Změny 1.10.2013
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.23
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 286 poděkování
Re: Změny 1.10.2013
ještě by mě v budoucnu zajímala statistika, kdo díky této tak suprové změně přestane chodit války a kdo díky tak ohromě suprové změně ty války začne chodit 

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
ja chodil hg 13 postav bez kosti a jen nekdy sme je pouzival kdyz sem se ponahlal takze mne to neuskodi ale tym co nemaji taku vybavu + postavu to trosku spravi "skrt cez rozpocet "Krystyxxl píše:Kdo je slabší, tak stejně HG nejde sám, ale ve skupince. Jestli tam má někdo 10 postav a neutáhne si to bez kostí, protože všechny prachy investoval do postav a né do výbavy, je to pouze a jenom JEHO problémkado píše:gratuluju .... aspon uz kazdy min ustojiale v konecnom dusledku zadna zmena
jen tahle zmena pritezila tem slabsim v HG
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.10
- Dostal poděkování: 2 poděkování
ja nevim proc GM neskusi ty zmeny prokonzultovat tady an fore ve forme hlasovani kdo je pro a kdo neni protoze mi to prijde jako kdy skupina par lidi se postazuje a gm im vyhovie mam pocit ze mensina ma vetsi hlas ako vetsina
moj nazor mozno dobuducna by mohli skusit formou hlasovania a potom to spustili
diky
diky
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Proč o tom zdlouhavě diskutovat, když se to může hned vyzkoušet v praxi?Elros píše:ja nevim proc GM neskusi ty zmeny prokonzultovat tady an fore ve forme hlasovani kdo je pro a kdo neni protoze mi to prijde jako kdy skupina par lidi se postazuje a gm im vyhovie mam pocit ze mensina ma vetsi hlas ako vetsina
diky

Podpis byl odstraněn administrátorem.
pozn.: GIFy jsou zakázané - Tryphena
Edit by Krysty: Tak mi příjde, že je tu zákazané snad všechno
pozn.: GIFy jsou zakázané - Tryphena
Edit by Krysty: Tak mi příjde, že je tu zákazané snad všechno

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
lenze to co sa uz zaviedlo sa skoro nikdy uz nevratilo z5Krystyxxl píše:Proč o tom zdlouhavě diskutovat, když se to může hned vyzkoušet v praxi?Elros píše:ja nevim proc GM neskusi ty zmeny prokonzultovat tady an fore ve forme hlasovani kdo je pro a kdo neni protoze mi to prijde jako kdy skupina par lidi se postazuje a gm im vyhovie mam pocit ze mensina ma vetsi hlas ako vetsina
diky

Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A co by se asi tak dělo kdyby byl výsledek hlasování třeba 51:49 (a věř, že by to podobně skončilo, stačí se mrknout na anketu v tomto tématu)? Jaký by mělo to hlasování smysl? 

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Za mě správný krok od členů týmu

A ano jsem BM ... a věřte mi podle mě mám docela slušné věci s nikdo není nesmrtelný
a navíc jsem zkoušel i války na wara a daggera a příjde mi to 100% zabavnější
.. a také mám otestováno jakmile BM zruší ochranu je to slabší char jako třeba ostatní bez ochrany
... Takže za mě super krok a pěvně věřím že tahle změna bude mít i něco s dočiněním v budoucnu a s připravovanými dalšíma mapama a tak dále 

A ano jsem BM ... a věřte mi podle mě mám docela slušné věci s nikdo není nesmrtelný

POSTAVY : PAPIRUS,SHAMANICE,KLAVESA UŽ NEPATŘÍ MĚ
MOMENTÁLNĚ JSEM JEN NA FORUM
JE MOŽNÉ ŽE SE ZNOVU ZAPOJÍM, ALE TO UKÁŽE ČAS 
KOUPÍM POSTAVU S KARMOU G10+

KOUPÍM POSTAVU S KARMOU G10+
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 187 poděkování
- Dostal poděkování: 147 poděkování
1, zmena v pvp: padal som pomerne dosť, tak som zmenil taktiku a pridal som sa vždy k nejakej väčšej skupine, tak sa dalo. možno by ste to mali skúsiť tiež.
2, zmena v pvm: hunko, olco a spol, boli ste niekedy po zmene v hg? možno by ste mali skúsiť, kým začnete kritizovať. ja som mal dnes dva vstupy, šlo mi to podstatne ľahšie ako inokedy. neviem či len momentálny výkyv, alebo či bola úprava obtiažnosti smerom dole. jediné kosti čo tam používam sú tie na viac zb.
možno by ste sa ctení kolegovia (či už pvp alebo pvm zamerania) mohli prispôsobiť hre a nie vyžadovať aby bola hra prispôsobovaná vám.
2, zmena v pvm: hunko, olco a spol, boli ste niekedy po zmene v hg? možno by ste mali skúsiť, kým začnete kritizovať. ja som mal dnes dva vstupy, šlo mi to podstatne ľahšie ako inokedy. neviem či len momentálny výkyv, alebo či bola úprava obtiažnosti smerom dole. jediné kosti čo tam používam sú tie na viac zb.
možno by ste sa ctení kolegovia (či už pvp alebo pvm zamerania) mohli prispôsobiť hre a nie vyžadovať aby bola hra prispôsobovaná vám.
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Osobně bych kosti ve Válkách nemusel vůbec - ne proto, aby ty souboje tam byly "férovější", ale proto že právě kosti (jejich cena) jsou pro některé PvP chtivé hráče limitující. A jelikož ve Válkách není narváno, tak překvapivě potřebujeme i tyhle lidi dostat do Válek.
Tu novinku u Náramku z Dračí kosti jsem si byl vyzkoušet na vlastní kůži (Války říší) a... není to tak zlé, ale je to zvláštní cesta, jak udělat pro všechny PvP zábavnějším.
Nejdříve si připomeneme jeden všem známý fakt - a to, že ve Válkách válčíme ve větším množství hráčů s výbavou různě zaměřenou (chary). Proto s upravenými kostmi ve Válkách nedostaneme "univerzální" damage asi 1000 plus deset procent. Neduelujeme totiž za skladem, ale jsme v týmové válce a prostě v jednu chvíli na vás prší různá kouzla od různých charů, kdy jedno je třeba za těch 1000, druhé ale už za 3000 a další dokonce za 5000. Takže ty celková čísla (nárůst damage) budou v praxi mnohem větší, než jedna nebo dvě stovky.
Pozitivní je, že TOP TEN PvP hráči jdou teď sejmout v menší skupině hráčů, než předtím.
Negativní je, že obyčejný PvP hráč jde teď sejmout mnohem dřív než předtím.
Pozitivní je, že teď by se mohlo začít hrát organizovaně (v chumlech), protože díky sníženým obranám dává ten chumel hráčů o dost větší celkové damage.
Negativní je, že obyčejní PvP hráči nehrají a nebudou hrát v organizovaných partách a o to víc teď na to budou doplácet.
Pozitivní je, že vzrůstá důležitost mít ve Válkách buff (kritik) a být nebo nebýt zrušen (prostě mít na své straně aktivní supporty = šamany Draky a Healery a WP sury)
Negativní je, že vzrůstá význam zastunování (a nemožnost léčení). Nevím, jak vy, ale před úpravou Kostí jsem i po krátkém stunu dokázal vyběhout ze skupiny - po úpravě je stun ve skupině smrtící (aspoň pro mě).
ZÁVĚR: mě nevadí pro větší šanci přežití změnit strategii boje a vrátit se k tomu, že jako WP hodím z dálky Zruško, doběhnu ke skupině, dám Prst a Vír a zase poodběhnu dál od skupiny. Sice se mi víc líbilo, co jsem hrál donedávna, že jsem ládoval kouzla a seky ve skupině, dokud my nebo oni nepadli, ale Války nejsou o kráse provedení. Co mi vadí, je, že ty malý PvP zase dostanou víc zabrat a za to těm upraveným kostem dávám palec dolů.
PS: připomeňte někdo vlivnej Saggimu, že tady máme "Testovací server" a vysvětlete, že i když je třeba testování Kostí s nižší účinností téměř zbytečné, tak by nám všem (komunitě hráčů i Vedení hry) to "testování" - neboli - "psychologická předpřípava hráčů na blížící se JAKOUKOLIV konfliktní novinku ve hře", rozhodně vyplatilo.
Proč? Protože to vypadá za ty léta, co tu jsme, se stále stejným kolotočem:
1.) Vedení hry "vybafne" na nepřipravené hráče nějakou novinku
2.) nepřipravení hráči se automaticky stavějí na zadní a protestují
3.) Vedení hry je frustrováno z nepochopení zavádené novinky
4.) Nepřipravení hráči jsou frustrování z toho, co nestačili přijmout.
Je veselý tenhle cirkus sledovat z povzdálí, ale věřím, že obě skupiny aktérů (komunitu hráčů i Vedení hry) to musí značně vyčerpávat.
Tu novinku u Náramku z Dračí kosti jsem si byl vyzkoušet na vlastní kůži (Války říší) a... není to tak zlé, ale je to zvláštní cesta, jak udělat pro všechny PvP zábavnějším.
Nejdříve si připomeneme jeden všem známý fakt - a to, že ve Válkách válčíme ve větším množství hráčů s výbavou různě zaměřenou (chary). Proto s upravenými kostmi ve Válkách nedostaneme "univerzální" damage asi 1000 plus deset procent. Neduelujeme totiž za skladem, ale jsme v týmové válce a prostě v jednu chvíli na vás prší různá kouzla od různých charů, kdy jedno je třeba za těch 1000, druhé ale už za 3000 a další dokonce za 5000. Takže ty celková čísla (nárůst damage) budou v praxi mnohem větší, než jedna nebo dvě stovky.

ZÁVĚR: mě nevadí pro větší šanci přežití změnit strategii boje a vrátit se k tomu, že jako WP hodím z dálky Zruško, doběhnu ke skupině, dám Prst a Vír a zase poodběhnu dál od skupiny. Sice se mi víc líbilo, co jsem hrál donedávna, že jsem ládoval kouzla a seky ve skupině, dokud my nebo oni nepadli, ale Války nejsou o kráse provedení. Co mi vadí, je, že ty malý PvP zase dostanou víc zabrat a za to těm upraveným kostem dávám palec dolů.

PS: připomeňte někdo vlivnej Saggimu, že tady máme "Testovací server" a vysvětlete, že i když je třeba testování Kostí s nižší účinností téměř zbytečné, tak by nám všem (komunitě hráčů i Vedení hry) to "testování" - neboli - "psychologická předpřípava hráčů na blížící se JAKOUKOLIV konfliktní novinku ve hře", rozhodně vyplatilo.

Proč? Protože to vypadá za ty léta, co tu jsme, se stále stejným kolotočem:
1.) Vedení hry "vybafne" na nepřipravené hráče nějakou novinku
2.) nepřipravení hráči se automaticky stavějí na zadní a protestují
3.) Vedení hry je frustrováno z nepochopení zavádené novinky
4.) Nepřipravení hráči jsou frustrování z toho, co nestačili přijmout.
Je veselý tenhle cirkus sledovat z povzdálí, ale věřím, že obě skupiny aktérů (komunitu hráčů i Vedení hry) to musí značně vyčerpávat.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
- BloodRayne
- Lv.20
- Dal poděkování: 150 poděkování
- Dostal poděkování: 226 poděkování
Nevím jestli vyčerpávat, prostě to vypnu a když mám čas du si hrát s plechovkama na ...(domyslete si).
Mě vadí, že vedení dá na nějake nesmysli od nějakých břídilů a nic nedá předem vědět.
Ono to bylo krásně vidět jen se starou svatou.
Břídilové tu bečely každý den na požehy,gumy,respawny a já nevím co ještě..
Když to naše "urozené" vedenívzalo v potaz dalo na ně tak ani jeden s těch kdo vnukal se tam neukazal.
Posléze zas měl někdo stupidní nápad zapojit pvm do válek..výsledek byla vaječná war a nebo li jak se tomu říkalo saggiho vejce (snad ho neurazím, jen pro zasmání)
Výsledek ?Všude prázdno
Ted zas měl někdo nápad na svatou a je z toho nějakej "pískodropland" ..
Pecka
Kdy si se někomu nelíbilo, že ninja sestřelí draka a výsledek?Když se na tom dalo dobře vydělávat, ninja si nečutl a chodily tam šamani vydělávat balík
A to je pořád něco, ted zas pro změnu tupci kteří mají výbavu pvp na bodu mrazu, nebo šašci bez % na lidi a talíky jen zb si stěžovaly , že nemůžou někoho zabít a co se stalo? Snížila se obrana kostí..
Jen aby sme si byly pomalu všeci rovní a šly sejmout i ti "lepší".
Jak napsal clon, za chvilku to bude jen o počtu a kdo dá první ránu, opravdu jestli to tak půjde dál, bude to tak.
Nehledě na to, jak už sem psala svůj případ, pruniky sem kompenzovala větší obranou a ted se mi zas o něco snížila a průniky zůstaly stejné.
Jedné věci lituju, kdysi když sem tu začínala, tak bud sem vůbec neměla začít, nebo udělat ninji dýka,moc bych si přála mít tu možnost zahodit ten prašivej luk a vzít dýky
Mě vadí, že vedení dá na nějake nesmysli od nějakých břídilů a nic nedá předem vědět.
Ono to bylo krásně vidět jen se starou svatou.
Břídilové tu bečely každý den na požehy,gumy,respawny a já nevím co ještě..
Když to naše "urozené" vedenívzalo v potaz dalo na ně tak ani jeden s těch kdo vnukal se tam neukazal.
Posléze zas měl někdo stupidní nápad zapojit pvm do válek..výsledek byla vaječná war a nebo li jak se tomu říkalo saggiho vejce (snad ho neurazím, jen pro zasmání)
Výsledek ?Všude prázdno

Ted zas měl někdo nápad na svatou a je z toho nějakej "pískodropland" ..
Pecka

Kdy si se někomu nelíbilo, že ninja sestřelí draka a výsledek?Když se na tom dalo dobře vydělávat, ninja si nečutl a chodily tam šamani vydělávat balík

A to je pořád něco, ted zas pro změnu tupci kteří mají výbavu pvp na bodu mrazu, nebo šašci bez % na lidi a talíky jen zb si stěžovaly , že nemůžou někoho zabít a co se stalo? Snížila se obrana kostí..
Jen aby sme si byly pomalu všeci rovní a šly sejmout i ti "lepší".
Jak napsal clon, za chvilku to bude jen o počtu a kdo dá první ránu, opravdu jestli to tak půjde dál, bude to tak.
Nehledě na to, jak už sem psala svůj případ, pruniky sem kompenzovala větší obranou a ted se mi zas o něco snížila a průniky zůstaly stejné.
Jedné věci lituju, kdysi když sem tu začínala, tak bud sem vůbec neměla začít, nebo udělat ninji dýka,moc bych si přála mít tu možnost zahodit ten prašivej luk a vzít dýky

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
REEEN « úte 10:16 pm »

@
ChunjoKing « úte 12:42 am »

@
Grout « pon 11:05 pm »

@
Tomori « sob 12:04 pm »

@
Tomas142 « sob 11:35 am »

@
Revus « pát 8:44 pm »