Fungují všechny ale např. úlomek chtíče (padá z minotaurů) jde přetáhnout jen na kerindorium u minotaurů, chápeš?Kruxx píše:no ale,
mal som už falošné úlomky nejaké raz pri sebe, ale pri pretiahnutí na Kerindorium mi vypísalo ,,tento úlomok ti nedáva žiadny bonus" - také niečo
a myslím že bol modrej farby....
-odporučíte nejakú farbu ktorá 100% funguje ?
Falošné úlomky
-
ceddy
- Lv.19

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Falošné úlomky
-
Kruxx
- Lv.10

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
jáj ták !!ceddy píše:Fungují všechny ale např. úlomek chtíče (padá z minotaurů) jde přetáhnout jen na kerindorium u minotaurů, chápeš?Kruxx píše:no ale,
mal som už falošné úlomky nejaké raz pri sebe, ale pri pretiahnutí na Kerindorium mi vypísalo ,,tento úlomok ti nedáva žiadny bonus" - také niečo
-odporučíte nejakú farbu ktorá 100% funguje ?
takže žltý falošný u skřetov teda ne ?
-
ceddy
- Lv.19

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Ano přesně takKruxx píše:jáj ták !!ceddy píše:Fungují všechny ale např. úlomek chtíče (padá z minotaurů) jde přetáhnout jen na kerindorium u minotaurů, chápeš?Kruxx píše:no ale,
-odporučíte nejakú farbu ktorá 100% funguje ?)
takže žltý falošný u skřetov teda ne ?prepáčte, včera som bol na oslave a dneska mi to nejak nemyslí poriadne
-
Kruxx
- Lv.10

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování