Morfik píše:ALEO hezky jsi to napsala svym zpusobem mas pravdu, ale cim pomahaji ti co berou PVM luky nic neberou max 800 na sipek a vystreluji tam ostatnim CB??? to mi objasni cim pomahji kdyz umrou na 2 kouzla? to spis naopak bych rekl. a jak tu rika play4win on si dela vybavu kosti atd... a prijde dykar s lukem s kterym expi a ty cb ukradne kde to jsme o to mi de kdyby aspon pvp luky meli ale to ne oni berou to cim expi a pak si myslej jaky jsou prebornici pvp
Ty CHLAPECKU si prestan brat me jmeno do tvych ust, ty vis uplny kulovy kolik ja kazdemu beru lukem a tvrdit ze beru kazdemu 800 na prunik je zcestne. A ze lehnu na 2 skilly ?? TWL, prober se

Sou hraci kteri mi berou dost, kort kdyz na ne nemam stit, ale na 2 skilly me tam dlouho nikdo nesundal a ty mezi ne rozhodne nepatris !
Alea to moc pekne napsala.
Ja jen rikam, ze luk je ve war risi efektivnejsi, dykar s lukem je snadnejsi cil, to jo, ale ne zas tak uplne snadny.
A jestli pouzivam pvm nebo pvp sepii ?? Ano pouzivam pvm sepii a pochybuju kdybych mel pvp sepii, ze by to bylo lepsi

No i kdyz bylo by to o trochu lepsi, pac bych mel v pvp bonech o 20% vic obran, ale pvp sutry na chary sou podle me zbytecny, pac nemuzu pouzivat skilly s lukem a tudiz jde predevsim o pruniky

A s tim strilenim to znas moc dobre, tak se tady do nas moc nenasirej.
To je tvuj problem, ze ti moje jmeno a Sanyho lezi v zaludku, ale uvedom si, ze ja , Sany a Mansari nejsme jediny, kdo tam lita s lukem.
A navic nikdo mi nebude prikazovat jak a s cim bojovat, ja budu bojovat tak jak chci a jak uznam za vhodne.
A narazky typu (srab, lamka, parodie na ninju) me vazne nijak neovlivni ve vyberu zbrane do war
A PRO VAS VSECHNY, je nekde napsano, ze WAR je vzdy ferova ? Nekdo pouziva prapory, drive pouzivali pozehy, tzn. taky vyuzijete to co muze byt efektivni.
Kdyby ninja mel HVEZDICE, tak po vas budu hazet hvezdice :DD mam luk, tak po vas strilim sipy a co jako ?

Co se tyce toho utikani, tak nekdy popobehnu, pac se nemuzu hybat a co ma byt na tom tak divneho ?
Myslite, ze kdyz palim do nekoho kdo je kazdy tyden v TOP 10, tak nikdy nezdrhne ? To byste se divili a nikomu to tady necpu !!! Je mi to fuk, at si delaj co chtej, ja nejsem uplakanek, abych musel kvuli tomu zakladat temata !
VY si proste myslite, ze GM budou skakat, jak VY uplakanci piskate !!!
Koste me, zabijejte me, je mi to fuk, ja nemam potrebu byt NESMRTELNY a dokazu stravit kdyz padnu

do me to taky perou sipama a vycitam snad nekomu neco ?
Ja vlastne ZAPOMNEL, dykolukari sou jen v CHUNJU, v jinych risich nejsou
A jak psal Play4Win, ze mohl mit o 60 CB vic, tak mu nejde o to vyhrat valku, ale o to nasbirat co nejvic CB. Nikdo mu prece nebrani byt ve svate od rana do vecera nebo snad jo ?
Prevazne vetsine lidi co tu FNUKAJI nejde o vyhru ve WAR, ale o CB a to uz je zas jiny pribeh.