Jo a nemá být hlavní problém nějaká smyšlená královská čest, o kterých v pravidlech hry není psáno? V tomto případě se tu už diskutuje na heslo "Co nemůžu mít já, nebudou mít ani ostatní".Repro píše:Myslím, že treninkový sloup jako celek problém neniLORDxMICHAL. píše:Ahoj zrušení sloupu a dropu by bylo veliká škoda. Já třeba díky sloupům udělal pro modrou říši 3hodinový EVENT kde jsem je i bufoval. Myslíte že kdyby tam nebyl drop že na event někdo přijde? myslím že by stačilo zrušení dropu mapek pak už by možná sloupy víc plnily svůj smysl.spíš 3 položky = mala, střední, velká cidonie. Ty budí negativní ohlas
Domníváte se, že pokud se zruší cido bossové, že se nenajde jiný způsob na možnost úplatků ze sloupů, ačkoliv bude třeba méně výhodnější než teď, ale stále to bude vydělávání na úkor říše?
Edit: O čem se tu vlastně diskutuje? Jeden mluví o cti, druhý mluví o tréninkovém sloupu, třetí o doplňování pokladny, čtvrtý o dropu mapách, patý o sabotážích a válkách říší, šestý o pocitu kralování atd atd. Každý se tu snaží jen vyzdvihnout svůj osobní problém, řešení nepřichází žádné, jen takové radikální, které pomůže uspokojit jen pár osob a ostatním uškodí.
Je mi fuk, jak to dopadne. Zrušte drop cido, zrušte kompletně celý tréninkový sloup kvůli nešťastně zvolenému jménu, zrušte klidně celý královský systém, projevte tak velký vděk za dlouhodobou práci v teamu. Ostatně cokoliv se zruší, tak to jen přidá na klidu momentálních králů možná i všech, což je moje nejvítanější východisko ze všeho. Mě tenhle systém za ničení herních vztahů nestojí.
Já válčila předtím a budu válčit nadále. Moje hlavní zábava byla v pvp bojích, ne ve vymýšlení, co pustím za sabotáž, čekání až vymlátíme ent příšery, abych si mohla dopřát tu již zkrácenou hodinovou kratochvíli, nebo sledování, kdy mám léčit říši. O počítání každého yangu v pokladně a rozmýšlení, co pustím nebo nepustím za bonus.
Asi jste můj příspěvek přehlídli, ale návrh na zrušení sloupu, úpravu trénování na sloupu a návrh na bonus léčení byl podán. Zatím byl schválen jen jeden. Tak si počkejte, až se schválí ti ostatní. Případně při neschválení si odvoďte, co to asi znamená. Na zrušení královského systému jsem návrh nepodávala, tak se toho prosím s hrdostí někdo ujměte.