Ekura - nový datadisk
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Ekura - nový datadisk
A bohužel ten klíč nepotřebuješ jen jednou než dokončíš úkol v sadě tak se tam musíš ještě několikrát vrátit.Nevím proč zablokovaly tu stezku co tam vedla neřeknu kdyby klíč stál 5-10sd,ale 59 je trochu moc.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 289 poděkování
co tak dat 2x 100kk pruty na BM? nikto ta nenuti platit realne. a ano urcite to je tak preto aby sa server zbavil nejakej časti sdčok, aby sa kupovali dalsie... z dacoho treba žiť nikto by to nerobil zadarmo. ale platit česke korunky nemusis tak nepis blbosti.ondra852 píše:Aha takze ja tam cely vecer beham kvuli tomu, abych se pokusil splnit nejaky ukol a pak se dozvim ze je na to potreba klic co stoji 59SD? Spoustu hype okolo novych lokaci, jak to bude super a pak je to uplna *****. Jako 59SD za to abych prosel branou a mohl splnit ukol rly? Takovyhle pay to win system snad neni ani na ofiku, ktery jsem kvuli tomuhle opustil. Ne dekuji opet nemam zajem na tomhle serveru hrat, placeny update neni nic pro me.
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 56 poděkování
- Dostal poděkování: 65 poděkování
Nevíte někdo kde se tam najde ten meteor smutku? Mám tu bombu u sebe, či co to je, a nemůžu se kvůli toho portovat, jelikož by to bouchlo. Tak to potřebuju odevzdat
..

- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 56 poděkování
- Dostal poděkování: 65 poděkování
Jojo, ale přes pergameny ne. Jedině teleportér, a ty v 1. měste zkusím, nenapadlo mě to, jsem si říkal, že bude nějaký speciální v Entarianu.Chyumgo píše:Můžeš se portovat..je to v Joanu u starce a nebo na pláži
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Myslím, že je to naprosto jednoduché. Pokud jste si prošli alespoň trošku Enterian víte, že tam je jenom jeden druh metinu. Ty, které se dělají na quest budou ty, které najdete standardně po celém sindicatu (mimo přitažlivku). Tak, že se začíná meteorem smutku lv 5. a tak dále.... bohužel, pokaždé budete muset Enterian opustit a najít daný metin a poté se vrátit. Řekla bych, že jde splnit každý den jen jeden meteor, ale nemám to ověřené.
Co se týče klíčů pro vstup do hradeb a sadby vše lze získat přímo v Enterianu jako drop, tudíž není potřeba nic kupovat z IS.
Co se týče klíčů pro vstup do hradeb a sadby vše lze získat přímo v Enterianu jako drop, tudíž není potřeba nic kupovat z IS.
Nemmesis - dračí šamanka 150lv
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Meteor se rozbiji v Joan třeba u starce. Sundej všechny věci, rozbi pěsti skoro celej, nech tak půl centimetru, pak přetáhni bombu a sbírej.
Fascinuje mě jak jsou tu všichni ochotní poradit, pustit informaci nebo pomoci ve hře. Stáli jsme u sadu a s náma hafo modrejch červenejch, samozřejmě, že jsme je všechny vzali dovnitř. Každý se tu škrtí aby náhodou někdo nezískal to co jiný. Fakt hnus.
Fascinuje mě jak jsou tu všichni ochotní poradit, pustit informaci nebo pomoci ve hře. Stáli jsme u sadu a s náma hafo modrejch červenejch, samozřejmě, že jsme je všechny vzali dovnitř. Každý se tu škrtí aby náhodou někdo nezískal to co jiný. Fakt hnus.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- devils636
- Lv.21
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Lidi ja tam byl bez premka s jednim strepem prolezl jsem mapu skrz na skrz skoro hodinu jsem to streamoval a nenasel jsem tu Vodni studnu nebo jak to je a stěma ulomkama by mě to taky zajimalo ....
Kdyby se chtěl někdo kouknout tu je video lajka
začinajiciho
https://www.youtube.com/watch?v=vmcM7VZWGeU
Kdyby se chtěl někdo kouknout tu je video lajka

https://www.youtube.com/watch?v=vmcM7VZWGeU
https://www.youtube.com/watch?v=AUH6zm_6RWg
Stream : youtube_Bucek86cz Youtube :Bucek CZ
Stream : youtube_Bucek86cz Youtube :Bucek CZ
- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Díky za radu s těmi meteory.Cepino píše:Meteor se rozbiji v Joan třeba u starce. Sundej všechny věci, rozbi pěsti skoro celej, nech tak půl centimetru, pak přetáhni bombu a sbírej.
To se cení

Co třeba založit téma " Entarián a jak na něj "kde by bojovníci a bojovnice přidávali své poznatky.
Neboť jsem se setkávám se spoustou, co zkouší bonusy útoku či obrany proti tamním mobům...ale výsledky jsou mizerné....sám jsem vyzkoušel vše, co jsem měl k dispozici....
...pak kouknu na stánek na tržnici...tam už se vesele prodávají orchideje...nelze si nepovšimnout v chatu toho, že už někdo dá i Bosse v této nové zemi... kde ostatní nevydrží stát u skupinky jiných mobů pár vteřin na nohou a to nejsou žádná béčka co se týče jejich výbavy........nechci nic zadarmo....vždy jsem si vše poctivě vysekal...jen mne udivuje, že kde kdo si zde neškrtne a pak někdo sejme bosse a jiný má už spoustu nových věcí....
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »