Musím ač jsem již nechtěl sem něco napsat.
Evile, jak jsem psal, posuzovat CB dle absolutního DMG je totální hloupost, protože tím zabiješ celé PvP války. Je to jednoduché, hráči co potřebují pár CB ač už na Cidonii nebo na sázení bylinek a nemají PvP luxus výbavu si tam ani neškrtnou a zas tu budou témata, že získat CB do Cido je nemožné. Dále tím odrovnáš postavy s méně silnými kouzly, jelikož ty pak také nic nezískají, nakonec zůstanou jen dle mého názoru pár BMek a pár Léčitelů. A nakonec do té války přestanou chodit všicni. Takhle by sis to představoval. Znovu ti zopakuji, šanci na to tvoje slovo vyžrání má v té válce úplně každý jedinec na mapě, od toho nejsilnějšího po toho slabšího, proto mi to přijde jako nejspravedlivější. Dle toho i vypadají výsledky válek, že silné postavy s výbornou výbavou bývají v popředí. Nikdo není ničím vázán, nikdo nemá žádné limity, každý si může udělat na PvP postavu jakou chce, každý si může natočit co chce, každý si může koupit co chce, každý hraje za to co ho asi baví. Jesli někdo chodí do válek jen pro to aby byl na prvním místě v tabulce, postava ho nebaví, styl boje také ne, ale má 700CB, tak ho lituji. Mně je jedno jak to dopadne, ale když dobře, tak z toho mám lepší pocit a k tomu zábavu z dobré války, z dobré hry.
Hakane, trošku ti musím oponovat, je zajímavé, že já ač mám výbavu udělanou prakticky do útoku, dokonce jsem vyměnil ebenky za zlaté, tak těmto healerům beru za 1000 na kouzlo, to asi nebude jednou obranou ne? Dále máme tu postavy ninjů na blízko, kteří chodí do chumlu klidně mezi 10 protivníků, a ač do nich pere celý chumel, oni stále stojí a bojují, je téměř nemožné je zabít. A stejně je to i s jinými hráči, některým prostě beru hrozně málo a tak se sem tam ani nesnažím a to znova zopakuji, všude 10 lidi a talíky na schopku. Ač mám všechno hotové, tak stejně dostávám od některých neuvěřitelné pecky a díky tomu jsem musel přizpůsobit svůj styl boje, jiní se stejnou postavou chumel udrží, já ne a přesto oni dávají mnohem více CB jak já. Já si osobně myslím, že to nebude v nějakých kejklech, ale opravdu v tom, že někdo má prostě všechno hotové a k tomu výbavu za těžké stovky milíard vymazlenou k dokonalosti a někdo má výbavu jako já, kdy mu na nějaké té chybějící obraně nesejde. Nehledal bych v tom nějaká tajna.
Pro ty co soutěží, jen kvůli GM odměně:
Je daleko jednodušší způsob jak získat tyto odměny a to účastnit se třeba steeplechase, jen za doběhnutí v časovém limitu je truhla, z které můžete dostat stejnou odměnu, jakou poskytuje GM v této soutěži. Nebo z truhly za hledání vlajek.
Pro pořadatele:
Děláte to dobře, kdyby jste to dělali špatně, tak se o vaší soutěž nikdo nezajímá a nevzbudí takové emoce. Pokračujte v tom, nenechte se rozhodit. Fandím vám. Pevné nery. A vydržte.
Pro kritiky:
Očekávám od vás v nejbližší době nějakou peckouvou akci, vámi vymyšlenou, se suprovými odměnami, s pravidly dovedenými k dokonalosti. Všichni se na ní těšíme. Nikdo vás nebude kritizovat, protože vy to vymyslíte k dokonalosti a ke spokojenosti všech účastníků.
Pěkné ráno
Cepino