Příspěvek
od Cepino » pát 14. dub 2017 7:47:57
A to je právě ono, spousta hráčů tu velmi trefně poukazuje na naprosto rozumné dnešní problémy serveru. Vše jsou spojené misky vah. Majitelé - hráči. Zaplacení serveru, provozu - platící hráči, spokojení hráči, ochotní přispívat. A pak jsou tu úpravy hry zas propojené věci, jak jsem psal. Udělá se změna, která ovšem může být spojena s jinou věcí a ta naopak jinou věc zkazí, nenapravitelně zničí. Například. Pokud se tu více jak rok poukazuje na nešvary dějící se třeba mimo server, jak tu někteří píší, pak serveru utíkají peníze, je jich méně na provoz, na zaplacení programátorů. Z pohledu člověka pracujícího v podobném oboru vím, že není žádný problém dohledat veškeré finanční toky na určitých postavách, účtech, na které někdo chodí z určitých počítačů, IP adres. Myslím si, že by hráči pochopili, že nějakou dobu se hra nebude vylepšovat, sem tam se zapne event již dříve naprogramovaný, ale tým zapracuje na sledování toku peněz a začne tvrdě trestat hráče, kteří si na hře založili reálnou živnost. Živnost, která okrádá je majitele a celkově má velmi špatný vliv na celou hru. Mithro - musím se omluvit, včera jsem vybouchl, ale každá další a další válka mi více a více přináší strastí nad stavem PvP, válek, než radosti, protože vidím z pohledu hráče, kam to spěje dle počtu spokojených válečníků. Není řešením to vypnout a přestat hrát, ale poukázat na to, snad se něco změní. To, co tu odlišovalo server od ostatních tupých jen PvM serverů, táhlo to sem spoustu hráčů, vyznávající tento styl boje, to je tu nyní již pěknou dobu velmi drasticky ničeno. Když to neslušně napíši, tak za ta léta vím jakou prasárnu napsali korejci, vím, že jakoukoliv změnu uděláte, i sebemenší, tak musíte překopat půlku jádra. Bohužel díky pomalejším změnám, které jak jsem napsal naprosto chápu, trpí hra díky odlivu některých hráčů. Ovšem osobně mám občas pocit, že i když na něco špatného poukazuje komunita, je to zřejmé, tak vy musíte vidět věc buď v totálním špatném konci nebo musíte vidět naprosto zřejmý důkaz, aby vás to trklo k nějaké změně, která ovšem může přijít již s křížkem po funuse. Občas mi to připomíná věci u nás v práci. Něco chtějí nasadit, my jim říkáme, že to způsobí problémy, ale přesto to nasadí a když my hasíme problémy, začneme řvát, že jsme to říkali, půlka věcí přestane fungovat, tak se to začne narychlo hasit, nebo vracet zpět. Včerejší úprava mřenky byla jen kosmetická a téměř k ničemu, jediné na co poukázala, byl rozdíl v počtu získaných CB s ní a bez ní, ale pokud si to její uživatelé spočítají, tak i tak se jim zatím velmi vyplatí ji dál používat. Holt si sloup pustí o 2x více a hravě se jim zaplatí zvýšené náklady. Pevně věřím, že další úprava, na které se pracuje, hru napraví k lepšímu a snad se války říší zas o něco pozvednou. Doufám, že již nezašly za hranici, odkud již není návratu. Velmi by mě to mrzelo.
 | Cepino19731 | Renegat |  |  |  |  |  |  |
---|
WP sura |  | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |