Hlasovani o návratu staré svaté říše
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Re: Hlasovani o návratu staré svaté říše
salát, souhlasím sem vsim 

Uživateli byl udělen warn + změněn podpis.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Ja bych chtel videt to tema, jak lidi hlasovali o zmene svaty. Jen tak ze zvedavosti bych si to chtel procist .)
Ale budte radi, ze to zmenili, pac se aspon nemusite nervovat
to by zas bylo temat na ATLETY, PRAPORISTY, killery dropu, atd.
Vzdyt uz ani pomalu nejsou Valky cechu, zacina to byt stejne jako na offiku (kazdej pocita na prstickach bodiky) a do valky nejde pokud nejsou v top slozeni. Hodne tomu napomaha i to, ze war muze vyhlasit jen vudce, kdyby aspon mel stejne kompetence zastupce vudce pri vyhlaseni war.
Cechovni valky jsou mnohem lepsi a zazivnejsi nez nejaka SVATA, protoze tam ti nikdo nefrnkne na koni a kdyz jo, tak necha v oslabeni jeho spolubojovniky.
Porad chcete vylepsovat pvp, na co chcete starou svatou ???? DUVOD ??? Bylo tam zivo a nebo jste tam nahaneli CB ??? :DDD O to vam tedy jde, CB je ten duvod ???
Spis dejte dokupy ty cechovni valky, treba napr. dat funkci vyhlasit a prijmout war i zastupci cechu.
Ale budte radi, ze to zmenili, pac se aspon nemusite nervovat

Vzdyt uz ani pomalu nejsou Valky cechu, zacina to byt stejne jako na offiku (kazdej pocita na prstickach bodiky) a do valky nejde pokud nejsou v top slozeni. Hodne tomu napomaha i to, ze war muze vyhlasit jen vudce, kdyby aspon mel stejne kompetence zastupce vudce pri vyhlaseni war.
Cechovni valky jsou mnohem lepsi a zazivnejsi nez nejaka SVATA, protoze tam ti nikdo nefrnkne na koni a kdyz jo, tak necha v oslabeni jeho spolubojovniky.
Porad chcete vylepsovat pvp, na co chcete starou svatou ???? DUVOD ??? Bylo tam zivo a nebo jste tam nahaneli CB ??? :DDD O to vam tedy jde, CB je ten duvod ???
Spis dejte dokupy ty cechovni valky, treba napr. dat funkci vyhlasit a prijmout war i zastupci cechu.

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- Kruger0
- Lv.20
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
má pravdu, týpek, sám mám cech a mám co dělat najít nějaký cech rovnající se mému a dát war...Neos píše:Ja bych chtel videt to tema, jak lidi hlasovali o zmene svaty. Jen tak ze zvedavosti bych si to chtel procist .)
Ale budte radi, ze to zmenili, pac se aspon nemusite nervovatto by zas bylo temat na ATLETY, PRAPORISTY, killery dropu, atd.
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.
.l..
.l..
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Ahojmargot.orion píše:Sindicate byl proslulý díky svojí výborne svaté říši....byla to chlouba Sindicate
A teď?? místo svaté máme hnusný malý náměstíčko bez ničeho a nikdo tam nechodí....Vraťte nám starou svatou...
Děkujeme
Pridej prosim do hlasovani moznost :
ZA TAKOVÉ TÉMA BYCH MĚL DOSTAT NA FORU IP BAN.
Díky
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Zeleninový Salátek - trefovaní se do "vděčných témat" typu Rusila nebo nejmenovaných cechů mi na tebe přijde až moc levné. Proto by mě víc zajímalo, jak by jsi to teď udělal se Svatou ty - jestli máš nějakou zkušenost odjinud nebo zajímavý nápad?
Ostatní - DOTAZ: co kdyby se ve Svaté neztrácely CB - bylo by to zajímavější? Lákavější? Bavilo by to všechny typy hráčů?

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
AnoGhibli píše:Zeleninový Salátek - trefovaní se do "vděčných témat" typu Rusila nebo nejmenovaných cechů mi na tebe přijde až moc levné. Proto by mě víc zajímalo, jak by jsi to teď udělal se Svatou ty - jestli máš nějakou zkušenost odjinud nebo zajímavý nápad?![]()
Ostatní - DOTAZ: co kdyby se ve Svaté neztrácely CB - bylo by to zajímavější? Lákavější? Bavilo by to všechny typy hráčů?

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
já si myslím že kdy by se tam nestráceli cb body tak tam hráči jsou !
(já na tom nevidím nic špatnýho)
a duvod ?: slabší hráč nic nestratí ale třeba ani nic nezíská a hlavně rozdá
ale furt se bude snažit aby něco získal a snažil se
a takovích hráču by mohlo být hodně
ale jak přijde 2x 3x a bude jen ztrácet tak na to kašle to je jasný
a co je lepší prázdná svatá se ztrátou cb nebo svatá kde budou lidi ale bez ztrát cb ???
jasný příklad začátek přitažlivky : nemaj co ztrati a ani co získat ale často se tam bojuje o ovládnutí toho místa a proč pak ?
(ale je fakt že tam bude furt dost lidí a i proto tam vzniká hodně boju)
(já na tom nevidím nic špatnýho)
a duvod ?: slabší hráč nic nestratí ale třeba ani nic nezíská a hlavně rozdá
ale furt se bude snažit aby něco získal a snažil se
a takovích hráču by mohlo být hodně
ale jak přijde 2x 3x a bude jen ztrácet tak na to kašle to je jasný
a co je lepší prázdná svatá se ztrátou cb nebo svatá kde budou lidi ale bez ztrát cb ???

jasný příklad začátek přitažlivky : nemaj co ztrati a ani co získat ale často se tam bojuje o ovládnutí toho místa a proč pak ?

(ale je fakt že tam bude furt dost lidí a i proto tam vzniká hodně boju)
oo
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
LOCO30 píše:AnoGhibli píše:Zeleninový Salátek - trefovaní se do "vděčných témat" typu Rusila nebo nejmenovaných cechů mi na tebe přijde až moc levné. Proto by mě víc zajímalo, jak by jsi to teď udělal se Svatou ty - jestli máš nějakou zkušenost odjinud nebo zajímavý nápad?![]()
přesně tak jak si to napsal, by si to většina představovala. Udělat zombí mód a hurá do svaté. Bez ztráty CB (nebo jakéhokoliv jiného postihu), tam bude narváno skoro každý den. Ale k čemu to bude? Můžu tam běhat nahatej a bude mi jedno, jestli mě někdo sundá nebo ne. Bude to stejný jako war říší. Hodně velká nuda
, teda alespoň pro mě a myslí, že většinu PVP hráčů.
Loco, promiň, ale jaksi nechceš chápat realitu všedních dní... To co baví PVP hráče je sice fajn, ale podle toho jak to vypadá ve svaté, tak těch "skutečných PVP hrdinů" je tu tak poskrovnu, že tam nikdo nechodí.
Důvody rozebírat nebudu, udělal jsem tu už mnohokrát a nemám chuť o tom někoho dále přesvědčovat, čas mi dal za pravdu a to mi stačí. Prostě je to stejné jako na ofíku, po dosaženém určitém stupni dokonalosti výbavy a postavy už prostě nikdo na souboje nebyl, nikoho to nebaví stále umírat a stejné je to tady, akorát že se nepostává za skladem, ale v mapě na PVP určené... Jenže co je shodné, že prostě není s kým soupeřit...
Měňte mapu jak chcete, hledejte řešení tam kde ho nelze nalézt, pište o tom dokola, ale fakta jsou dávno ukázána, jde jen o to, kdy to komu dojde...
A mimochodem, jakákoliv další super výbava od levelu milion a ability typu karma a podobně budou stále vše jen zhoršovat...
Ať je to jakkoliv, čím náročnější hra bude, tím méně lidí to bude chtít dělat (nebo moct- pro výsledek je to stejné) a přímou úměrou budou těmto superlidem a "skutečným PVP hráčům" ubývat soupeřů...
PS: Proč lidi bojují v přitažlivce, jednoduché, jelikož tam si aspoň zablbnou a s nedokonalými výbavami si zabojují, ne jako ve svaté, kam když přijdou, je tam skupina lidí co tu spí i bdí, HP nad 30k, vše pomalu hotové, talismanů jak nejvyšší šaman od Apačů... Jenže to že je to v tomhle vy slyšet nechcete..
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Nevím podle mě jí nevrátí už nikdy jak byla,což bych já taky nechtěl aby se vrátila taková jaká byla dřív,ale z menšími úpravami bych jí bral,Saggi sice psal že poupraví svatou ale zatím stále nic..

-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
ale ty zas asi nechápeš tu druhou stránkuforumman píše:LOCO30 píše:AnoGhibli píše:Zeleninový Salátek - trefovaní se do "vděčných témat" typu Rusila nebo nejmenovaných cechů mi na tebe přijde až moc levné. Proto by mě víc zajímalo, jak by jsi to teď udělal se Svatou ty - jestli máš nějakou zkušenost odjinud nebo zajímavý nápad?![]()
přesně tak jak si to napsal, by si to většina představovala. Udělat zombí mód a hurá do svaté. Bez ztráty CB (nebo jakéhokoliv jiného postihu), tam bude narváno skoro každý den. Ale k čemu to bude? Můžu tam běhat nahatej a bude mi jedno, jestli mě někdo sundá nebo ne. Bude to stejný jako war říší. Hodně velká nuda
, teda alespoň pro mě a myslí, že většinu PVP hráčů.
Loco, promiň, ale jaksi nechceš chápat realitu všedních dní... To co baví PVP hráče je sice fajn, ale podle toho jak to vypadá ve svaté, tak těch "skutečných PVP hrdinů" je tu tak poskrovnu, že tam nikdo nechodí.
Důvody rozebírat nebudu, udělal jsem tu už mnohokrát a nemám chuť o tom někoho dále přesvědčovat, čas mi dal za pravdu a to mi stačí. Prostě je to stejné jako na ofíku, po dosaženém určitém stupni dokonalosti výbavy a postavy už prostě nikdo na souboje nebyl, nikoho to nebaví stále umírat a stejné je to tady, akorát že se nepostává za skladem, ale v mapě na PVP určené... Jenže co je shodné, že prostě není s kým soupeřit...
Měňte mapu jak chcete, hledejte řešení tam kde ho nelze nalézt, pište o tom dokola, ale fakta jsou dávno ukázána, jde jen o to, kdy to komu dojde...
A mimochodem, jakákoliv další super výbava od levelu milion a ability typu karma a podobně budou stále vše jen zhoršovat...
Ať je to jakkoliv, čím náročnější hra bude, tím méně lidí to bude chtít dělat (nebo moct- pro výsledek je to stejné) a přímou úměrou budou těmto superlidem a "skutečným PVP hráčům" ubývat soupeřů...
PS: Proč lidi bojují v přitažlivce, jednoduché, jelikož tam si aspoň zablbnou a s nedokonalými výbavami si zabojují, ne jako ve svaté, kam když přijdou, je tam skupina lidí co tu spí i bdí, HP nad 30k, vše pomalu hotové, talismanů jak nejvyšší šaman od Apačů... Jenže to že je to v tomhle vy slyšet nechcete..

server se stále musí vyvíjet, vylepšovat a atd. jinak by už dávno umřel hlady!
1. kolik lidí by bavilo mít stále furt ty a samé věci a nemít možnost se něak dál vylepšovat no ?
většína už by tu dávno nebyla a lidi co hrajou metin není nekonekonečno!
2. co by s toho měl server kdy by tu každý měl hned vše a za pakatel?
už by dávno padl !
tak to vidím já

snad si to pochopil

oo
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « čtv 2:27 am »

@
PanNikdo « stř 9:02 pm »

@
ChunjoKing « pon 9:38 am »

@
Revus « sob 1:08 pm »

@
Revus « sob 12:40 pm »

@
noxforko « pát 10:09 pm »