je to divný

ExtreeeMeee
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od ExtreeeMeee » sob 09. úno 2013 9:56:42

Grejdy píše:
ExtreeeMeee píše:ano? dobře nechtěl jsem vám to říkat ale vy mě pokoj nedáte tak dobře když jsem takovy hacker ukažte mi jaký nick je použit u toho swtichbotu prosím?

pokud vím, tak tohle nikoho nezajímá.. máš to na svém počítači ne? u kolika lidí řešili jméno? nebo na kterém metinu to měli? neřešili, prostě podváděli a maj ban.. ale ty né... prostě je to divný
Aha takže když budu mít v počítači já nevím třeba nějakou vraždu tak jsem vrah?:D:DNení tam jméno to znamená že na sindicate jsem nic neměl tak amigos;)

Grejdy
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Grejdy » sob 09. úno 2013 9:58:02

ExtreeeMeee píše:
Grejdy píše:

Aha takže když budu mít v počítači já nevím třeba nějakou vraždu tak jsem vrah?:D:DNení tam jméno to znamená že na sindicate jsem nic neměl tak amigos;)

jo jistě.. jak jinam.. u jiných to moc neřeší.. takže něco v tom asi bude.. a jestli myslíš,že tohle je důvod.. prosím, ale já ne..

LuoGot
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od LuoGot » sob 09. úno 2013 9:59:58

Když nic nepoužíváš proč si na ten unban čekal měsíc?

ExtreeeMeee
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od ExtreeeMeee » sob 09. úno 2013 10:01:10

to se neptej mě;)

yukiyuki
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od yukiyuki » sob 09. úno 2013 10:03:31

Grejdy
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Grejdy » sob 09. úno 2013 10:05:09

nenávidět mě můžeš jak chceš, jen píšu pravdu a ty se akorát vztekáš.. tvůj problém..;) ale řekla bych, že hodně lidí uzná, že je to divný, že ty máš unban a ostatní ne..

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » sob 09. úno 2013 10:17:13

Grejdy píše:pokud vím, tak je demokracie, každý může vyjádřit svůj názor.. mně jde o tu nespravedlnost.. on používá hack a může hrát? každý jiný hráč má ban na x let.. jako co to potom je? :D
No víš slovo demokracie se nedá uplatňovat na všechno jako brambory v pytli. Ok je tedy demokracie, kdyby nebyla už tady nehraješ, to je ten rozdíl mezi demokracíí a tím zbytkem. Nicméně ptát se na foru, jenom proto že tady s tebou narozdíl od ticketu někdo bude komunikovat je dobré jenom k tomu aby jsi nás pobavil :D a není to spravedlivé, co ty o tom můžeš vědět. Nemáš ani 1% informace o tom co se stalo. Jsi ovládanej fórem to je všechno, protože já nemám takovou informaci že by jsi se znal s Extr. nějak osobně (skype atd)
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Medviidek
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od Medviidek » sob 09. úno 2013 10:20:30

Renegade2 píše:
Grejdy píše:pokud vím, tak je demokracie, každý může vyjádřit svůj názor.. mně jde o tu nespravedlnost.. on používá hack a může hrát? každý jiný hráč má ban na x let.. jako co to potom je? :D
No víš slovo demokracie se nedá uplatňovat na všechno jako brambory v pytli. Ok je tedy demokracie, kdyby nebyla už tady nehraješ, to je ten rozdíl mezi demokracíí a tím zbytkem. Nicméně ptát se na foru, jenom proto že tady s tebou narozdíl od ticketu někdo bude komunikovat je dobré jenom k tomu aby jsi nás pobavil :D a není to spravedlivé, co ty o tom můžeš vědět. Nemáš ani 1% informace o tom co se stalo. Jsi ovládanej fórem to je všechno.
Buď neumíš číst, nebo já nevím ! :normal?: Celou dobu tu Grejdy píše v ženském rodě, a ty o ní začneš psát v rodě mužském ?

Jinak k tématu : Myslím si, že je to nespravedlivé, ale s tím co Saggi udělal, my těžko něco zmůžeme.
„Moudřejší ustoupí. Smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti.“

Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes

Věrný člen cechu EsseX

Zamčeno