http://www.potravinynapranyri.cz/
Ceny kostí na obranu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Re: Ceny kostí na obranu
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
SvetaPan
- Lv.24

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
ale co pro to delas ty? nahlasujes to?
for lexion ..Nepřijdeš si uboze navážet se do někoho kvůli vlastní hlouposti ? si psal do obchodniho tematu..
takze ty se tu navazis do lidi co prodavaj kosti 6 min a lidi tu kupujou a prece to je hloupost jejich ze to koupej tak proc se do nich navazis a resis to ubec?
Sieg oder Valhöll
-
Renegade2
- Lv.35

Jeslti to nahlašuju? jeslti myslíš hru tak jsem asi jednou poslal ticket a jeslti myslíš reál, ještě jsem se nesetkal s takovou věcí aby jí musel nahlašovat, ale věř že lidi nosí všechno možný reklamovat, dokonce si schovávají i paragony a jakmile na něco přijdou velmi rádi přijdou zpátky se ozvat či to nahlásí rovnou Čojce nebo zemědělský inspekci.
To se bát nemusíš že se někdo nechá jenom tak "napálit čí okrást"
Však jsem ti to poslal a protože ti došly argumenty tak jsi mě napsal
"Co pro to dělám já"
"Co pro to dělám já"
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
SvetaPan
- Lv.24

dneska v realu 99% obchodniku podvadi klame zakazniky taky je zalujes podavas stiznosti? renegade?Renegade2 píše:Jeslti to nahlašuju? jeslti myslíš hru tak jsem asi jednou poslal ticket a jeslti myslíš reál, ještě jsem se nesetkal s takovou věcí aby jí musel nahlašovat, ale věř že lidi nosí všechno možný reklamovat, dokonce si schovávají i paragony a jakmile na něco přijdou velmi rádi přijdou zpátky se ozvat či to nahlásí rovnou Čojce nebo zemědělský inspekci.
"Co pro to dělám já"
cist snad umis a myslet taky tak pochopis ze to bylo mysleno na tebe uz na zacatku..ale to bys musel cist vsehno a ne jen pulku
Sieg oder Valhöll
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Takže protože to dělaj všichni tak to nebudem trestat, chápu to správně?SvetaPan píše:
dneska v realu 99% obchodniku podvadi klame zakazniky taky je zalujes podavas stiznosti? renegade?
cist snad umis a myslet taky tak pochopis ze to bylo mysleno na tebe uz na zacatku
E. sice nejsem renegade, ale tak to je detail ...
-
Renegade2
- Lv.35

No když 99% tak proč tam rovnou nepřídáš o nějakých pár desetinných devítech navíc. S tebou končím, jsi beznadějnej a ztracenej případ.
Spoiler:
Herbaření P
-
SvetaPan
- Lv.24

nene jen ukazuju jak to tu jde udelat abys nic neporusil podle pravidel ktery tu jsou ...Renegade2 píše:No když 99% tak proč tam rovnou nepřídáš o nějakých pár desetinných devítech navíc. S tebou končím, jsi beznadějnej a ztracenej případ.
HonzaM..to byl jen vytazek z textu co sem psal...precti si to cele a pochopis co sem psal..snad teda
Sieg oder Valhöll
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ne, nepochopim. Tenhle postoj FAKT nepochopim ....SvetaPan píše:nene jen ukazuju jak to tu jde udelat abys nic neporusil podle pravidel ktery tu jsou ...Renegade2 píše:No když 99% tak proč tam rovnou nepřídáš o nějakých pár desetinných devítech navíc. S tebou končím, jsi beznadějnej a ztracenej případ.
HonzaM..to byl jen vytazek z textu co sem psal...precti si to cele a pochopis co sem psal..snad teda
-
Andri
- Lv.24

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Prosímtě, ty tu nikomu neříkej, aby pochopil tvůj text. Tvůj text je jen hromada :warn: . Se podívej jak píšeš ? Aspoň přečíst by sis to po sobě mohl... Slovosled úplně přeházenej, ani číst se to nedá....
EDIT: Aspoň čárky by jsi psát mohl
EDIT: Aspoň čárky by jsi psát mohl
Podpis smazán moderátorem fóra.
-
SvetaPan
- Lv.24

co nepochopis ze nekdo vydelava na vasi blbosti podle pravidel hry?HonzaM píše:Ne, nepochopim. Tenhle postoj FAKT nepochopim ....SvetaPan píše:nene jen ukazuju jak to tu jde udelat abys nic neporusil podle pravidel ktery tu jsou ...Renegade2 píše:No když 99% tak proč tam rovnou nepřídáš o nějakých pár desetinných devítech navíc. S tebou končím, jsi beznadějnej a ztracenej případ.
viewtopic.php?f=19&t=98755&start=10 tady mate opak tohoto a to se 3/4 lidem libi kdyz neco koupej levne kdyz se nekdo preklikne ze to stoji mene ale jak se stane opak ze vas nekdo obere vasi neopatrnosti tak uz 3/4 lidi zas breci je podvadej a okradaj vas ..jeste na tohle vymyslete jak udelat obranu a muzete poslat spolu s navrhem na kosti at to je fer ..
Sieg oder Valhöll