HonzaM píše:Riziko povolání. Naprosté většině lidí bylo jasné, že nový server, potažmo sinfortia, je krok špatným směrem. Hraje tam aktivně kolik ... 30 lidí na všech říších? (pokud někdo má přesnější čísla, rád se nechám opravitSpoiler:Dell píše:Tak se ptám jaký smysl má sloučení serverů pro lidi, kteří nechtěli hrát na Sindi? Vždyť vše pro co tam odešli hrát jim vezmete a vrátite je na server z kterého odešli kvůli zmiňovaným důvodum. Proč by tedy měli po sloučení setrvat na Sindi, když si žádali nový server?) 30 naštvaných lidí, opravdu je to až taková rána v porovnání s tím, kolik pozitivních změn to přinese?[/center]
HonzaM píše:Postupoval dál? A jak?! Má to jenom 2 východiska. Sloučení, nebo zrušení. Dle mého názoru je stejně už rozhodnuto.Spoiler:Dell píše:Kolik aktivních hráčů je na Sinfortii a kolik z nich má vlastně zájem nadále hrát po sloučení na Sindi? Z touhle otázkou bych vyrukoval na hráče Sinfortie a až ná základě zjištění bych postupoval dál.Přijde sloučení, které je nevyhnutelné. Přijde tak jako tak, tak by bylo dobré se na to začít psychicky připravovat.
HonzaM píše:No nevím, kde jsi vzal svoje info, ale po pročtení tohoto tématu zjistíš (+ já třeba klidně můžu vzít v potaz názory lidí se kterými se ve hře stýkám), že slova jako "většina" a "všichni" rozhodně nevypovídají o skutečném výsledku.Spoiler:Dell píše:Sloučením se naštvou asi všichni Sinforťané a velká část Sindičanů.
Opravdu za to stojí vynaložené úsilí na sloučení serverů pro pár jedinců?![]()
A já to téma přečetl a dozvěděl jsem se, že nekteří hráči ze Sinfortie po sloučení serverů s Ekurou končí. Takže opět se ptám: Opravdu za to stojí vynaložené úsilí na sloučení serverů pro pár jedinců?
HonzaM píše:No nevím, nevím. Pojem "menší zlo" si každý asi vykládáme trochu jinakSpoiler:Dell píše:V zásadě je vždy lepší volba menšího zla a proto bych uvažoval o kompletním zrušení serveru Sinfortie bez jakéhokoli slučování, pokud se stal přítěží pro provozovatele.
Na konec bych jen dodal, že druhý server se přítěží již očividně stal, jinak by tato debata neprobíhala :yeah:
Úsilí = výsledek - Říká ti to něco?
Za cenu "30" lidí (i když já tomu nevěřím, že jich bude tolik) se bude tým trápit "2 měsíce" slučováním, rěšením problémů a kdo ví co se ještě podělá. A nebo se omluví, a jednoduše udělá to, co nejvíc pomůže Sindi. A to je věnování všeho času jednomu serveru, bez toho aby stráceli čas řešením co ze Sinfortiou. A nakonec zjistí, že celé slučování dělali třeba pro "5" lidí.
To, že jsi vůbec nepochopil o čem jsem psal neni potřeba vůbec zdůrazňovat.noxforko píše:Delliane...nedivím se že na tebe někdo útočí...tvá logika je zcela zcestná... proč slučovat když můžou hned mazat... ikdyby přišlo jen 5 hráčů tak ti to může být u :warn: spamatuj se... jak by ti bylo kdybys hrál rok (dal bys do toho nemálo peněz) a smazali by ti vše?? řval bys tady jak malé ehm dítě a neříkej že ne.Di si raději honit své ego do přitažlivky.
To, že si chceš jen na mě vylít zlost, že jsem s tebou přišel vždy do přítažlivky udělat pořádky nemá s témou vůbec nic společného.
Kritizovat můj názor můžeš, ale ocenil bych vyjádření tvého a bohužel z tvého příspěvku se nikdo nic nedozvěděl. To co by jsem dělal kdyby mi vše smazali tě nemusí zajímat protože už mi to jednou udělali (né zde) a jsem tady. Jako když skončí Ekura projekt půjdeme všichni za Saggim ať nám vrátí peníze a nahradí čas? Jsem nevěděl, že to tak funguje

Riziko každé online hry je to, že začneš hrát a jednoho dne prostě zmizí a je konec a možná taky ne a je to tvé rozhodnutí, že tám dávaš peníze. Nikde není napsáno, že ten a ten server bude běžet do roku 2500. Když se serveru nedaří je potřeba ho vypnout. A já to slučování vidím jen jako velikou vůli a snahu vyhovět všem a možná jejich úsili nebude dostatečně oceněno.