To mám chodit hodiny rokli, abych získal pár medailí s těch bossů a nebo mám jít hodinu, prostě dokud nepadne v 7 patře mapa skrz jednu medaili? Jsi celkem vtipnej.Cepino píše:Ps: pro slusného, Medaile hrdinstvi si muzes dropnout ve hre, kde, to si zjisti sám, ale jiz nejaké jsme v pohode dropli.
HM - oprava
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: HM - oprava

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Máš tu možnost jí získat ve hře? Nebo máš druhou možnost si ji koupit na tržnici, jsou jich plné stánky, ale neřikej, že je něco jen za prachy. Je to to samé jako magičáky, můžeš si je koupit za prachy nebo budeš hodiny jezdit swamp a modlit se, aby ti nejaký padl. Ale ta možnost tu stále je, tak nevidím problém. Téměř z každého druhého výstupu do 8 patra rokle máme medaili, chodíme dropovat botky a v 8 patře jsme za hodinu. Mě to spíše přijde jako, dejte nám všechno k obchodnici do stánku, já pak vlezu na mapu, tam zaseknu mezernik, dam cigarko, večeři a po hodine posbiram drop a vylezu se ziskem 1kkk ven. Vidím to spíše na lenost hráčů, než na nemožnost něco získat.slusnej píše:To mám chodit hodiny rokli, abych získal pár medailí s těch bossů a nebo mám jít hodinu, prostě dokud nepadne v 7 patře mapa skrz jednu medaili? Jsi celkem vtipnej.Cepino píše:Ps: pro slusného, Medaile hrdinstvi si muzes dropnout ve hre, kde, to si zjisti sám, ale jiz nejaké jsme v pohode dropli.

Naposledy upravil(a) Cepino dne pát 19. črc 2013 16:32:12, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Jenže swamp, tam se chodí automaticky, mělo by kdo chce yangy, rokle, modrá smrt? To už je pomalu mrtvá záležitost, minulost.Cepino píše:Máš tu možnost jí získat ve hře? Nebo máš druhou možnost si ji koupit na tržnici, jsou jich plné stánky, ale neřikej, že je něco jen za prachy. Je to to samé jako magičáky, můžeš si je koupit za prachy nebo budeš hodiny jezdit swamp a modlit se, aby ti nejaký padl. Ale ta možnost tu stále je, tak nevidím problém.slusnej píše:To mám chodit hodiny rokli, abych získal pár medailí s těch bossů a nebo mám jít hodinu, prostě dokud nepadne v 7 patře mapa skrz jednu medaili? Jsi celkem vtipnej.Cepino píše:Ps: pro slusného, Medaile hrdinstvi si muzes dropnout ve hre, kde, to si zjisti sám, ale jiz nejaké jsme v pohode dropli.

- tobartos
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Anfalas
Když čtu celý tvůj příspěvek, tak mi připadá, že si jak malý Jarda co bych chtěl mít všechno a hned a to nejlepší.
Konkrétně ale vytknu to o dračích věcech.
Určitě víš jak vypadá dračí na +9. Pro někoho spíš až šílená přeháňka hlavně v PvP a z mnohých bubáků (co měli sem tam nějaké % navíc) se stávají borečči s několika tisíci ZB navíc a antipoškozením, které spolu s dračím náramek dodávají až "boží" obranyschopnost. Co bys vlastně chtěl? Bohužel pro tebe, nejsi jediný kdo hraje "maximálně" a stará se o své postavy, takže nikdy nebudeš "král všudy a všeho". Ostatně, to by tě snad ani nemohlo bavit. Vem si, že by tě nikdy nikdo nedal, že bys ses mlátil a nikdy nebyl poražen. Ve válce se pak naskýtají už i takové situace, že 7 slušných lidí neskolí jen tak jednoho. O čem to je?
Já sám si radši dojdu na menší postavu "vyhrát si" například v tom pvp a v podstatě i "rád" umřu sem tam.
To samé platí i pvm.
Někdy je méně prostě více
Batman by tě asi taky nebavil jako malého, kdyby vždy přílít, prdnul si, všechno by popadalo a odletěl, protože je to přece SUPERhrdina... i ten musí mít SUPERzáporáky, jinak by to nebyla přeci zábava...
Nechceš být třeba jen hrdinou? To už si konkrétně byl, ne? Určitě i mezi ně stále patříš (mezi ty lepší - nejlepší).
A že si nedal ani korunu?...tím se ani nechlub...právo názoru máš, ale soudné jednání, to tě nějak minulo...
Spoiler:
Zatím stále není pořádný důvod hrát, dračí věci k smíchu, hráč za ně dá x miliard a téměř v ničem mu nepomůžou. Já osobně čekám na tu slibovanou mapu v které se bude moct expit a vydělávat zároveň s hlavní postavou 130+, čekal sem to od Cidonie, ale to je další mapa která je jen k smíchu. Zdarte :Hello:
Konkrétně ale vytknu to o dračích věcech.
Určitě víš jak vypadá dračí na +9. Pro někoho spíš až šílená přeháňka hlavně v PvP a z mnohých bubáků (co měli sem tam nějaké % navíc) se stávají borečči s několika tisíci ZB navíc a antipoškozením, které spolu s dračím náramek dodávají až "boží" obranyschopnost. Co bys vlastně chtěl? Bohužel pro tebe, nejsi jediný kdo hraje "maximálně" a stará se o své postavy, takže nikdy nebudeš "král všudy a všeho". Ostatně, to by tě snad ani nemohlo bavit. Vem si, že by tě nikdy nikdo nedal, že bys ses mlátil a nikdy nebyl poražen. Ve válce se pak naskýtají už i takové situace, že 7 slušných lidí neskolí jen tak jednoho. O čem to je?
Já sám si radši dojdu na menší postavu "vyhrát si" například v tom pvp a v podstatě i "rád" umřu sem tam.
To samé platí i pvm.
Někdy je méně prostě více

Batman by tě asi taky nebavil jako malého, kdyby vždy přílít, prdnul si, všechno by popadalo a odletěl, protože je to přece SUPERhrdina... i ten musí mít SUPERzáporáky, jinak by to nebyla přeci zábava...
Nechceš být třeba jen hrdinou? To už si konkrétně byl, ne? Určitě i mezi ně stále patříš (mezi ty lepší - nejlepší).
A že si nedal ani korunu?...tím se ani nechlub...právo názoru máš, ale soudné jednání, to tě nějak minulo...

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 107 poděkování
Říkám, že jsem snad nějaký hrdina? Řekni mi důvod proč bych se neměl chlubit tím, že sem neposlal ani korunu do primitivní hry? Někomu ani ten item nepomůže a nedosáhne na to kde sem byl dříve já za minulou postavu. Už jen díky tomu, že ten server není to co býval před rokem například a už ani nikdy nebude. Já osobně si tu už budu jen sázet byliny a čekat až přijde něco co mi dá znovu důvod hrát.
A převychovávat se od někoho fakt nenechám.
- tobartos
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Pro Anfalas
Okolo toho hrdiny bych to nechal být, nesmíš se vtáhnout jen do slova ale významu toho, proč se dané slovo v textu pohybuje, neboli, z čeho vyplívá jeho použití.
Proč ne? Protože...
Sedíš nad něčím celé hodiny co tě evidentně i baví, relaxuješ, máš zábavu, to všechno vytvořené, udržované, upravované a vylepšované někým úplně jiným avšak závislým na nás hráčích co by místo dvou bagetek, pizzy až pod nos a já nevím jakého papání se ty vesele dožaduješ, dali radši pár korunek právě sem...a s dobrým srdcem nechají nějaké to "dýško" jako ty necháváš v hospodě třeba.
To, že každý může hrát kliďo zadarmo je jen holý fakt, který tě může několika hodinové zábavy, relaxu a popovídaní lusknutím prstu zbavit.
Ono totiž, nevěřil bys, ale zadarmo ani kuře nehrabe.
Okolo toho hrdiny bych to nechal být, nesmíš se vtáhnout jen do slova ale významu toho, proč se dané slovo v textu pohybuje, neboli, z čeho vyplívá jeho použití.
Proč ne? Protože...
Sedíš nad něčím celé hodiny co tě evidentně i baví, relaxuješ, máš zábavu, to všechno vytvořené, udržované, upravované a vylepšované někým úplně jiným avšak závislým na nás hráčích co by místo dvou bagetek, pizzy až pod nos a já nevím jakého papání se ty vesele dožaduješ, dali radši pár korunek právě sem...a s dobrým srdcem nechají nějaké to "dýško" jako ty necháváš v hospodě třeba.

To, že každý může hrát kliďo zadarmo je jen holý fakt, který tě může několika hodinové zábavy, relaxu a popovídaní lusknutím prstu zbavit.
Ono totiž, nevěřil bys, ale zadarmo ani kuře nehrabe.
- Cepino
- Lv.38
Dosáhl jsem něčeho.Anfalas píše:Říkám, že jsem snad nějaký hrdina? Řekni mi důvod proč bych se neměl chlubit tím, že sem neposlal ani korunu do primitivní hry? Někomu ani ten item nepomůže a nedosáhne na to kde sem byl dříve já za minulou postavu. Už jen díky tomu, že ten server není to co býval před rokem například a už ani nikdy nebude. Já osobně si tu už budu jen sázet byliny a čekat až přijde něco co mi dá znovu důvod hrát.

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 107 poděkování
Pokud vím tak se bavíme o hře a ne o tom čeho si dosáhl v reálném životě. Od toho jsou myslím jiná fóra. Mně v této hře šlo vždy o PvP, od té doby co jsou talismany a další různé vymoženosti šla tato část hry velice v popularitě dolu. Plno hráčů s který jsem zde hrál už jen kvuli tomu skončilo. Další chtějí skončit kvuli kauze "Bugnuté šeky". Dále HG a expení v něm, já jen vidím, že hráčských nedostatků přibejvá mnohem více než-li před dvěma lety. Pro mě prostě hra postrádá už smysl čím dál více, proto zakotvím u zahrádky. Je to čistě jen můj názor a také to co jsem vypozoroval od jiných hráčů. A k tomu nahánění levelů, pokud bych na to byl, určitě bych nebyl zde.Cepino píše: Dosáhl jsem něčeho.To je zábavné. Jestli říkáš dosáhl jsem něčeho v tom, že klikáš za virtuální postavičku, tak já dosáhl jsem něčeho, říkám tomu, že jsem třeba pomohl kamarádovi vymalovat byt nebo že jsem si s bráchou sám osadil dlaždičky do kuchyňské linky, ač jsem se učil úplně něco jiné. To je pro mě úspěch, né se chvástat tím, že jsem něčeho dosáhl klikáním na myš a na klávesnici.
Druhá věc, čím je server jiný než byl před dvěma roky? Tím, že přibyly nové mapy, že se majitelé snaží udržet hráče, ale né zrovna tvým směrem a tvými touhami? Je to těžké všem se zavděčit, soudím dle toho, že HG se chodí nonstop, že je to mapa úspěšná a že dle toho, že se dračí věci prodávají za nehorázné sumy, že i drač věci mají úspěch. To že tobě to není po chuti, to je tvůj menšionvý názor.
Nebo ty potřebuješ naháněcí mapu a zvednout level na 260 abys zas byl mezi prvními co ho naexpí?
Z této diskuze ustupuji a již nebudu reagovat. Každý máme svůj názor a svůj pohled na danou věc. Tak se mějte.

- Cepino
- Lv.38
Pokud vím, tak dříve kdo měl štěstí nebo naopak trávil hodně času, více vydělával, tak mohl více točit a měl lepší PvP. Dnes i s talismany je to to sámé. Přijdeš s jednou helmou máš 3 talíky , uděláš 10 otoček a můžeš mít 3 x schopku. Nebo také ne a zas je to o tom na to vydělat a pak točit. Rozdíl v tom nevidím, zase mají všichni stejné šance na to si udělat o nejlepší PvP. Všichni jsou si rovni. Napsal jsi HG a expení v něm apak jen vidím nedostatky. Mraky lidí se tam naexpilo na 150lv a vydělává tam mraky penez, nějak mi ty nedostatky HGčka unikají. Spíše mi to přijde, jako u dalších hráčů, co tu hráli do začátku, že tě to prostě už netáhne, tak jednoduchá rada, odinstaluj to a máš klid. Na co tu čekáš? Sám to řekni na co čekáš? Je jasné, že ve hře která byla naprogramována xy let zpět, tak že tam jsou chyby odchytané, naopak je jasné, že při přidávání dalších věcí do této hry , se budou chyby sem tam vyskytovat. To by jsi chtel, aby hra zamrzla na mapách ofiku a ty jsi stále dokola běhal se svým PvP a donekonečna se mlátil v tom samém? Asi ne, tak že hra se musí nějakým směrem posouvat a vyvíjet. Ač se i mně občas nelíbí, co a jak se dělá, tak si myslím, že je to jeden z mála Metin2 serverů, kde pro udržení hráčů dělají nejvíce.¨Anfalas píše:Pokud vím tak se bavíme o hře a ne o tom čeho si dosáhl v reálném životě. Od toho jsou myslím jiná fóra. Mně v této hře šlo vždy o PvP, od té doby co jsou talismany a další různé vymoženosti šla tato část hry velice v popularitě dolu. Plno hráčů s který jsem zde hrál už jen kvuli tomu skončilo. Další chtějí skončit kvuli kauze "Bugnuté šeky". Dále HG a expení v něm, já jen vidím, že hráčských nedostatků přibejvá mnohem více než-li před dvěma lety. Pro mě prostě hra postrádá už smysl čím dál více, proto zakotvím u zahrádky. Je to čistě jen můj názor a také to co jsem vypozoroval od jiných hráčů. A k tomu nahánění levelů, pokud bych na to byl, určitě bych nebyl zde.Cepino píše: Dosáhl jsem něčeho.To je zábavné. Jestli říkáš dosáhl jsem něčeho v tom, že klikáš za virtuální postavičku, tak já dosáhl jsem něčeho, říkám tomu, že jsem třeba pomohl kamarádovi vymalovat byt nebo že jsem si s bráchou sám osadil dlaždičky do kuchyňské linky, ač jsem se učil úplně něco jiné. To je pro mě úspěch, né se chvástat tím, že jsem něčeho dosáhl klikáním na myš a na klávesnici.
Druhá věc, čím je server jiný než byl před dvěma roky? Tím, že přibyly nové mapy, že se majitelé snaží udržet hráče, ale né zrovna tvým směrem a tvými touhami? Je to těžké všem se zavděčit, soudím dle toho, že HG se chodí nonstop, že je to mapa úspěšná a že dle toho, že se dračí věci prodávají za nehorázné sumy, že i drač věci mají úspěch. To že tobě to není po chuti, to je tvůj menšionvý názor.
Nebo ty potřebuješ naháněcí mapu a zvednout level na 260 abys zas byl mezi prvními co ho naexpí?
Z této diskuze ustupuji a již nebudu reagovat. Každý máme svůj názor a svůj pohled na danou věc. Tak se mějte.
Jen bych dodal, pokud od této hry čekáte nějaké zlepšení, tak musíte také dávat návrhy nebo připomínky, co chcete. Styl kašlu na všechno, hra není co bývala a už se nádá nic dělat, je styl přsně na nic. Když nebudou konkrétní návrhy od hráčů, co si ve hře přejí a kam chtějí hru směřovat, tak zas tu bude jen neobjektivní kritika, která ovšem nikam nevede´.

- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomino26 « pát 8:55 pm »

@
noxforko « pát 8:29 pm »

@
cleo « čtv 8:30 pm »

@
Suko201 « čtv 7:30 pm »

@
TOXIX « čtv 3:18 pm »

@
Mionix « čtv 2:28 pm »