Chyby v nové verzi
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Chyby v nové verzi
Lagy bych zvládal,ale že mi to spadne pokaždé když na sebe něco naženu nedávám..
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nechci být nevděčná, ale asi to tak znít bude.
Změnu u lagování jsem zaznamenala, k horšímu...
Začínám si troufat tvrdit, že ty vychytávky na novém jádře mi mě osobně za ty lagy a nové chyby nestojí.
Ale budu nadále věřit, že se snažíte to vrátit do standartu, i když zklamání a nechuť narůstá.
Sekání z koně rozebírat nebudu, když se nedá hrát, tak sekání řešit netřeba.
Mohu jen poděkovat za opravu kovářovek apod,
Takže přeji ještě dost trpělivosti všem a teamu šťastný odhad na tu správnou opravu !
Změnu u lagování jsem zaznamenala, k horšímu...
Začínám si troufat tvrdit, že ty vychytávky na novém jádře mi mě osobně za ty lagy a nové chyby nestojí.
Ale budu nadále věřit, že se snažíte to vrátit do standartu, i když zklamání a nechuť narůstá.
Sekání z koně rozebírat nebudu, když se nedá hrát, tak sekání řešit netřeba.
Mohu jen poděkovat za opravu kovářovek apod,
Takže přeji ještě dost trpělivosti všem a teamu šťastný odhad na tu správnou opravu !
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- Furat
- Lv.2
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Zdravím,
Ano vím, že se to omývá stále dokola. Měla být úprava? Já jsem si stále nevšiml upravení důležitých věcí... Jako jsou lagy, je neúnosné zajít si někam zadropovat a aby to nebylo všechno, když už se teda odhodlám jít aspoň s jednou postavou, když dvě nespustím, tak jsem zjistil, že opravení sekání šamana z koně se zlepšilo k horšímu, ano neprosekávám (což mi teda vůbec nevadilo stačilo si dupnout z koně), ale místo toho vlastně hezkou polovinou z koně monstra vůbec nezasahuji, což mi shodou okolností lagy mnohem více zhoršilo
Stále jsme si říkal, že to není problém, že se to upraví, když jsem viděl plnou zemi přitažlivosti ani jsem se nesnažil někde hledat prostor
Tak jsem si řekl, že bych si mohl teda přestavět pozemek, když už jde to bouraní... ,,a Ejhle..."
Ať se snažím tak či tak nikde nic přestavět nejde... Mě už opravdu jen zbývá sázet bylinky a dropit předměty na biologa...
Snad tam nebude nikde chybička...
))
Věřím, že se to brzy všechno vyřeší
)
Ano vím, že se to omývá stále dokola. Měla být úprava? Já jsem si stále nevšiml upravení důležitých věcí... Jako jsou lagy, je neúnosné zajít si někam zadropovat a aby to nebylo všechno, když už se teda odhodlám jít aspoň s jednou postavou, když dvě nespustím, tak jsem zjistil, že opravení sekání šamana z koně se zlepšilo k horšímu, ano neprosekávám (což mi teda vůbec nevadilo stačilo si dupnout z koně), ale místo toho vlastně hezkou polovinou z koně monstra vůbec nezasahuji, což mi shodou okolností lagy mnohem více zhoršilo

Věřím, že se to brzy všechno vyřeší

V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Příroda obdařila lidi smíchem, aby jim vynahradila, že musejí přemýšlet.
Nejinteligentnější je ten, kdo se přestane smát první.
Marcel Pagnol
Příroda obdařila lidi smíchem, aby jim vynahradila, že musejí přemýšlet.
Nejinteligentnější je ten, kdo se přestane smát první.
Marcel Pagnol
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Netuším zda je to úmysl nebo chyba, ale když plníte knihu misí, jsem zvyklý schovávat questy přes ctrl q, tak po splnění mise nevyskočí tabulka o dokončení, ona se objeví, ale je stále skrytá, tak že jsem včera namlátil asi 3000 liliputů, než jsem na to přišel. 

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Ako moje rozčarovanie na max nove jadro chyby ok berem "nove" berem ok treba vychytať . Po tyzdni vojdem to iste to čo??? Srandičky??? Ako to mam chapat zas stat pri zahradke alebo HG kde z piratky mi pada totalne kulove??? Či jak to mysleli to GM , Jako dekujem za novy "jadro" ktery ani po tydnu neni i tak pripraveny !!!!
Zhoda nahodou ze mam vsetko dropy samany ve swampu kks človek sa tesi i tak prt..... nemam slov som zvedavy kedy sa to opravy a aka kompenzacia bude za to ze to nefunguje tak jak ma ....
"Dufam že budete rešpektovať len moj nazor a moje zdielanie problemu ktory sa naskytol a Poprosim setrite ma a nehejtuje "
Zhoda nahodou ze mam vsetko dropy samany ve swampu kks človek sa tesi i tak prt..... nemam slov som zvedavy kedy sa to opravy a aka kompenzacia bude za to ze to nefunguje tak jak ma ....
"Dufam že budete rešpektovať len moj nazor a moje zdielanie problemu ktory sa naskytol a Poprosim setrite ma a nehejtuje "
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
je to des na starem se dalo aspon hrat tady to je zahradka a tim mapy na stani konci 
Edit: Vážně vtipné, warn za spam.
/Script

Edit: Vážně vtipné, warn za spam.
/Script
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Spoiler:
Stěžovat si umí každej... Byl to velký zasah do hry tak se stim musí počítat že to bude mit neake chyby a že neakou dobu potrvá jejich odstranění. Místo toho abyste byli radi že gm neodstaví celí servr a nespusti ho znovu až bude vše ok tak jen remcáte.... Zajímave je že at Tým udělá cokoliv pořád si jen budete stěžovat ( nejdřív že se gm nevěnují hře a nedělaji nic noveho když neco noveho udělají tak zase remcate že chcete z5 to co bylo předtím... ) Zavděčit se nikdy nedá všem ale mohli byste mít trpělivost a pochopení...MadWizard píše:Ako moje rozčarovanie na max nove jadro chyby ok berem "nove" berem ok treba vychytať . Po tyzdni vojdem to iste to čo??? Srandičky??? Ako to mam chapat zas stat pri zahradke alebo HG kde z piratky mi pada totalne kulove??? Či jak to mysleli to GM , Jako dekujem za novy "jadro" ktery ani po tydnu neni i tak pripraveny !!!!
Jinak k tématu ty porty do Kouzelenho dolu a z něj nelze používat je zaměr nebo chyba ?
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
byl testovaci server a k nicemu nefunguje tu nic
Edit: Warn za team insult.
/Script
Edit: Warn za team insult.
/Script
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
...To už se tady rozebíralo v nejednom tématu...Wolfikk píše:byl testovaci server a k nicemu nefunguje tu nic
btw. Podle mě by jsi své chování měl konzultovat se svým obvoďákem, protože tohle už je daleko za únosnou hranicí závislosti ....
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »