PVP Hry Joan 2015

Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
Odpovědět
rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Re: PVP Hry Joan 2015

Příspěvek od rudlaninja » stř 07. říj 2015 23:37:11

MostEVILEK píše:a kde máš napsano že JÁ jsem napsal že se to má určovat podle pvp 1v1 ,já napsal že je blbost to i tohle,protože to je oboje o ničem,rudlo to žemáš vybavu za xxx kkk neznamená že nevyžíráš :)
Víš jako co mi to přijde to tvoje komentování a kritizování všeho a všech?Prostě jen závidíš všem a všechno.Já war chodím pravidelně ať je soutěž nebo ne a to jen z jednoho prostého důvodu,jako podpora říši.Cbčka jou mi k ničemu jen se tam skládají pokud někdo potřebuje rozdám zmrzliny a tašky,hodnost ta je mi taky k ničemu jestli mám 4 hvězdičky nebo jednu je mi fuk,ale zato jsem spokojená když red vyhraje a je bonus pro všechny.Chápu že pro tebe jako cestovatele po říších a postavách je to jedno,ale pro některé hráče je to radost,když se říši ve které je daří.A ať jsou pravidla v téhle soutěži nastavena jakkoliv nemá nikdo právo je kritizovat,nepodíleli se na přípravě která jak myslím byla hodně časově náročná a lidi co se o to postarali museli svůj čas,který by mohli věnovat hraní pro sebe investovat do zábavy pro ostatní za to jim patří velký dík a od mě velký respekt já bych na to asi nervy neměla:)
A těm co kritizují můžu jen vzkázat,připravte taky něco a uvidíme jestli to zvládnete líp:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

SlepyMag
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od SlepyMag » stř 07. říj 2015 23:54:10

MostEVILEK píše:
Cepino píše:
MostEVILEK píše:dále je blbost aby se pvp hry posuzovali 1v1 ( kvůli setům,požehům a dalším věcem)
Tak to asi psal duch svatý. Netuším od kdy se ve válkách říší používají sety a požehy?

Evile napiš mi, kdo ve válkách vyžírá a kdo nevyžírá a jak to nastavit, aby to bylo spravedlivé. Protože, když to uděláš podle uděleného DMG, tak do těch válek nebude chodit vůbec nikdo, protože třeba WPčka nebo menší slabší postavy neudělají ani jedno CB a můžeme celé PvP odepsat a nechat se tlouct jen děti před skladem v PvM. ;-)

Nejsem programator,takže nevím či to jde či nie,ale udělal bych to tak že by se to odvíjelo od DMG,jak jsem psal vejš,tak když by někdo vzal přes 75% zb někomu a druhý těch zbylých 25% například,tak by šli cb tomu kdo ubral více,tím by se aspon vyrušilo trošku vyžíraní,je jasné že když si někdo nahodí utoky,např dragon šaman,nebo mental vleze do chumlu(k chumlu) dá řev nebo průraz,vezme hodně,ale furt by třeba nevzal těch 50%. Jenže to už se kdysi psalo že to tak bude,ale ejhle,ono nic že ?:)
Evile,
prosím buď tak laskavý a obracej své poznámky k tomu co se mělo, či nemělo udělat, do sekce návrhů.
Když se budete snažit s někým domluvit, vzpomeňte si na to, že pár přes držku vyřeší víc než tisíc slov ;)

SlepyMag
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od SlepyMag » stř 07. říj 2015 23:57:26

Vážíme si vaší podpory,
děkujeme :)

vaši pořadatelé
Když se budete snažit s někým domluvit, vzpomeňte si na to, že pár přes držku vyřeší víc než tisíc slov ;)

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 08. říj 2015 7:54:39

Musím ač jsem již nechtěl sem něco napsat.

Evile, jak jsem psal, posuzovat CB dle absolutního DMG je totální hloupost, protože tím zabiješ celé PvP války. Je to jednoduché, hráči co potřebují pár CB ač už na Cidonii nebo na sázení bylinek a nemají PvP luxus výbavu si tam ani neškrtnou a zas tu budou témata, že získat CB do Cido je nemožné. Dále tím odrovnáš postavy s méně silnými kouzly, jelikož ty pak také nic nezískají, nakonec zůstanou jen dle mého názoru pár BMek a pár Léčitelů. A nakonec do té války přestanou chodit všicni. Takhle by sis to představoval. Znovu ti zopakuji, šanci na to tvoje slovo vyžrání má v té válce úplně každý jedinec na mapě, od toho nejsilnějšího po toho slabšího, proto mi to přijde jako nejspravedlivější. Dle toho i vypadají výsledky válek, že silné postavy s výbornou výbavou bývají v popředí. Nikdo není ničím vázán, nikdo nemá žádné limity, každý si může udělat na PvP postavu jakou chce, každý si může natočit co chce, každý si může koupit co chce, každý hraje za to co ho asi baví. Jesli někdo chodí do válek jen pro to aby byl na prvním místě v tabulce, postava ho nebaví, styl boje také ne, ale má 700CB, tak ho lituji. Mně je jedno jak to dopadne, ale když dobře, tak z toho mám lepší pocit a k tomu zábavu z dobré války, z dobré hry.

Hakane, trošku ti musím oponovat, je zajímavé, že já ač mám výbavu udělanou prakticky do útoku, dokonce jsem vyměnil ebenky za zlaté, tak těmto healerům beru za 1000 na kouzlo, to asi nebude jednou obranou ne? Dále máme tu postavy ninjů na blízko, kteří chodí do chumlu klidně mezi 10 protivníků, a ač do nich pere celý chumel, oni stále stojí a bojují, je téměř nemožné je zabít. A stejně je to i s jinými hráči, některým prostě beru hrozně málo a tak se sem tam ani nesnažím a to znova zopakuji, všude 10 lidi a talíky na schopku. Ač mám všechno hotové, tak stejně dostávám od některých neuvěřitelné pecky a díky tomu jsem musel přizpůsobit svůj styl boje, jiní se stejnou postavou chumel udrží, já ne a přesto oni dávají mnohem více CB jak já. Já si osobně myslím, že to nebude v nějakých kejklech, ale opravdu v tom, že někdo má prostě všechno hotové a k tomu výbavu za těžké stovky milíard vymazlenou k dokonalosti a někdo má výbavu jako já, kdy mu na nějaké té chybějící obraně nesejde. Nehledal bych v tom nějaká tajna.

Pro ty co soutěží, jen kvůli GM odměně:
Je daleko jednodušší způsob jak získat tyto odměny a to účastnit se třeba steeplechase, jen za doběhnutí v časovém limitu je truhla, z které můžete dostat stejnou odměnu, jakou poskytuje GM v této soutěži. Nebo z truhly za hledání vlajek. ;-)

Pro pořadatele:
Děláte to dobře, kdyby jste to dělali špatně, tak se o vaší soutěž nikdo nezajímá a nevzbudí takové emoce. Pokračujte v tom, nenechte se rozhodit. Fandím vám. Pevné nery. A vydržte.

Pro kritiky:
Očekávám od vás v nejbližší době nějakou peckouvou akci, vámi vymyšlenou, se suprovými odměnami, s pravidly dovedenými k dokonalosti. Všichni se na ní těšíme. Nikdo vás nebude kritizovat, protože vy to vymyslíte k dokonalosti a ke spokojenosti všech účastníků. ;-)

Pěkné ráno
Cepino
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » čtv 08. říj 2015 11:48:23

Né cepino rozhodně nebudu pořadat akci která je naprosto k ničemu a je jen o vyžíraní :) Dále možná by lidi brečeli že získat CB do cidonie je nemožné,ale pokud chtějí do cido tak si mají udělal pvp? nemají na něj? at vylděavají ve swampu :) Dost lidí co jen dorazí by brečelo že nemají CB,ale bylo by to aspon zpravedlivé,dále určitě tam lezu kvůli CBčkam,kdybych tam lezl kvůli CB tak mám heal na vyžíraní a né daggera že,vůbec to nedava logiku že rudlo? to že měním řiši,znamená že rád cestuju,a cestovaní je kvůli zabavě,ale to ty nepochopíš když sedíš nazadku v jedné řiši a děláš buh ví co :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Příspěvek od Luca90 » čtv 08. říj 2015 13:17:19

Chtěla bych se zeptat ještě na jednu část pravidel. Jedná se o odměny GM teamu.

Dám příklad :
V kategorii Elite je např.

KORTEZA, která má lvl 145
Malchus, který má lvl 140
Trinitis, která má lvl 150

Odměna od GM teamu Vítěz kategorie si bude pro svou postavu moci vybrat libovolnou část výstroje, nebo zbraň (i vylepšenou) dostupnou ve hře.
na kterou se vztahuje, ale toto pravidlo ELITE - prémii získá postava s max. levelem 139

V kategorii Super Elite je např.

TemnaPomsta, který má lvl 150
Clleopatra, která má lvl 150
Krius, který má lvl 148

SUPER ELITE - prémii získá postava s max. levelem 144

Jak to má hráč, který se zúčastní soutěže chápat, když je zařazen do skupiny, která má pro odměnu od GM teamu více než max. level ?
Obrázek

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » čtv 08. říj 2015 13:34:29

MostEVILEK píše:Né cepino rozhodně nebudu pořadat akci která je naprosto k ničemu a je jen o vyžíraní :) Dále možná by lidi brečeli že získat CB do cidonie je nemožné,ale pokud chtějí do cido tak si mají udělal pvp? nemají na něj? at vylděavají ve swampu :) Dost lidí co jen dorazí by brečelo že nemají CB,ale bylo by to aspon zpravedlivé,dále určitě tam lezu kvůli CBčkam,kdybych tam lezl kvůli CB tak mám heal na vyžíraní a né daggera že,vůbec to nedava logiku že rudlo? to že měním řiši,znamená že rád cestuju,a cestovaní je kvůli zabavě,ale to ty nepochopíš když sedíš nazadku v jedné řiši a děláš buh ví co :)
Měl by ses trochu zamyslet nad tím co píšeš a držet se tématu-což je PvP soutěž,pokud chceš diskutovat o tom kde si kdo má vydělávat na výbavu tak si založ nové téma.
Luca90 pokud to dobře chápu pokud je někdo ve skupině Super Elite tak bonus od GM získá i postava z lvlem 150,ale věc nebude +9,ale pouze +8
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » čtv 08. říj 2015 14:19:14

Luca90 píše:Chtěla bych se zeptat ještě na jednu část pravidel. Jedná se o odměny GM teamu.

Dám příklad :
V kategorii Elite je např.

KORTEZA, která má lvl 145
Malchus, který má lvl 140
Trinitis, která má lvl 150

Odměna od GM teamu Vítěz kategorie si bude pro svou postavu moci vybrat libovolnou část výstroje, nebo zbraň (i vylepšenou) dostupnou ve hře.
na kterou se vztahuje, ale toto pravidlo ELITE - prémii získá postava s max. levelem 139

V kategorii Super Elite je např.

TemnaPomsta, který má lvl 150
Clleopatra, která má lvl 150
Krius, který má lvl 148

SUPER ELITE - prémii získá postava s max. levelem 144

Jak to má hráč, který se zúčastní soutěže chápat, když je zařazen do skupiny, která má pro odměnu od GM teamu více než max. level ?
Lucinko pletes si odmeny a premii.
Odmenu samozrejme ziska ten kdo se umisti v kategorii na 1-4 miste.
Premie je neco navic a pridal jsem ji pro ty postavy, ktere se dokazou i s mensim levelem prosadit v tezke konkurenci.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Euphoria
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Euphoria » čtv 08. říj 2015 14:56:07

Mithra píše:Lucinko pletes si odmeny a premii.
Odmenu samozrejme ziska ten kdo se umisti v kategorii na 1-4 miste.
Premie je neco navic a pridal jsem ji pro ty postavy, ktere se dokazou i s mensim levelem prosadit v tezke konkurenci.
Podle mě by se ten lvl měl vztahovat i na ty odměny....

Repro
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od Repro » čtv 08. říj 2015 16:02:06

Euphoria píše:Podle mě by se ten lvl měl vztahovat i na ty odměny....
Ahoj Euphoria,

vždyt to tak ale je :-) . Postava soutežící v kategorii Masters, která splní limit maximálního lvl pro udělení speciální odměny si muže přát pouze věc ...

1. Kterou muže používat charakter postavy za kterou hraje ..... např. shaman - Hůl Temné Magie, War - Znesvěcák/Temnou čepel, ninja Titánky/Dračí Luk/Znesvěcák

2. Tuším, že zrovna v Elite je limit pro udělení speciální odměny 139lvl.... tudíž si můžeš přát dračí věc POUZE +8

Edit by Mithra:
Já to ještě upřesním.
Prémie má dvě důležité podmínky:
1. postava musí vyhrát svou kategorii.
2. postava v době ukončení her (tedy při vstupu do poslední války) nesmí mít vyšší level než je uvedeno v doplňujících pravidlech pro jednotlivé kategorie.

Odměnu získá postava bez ohledu na level.

Není na tom nic k nepochopení. Jen přestaňte míchat jablka s hruškami (vlastně odměnu s premií).
ObrázekrEPRO8ObrázekCECHObrázekObrázekObrázekObrázek
Tělesný boj
Chunjo
Krizaci
150
Complete
:inlove:
ObrázekNaotoObrázekCECHObrázekObrázekObrázekObrázek
Tělesný boj
Chunjo
Araluen
140
Complete
:inlove:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline pikasek