LORDxMICHAL. píše:igitur píše:Já nevím na že si stále stěžujete...
Jednou to jsou daggeři kteří využívají luk a průniky, pak WP a jejich zruško, pak že BMku nejde zrušit duch... Ještě byste mohli vytýkat drakům že maj buff, healerům že maj léčení, aurákům že maj auru...
Tak prostě přišli na něco, co dobře funguje. Tak jim to nechte. Jak už někdo psal, když ti to tak vadí že takhle hrabou CB, tak si taky udělej ninju a hrab si je takhle taky, protože o to tady přece jde ne? Mít co nejvíc CB...
ja jsem na modre me cb nekradou jsem jen me to sere nekteri s lukem a seberou 250 bodu nemaji biologa nemaji kosti nemaji eliky nemaji pvp rikam nekteri proc by mely bit v top tabulce?na cb seru proc ale delat lamy s lux bm a samanu ja mezi ne nepatrim jen je hajim oni do toho vrazily 100kkk proc by na tom meli profitovat ti co do toho daly 10kk vlastni zkusenost mam ninju 122 na dalku!!!!! na test nepouzivam jsem sam sebou neresim kdo kolik bere na kouzlo
LORDxMICHAL. píše:ne vsichni nijove podotykam!!!!!
Ber to tak ze tihle ninjove lehnou na kouzlo a sou tudiz,snadym cilem.Jenze lidi se nepouci,stale se snazi sejmout,treba me,u ktereho vam to zabere spousty casu.) Vzdyt to neni tak tezke si pamatovat,kdo jake ma obrany.Ja sam uz skoro presne vim kolik a komu beru na sip,nebo na dyky.U tech co vim ze je neustrilim a damje dykama,tak jen prehodima jdu do nich,ale u tech co vim ze dykama jim beru prd a jeste predemnou utikaj,tak holt beru luk,na kterej lehnou:)
Ty radoby lukare co jen dorazej a nemusi to byt vubec daggeri,to sou i oblibeny cil i pro me:)) Jen je skoda ze je tak urputne cerveny brani:)
A jak uz sem vsude rikal a kazdemu,moje priorita sou cerveny.Na modre jdu jen na ty co na me utoci:) Kolikrat sem sejmul ty cervene co staly u modreho respu a zdalky jen strilely.))
Takze modri nevsimejte si nasi zlute trošky(krome tech co jdou po vas primo) a nakopavejme ty cervene:)