Nějaká úprava již proběhla a co se týče mřenek, mně to tak stačí, každopádně na situaci to nic nezmění dle mého.A jestli dovolíte, vyleji si tu své srdíčko
V prvé řadě by to chtělo zapracovat na tom hlavním a to jsou války a nějaký PVP nádech pro menší lv.Upřímně, bojovat se 117 proti 150 ve válce říší je fakt o ničem.Ono kdyby alespoń byla nějaká snaha o to, aby se trochu probudilo to PVP, ale evidentně nic.Každým dnem(když je válka) počet lidí ve válce klesá, tak já nevím, jestli to nikdo nevidí.Těch pár lidí už tam chodí především pro toho krále, aby si mohli během týdne nahrabat.Co jsem se díval, headhunter to v podstatě zvládá geniálně skoro co každý týden, díky přechodu na modrou a x postavám.Nevím, jestli si team stojí na vedení a nebo nekouká na nynější situaci, ale s takovou už nebude co napravovat, když to tak půjde dál a hráči nebudou mít ani možnost kde využít své PVP(myslím menší lv teď) a tím i chuť pokračovat dál.Ekura měla a v podstatě má nejlépe vyvážené PVP, když jdou proti sobě nějaké normální lv.I 95 může zabít 120, ale 120 prostě 150 nedá ani kdyby já nevím co.
Vím, že to úplně tématu se nedrží, ale musel jsem někde napsat to, co si teďkom myslím, ačkoliv můj názor je naprosto irelevantní.Je mi i jasné, že dostanu hned kupu pěkných reakcí, ale už mě to vážně leze krkem tohle a potřeboval jsem to někde napsat, tak pardon

.