Tak teď jsem nějak nepochopil, zda už to sbírání esence karmy jinou postavou má být umožněno, či zda je to záměr, že to může sebrat jen ta postava, která tam má jméno. Protože se dnešním updatem nic nezměnilo, karmu musím stále sbírat hlavní. Ono seberte karmu, když pod vámi je tuna bordelu a na sobě máte 100 mobů, neřešitelné.
Dále na stolním počítači ve swampu ani přes zmenšení na minimální okno 800 na 600 a oddálení kamery, tak okno, pokud je ve swampu namnoženo více mobů, během minuty vytuhne do totálního zámrazu, pomůže buď se portnout na partnera nebo úplné shození natvrdo okna. Dříve to netuhlo.
Při průjezdu bojem ze hřbetu koně, hra totálně zalaguje, nebo mobové, protože většina z nich za mnou nejde a zůstane stát. Nutno mačkat pláště neustále dokola.
Dále bych řekl toto. Mlha se na starém jádře s množstvím mobů stupňovala a tím to kompenzovalo zatížení. Nyní se neděje nic a náhle zátuh okna.
Nasednutí a sesednutí z koně ve swampu při namnožených mobech stále trvá i několik vteřin, tak že člověk vůbec netuší, zda seká, jede na koni nebo je na zemi.
Za swamp na ch2 jsem potkal dvě nebohé šamanky, které se praly na ezách s pár skupinkami mobů, žádné množení, jinak pusto prázdno, něco je někde asi špatně.
ITAKO promiň jestli mělo být zamýšlenou úpravou to, že dám sesednout a jedu další 3 vteřiny, tak to se moc nepovedlo.
Celkově swamp dvě hodiny, ne relaxování u hry, ale totální utrpení, nic jiného. Mám 8 modrých karem a na swamp si nechám dlouho zajít chuť.
Script píše:
Edit: Tím bychom však odepsali i hráče, kteří se dokázali nastalé situaci přizpůsobit.
/Script
No přizpůsobilli, přirovnal bych to jako by se chtěl černoch v Liberii přizpůsobit ebole.