Zdobené taveniny

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Líbí se vám nový způsob získávání tavenin?

:up: Ano
23
21%
:down: Ne
76
70%
:?: Je mi to jedno
9
8%

Celkem hlasů: 108

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Re: Zdobené taveniny

Příspěvek od slusnej » sob 18. kvě 2013 12:32:23

Zabil jsem frajéra co do mě šel a přišel jsem o 3CB zvláštní.
Jinak nic proti tomu nemám, konečně bude to pvp.
Obrázek

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » sob 18. kvě 2013 12:35:58

Cepino píše:Přijde ti normální, že se zdobená tavba prodává za 15kk a krom toho skoro téměř není.
Nezlob se, ale ty vždy ukazuješ jen ten nejhorší příklad, aby to dělalo zdání, jak je systém nemožný a špatný. 15kk za zdobenou tavbu mi nepřijde normální. Ale viděl jsem cenu 20kk za 100 krystalů, v Chunjo kdosi nabízelv chatu 100 kusů i za 15 kk, což mi přijde jako normální cena. Jestliže se zručností P je potřeba na jednu zdobenou taveninu 10 krystalů, zvedne se cena o 1,5 kk a to mi přijde tak akorát. A to prosím uplynulo 5 dní od zavedení, takže později půjdou ceny dolů. Protože nakopání není zas tak hrozné, jak se tady píše, viz. příspěvek pár postů nade mnou. Opravdu většinou stačí mít přívolané jezdítko a koukat na mapu, jestli se neblíží fialová tečka. Holt to není jako kopání v dole, kde si u toho můžeš číst. A jestli je to pro tebe tak obtížné, jak neustále píšeš, tak tam prostě nechod, patrně to není mapa pro tebe. Přitom pvp výbavu máš, takže něco si ustojíš...
Obrázek

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » sob 18. kvě 2013 12:45:21

Opravdu většinou stačí mít přívolané jezdítko a koukat na mapu, jestli se neblíží fialová tečka.
kopání byla vždycky nuda, trochu adrenalinu neuškodí ;)

Jinak, je Cidonie nastavená jako Velká svatá? Protože s lvlem 95 se tam nedostatnu...
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » sob 18. kvě 2013 13:02:59

HonzaM píše:
LOCO30 píše:Proč to měnit? Konečně něco čím je PVP hráč ve výhodě a může vydělat. On to nakope a prodá. PVM hráči tam nemusí, koupí si to. Když jsou PVM, tak mají yangů dost ;)
Ono by to fungovalo kdyby ti PvP hráči poctivě těžili (nebo ty znáš nějakého pvp hráče který si dělal výbavu kvůli tomu aby mohl těžit ve svaté? :lol: )a pak to prodávali ... jenom že těží z velké části jenom pvm hráči a to výhradně pro osobní využití .... takže jediné :+: které tato situace pro pvp hráče nabízí je Cb Zadara.
To ne, ale možná ty PVP hráči pochopí, že když vymlátí všechny PVM hráče, tak pak budou oni ti kdo si na tom vydělají. PVM hráč kopat nebude, tavby bude málo a pro ně to bude zisk. Já jsem dřív takhle živil všechny postavy na šperkovnicích ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » sob 18. kvě 2013 13:15:01

Malchus píše:
Cepino píše:Přijde ti normální, že se zdobená tavba prodává za 15kk a krom toho skoro téměř není.
Nezlob se, ale ty vždy ukazuješ jen ten nejhorší příklad, aby to dělalo zdání, jak je systém nemožný a špatný. 15kk za zdobenou tavbu mi nepřijde normální. Ale viděl jsem cenu 20kk za 100 krystalů, v Chunjo kdosi nabízelv chatu 100 kusů i za 15 kk, což mi přijde jako normální cena. Jestliže se zručností P je potřeba na jednu zdobenou taveninu 10 krystalů, zvedne se cena o 1,5 kk a to mi přijde tak akorát. A to prosím uplynulo 5 dní od zavedení, takže později půjdou ceny dolů. Protože nakopání není zas tak hrozné, jak se tady píše, viz. příspěvek pár postů nade mnou. Opravdu většinou stačí mít přívolané jezdítko a koukat na mapu, jestli se neblíží fialová tečka. Holt to není jako kopání v dole, kde si u toho můžeš číst. A jestli je to pro tebe tak obtížné, jak neustále píšeš, tak tam prostě nechod, patrně to není mapa pro tebe. Přitom pvp výbavu máš, takže něco si ustojíš...
Ja neukazuji nejhorší příklad, já ukazuji realitu. Za poslední 3 dni byl vždy na tržnici jeden stánek ses zdobenou tavbou a to po pár kusech za 15kk. Dále, musíte si uvědomit, že tavbou většinou zásobují ostatní lidé, kteří si tak vydělávají na ostatní věci. U mě to tak není ja tam chodím odpočívat, ale většina kopáčů jsou, že bud kopou pro sebe nebo kopou na kseft, ale to jsou vetsinou levely, kterí si tak vydělávají na další postup. Oni nemají na investice do toho aby si jeste za tezké miliony kupovaly krystaly. Dej mi příklad jediného Top PvP hráce, který by kopal a zásoboval tavbou ostatní? Dle mého názoru tací nejsou, spíše si myslím, že tavbou naopak zásobují trh ty malé levely, co si tak vydělávají. Byl jsem v Cidonii první den a neviděl jsem jedinou PvP topku kopak, čest vyjímce Clonikovi. To si ale myslím, že ten nekopal pro kseft, ale bud na sebe nebo pro cech. A kdyz vy tvrdíte jak to je ted super pro PvP, tak mi reknete, co budete delat az tam vybijete vsechny PvM kaře a pak tam zůstanete sami? Bud se do zblbnutí budete mlátit mezi sebou nebo to dopadne jak stará svatá a nikdo tam zas nebude chodit. Pokdu bude pokracovat Cidonie timto zpusobem, tak to bude zas zapomenuta mapa, mozna jen na kopani krystalu.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Malchus
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od Malchus » sob 18. kvě 2013 13:32:13

Aktuálně stojí na tržnici stánek, kde někdo prodává 200 krystalů za 12 kk. Zdá se ti to jako nemožná cena ? A má tam toho celkem dost. Za tuhle cenu to mohou koupit i kopáči a když zvednou cenu zdobených o 1kk oproti normálním taveninám, tak na tom ještě něco málo trhnou. Tu cenu krystalů zvyšuješ nejvíc ty svejma poplašnejma zprávama.
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » sob 18. kvě 2013 13:41:01

Malchus píše:Aktuálně stojí na tržnici stánek, kde někdo prodává 200 krystalů za 12 kk. Zdá se ti to jako nemožná cena ? A má tam toho celkem dost. Za tuhle cenu to mohou koupit i kopáči a když zvednou cenu zdobených o 1kk oproti normálním taveninám, tak na tom ještě něco málo trhnou. Tu cenu krystalů zvyšuješ nejvíc ty svejma poplašnejma zprávama.
A ty zase delas z jednoho stanku,ze je vse v poradku :omg: Trosku premyslej nez mu budes oponovat ;)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Malchus
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od Malchus » sob 18. kvě 2013 13:53:49

lordsword píše:
Malchus píše:Aktuálně stojí na tržnici stánek, kde někdo prodává 200 krystalů za 12 kk. Zdá se ti to jako nemožná cena ? A má tam toho celkem dost. Za tuhle cenu to mohou koupit i kopáči a když zvednou cenu zdobených o 1kk oproti normálním taveninám, tak na tom ještě něco málo trhnou. Tu cenu krystalů zvyšuješ nejvíc ty svejma poplašnejma zprávama.
A ty zase delas z jednoho stanku,ze je vse v poradku :omg: Trosku premyslej nez mu budes oponovat ;)
Já jsem jen chtěl ukázat, že 15 kk za taveninu není standartní cena , jak neustále předhazuje Cepino, že se krystaly dají pořídit levněji. Samozřejmě je to nová věc a tak se na ní někteří snaží vydělat co to jde. Ale kdo si zkusil kopnout ví, že na získání krystalů nic není a tedy že nemají ve skutečnosti žádnou cenu. Takže do budoucna počítám s tím, že cena se ústálí na nějaké přijatelné cenně.

Ale samozřejmě se mohu mýlit, jsem jen nemyslící idiot. A protože za ty 3 roky, co mám na fóru účet, nemám ani jeden warn, proč si jeden nedovolit. Vážně se Mansari divím, proč ty tu vlastně hraješ. Protože s ničím nejsi spokojený, nic se ti nelíbí, do všeho a do všech akorát rejpeš. A ještě se u toho cejtíš povýšeně, protože ty jsi přeci dospělej a ostatní kolem tebe jsou jen malý smradi s půlkou mozku. Konec flejmu.
Obrázek

Attila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Attila » sob 18. kvě 2013 13:56:22

BasoN píše:Já tedy nevím jak to dělají ostatní ale s bufem jsem
v klidu natěžil, co jsem potřeboval.
A nepřišel jsem ani o 1 CB
Chce to chvilku ostražitosti a koně na blízku :D
Pro PVP hráče je to jednoduší ale mělo by to tak být.
Je to malinká výhoda za to že investovaly do pvp.
Konečně se ty výhody pvp trochu projevují takže za mě :up:
A PvM hráči neinvestovali do výbavy? PvP výbavu uděláš snadněji a možná i levněji než výbavu PvM.Sura,šaman,war ninja(tam nemáš co zkazit) a nahoru meče,obouruč a něco k tomu.
PvM výbavu neustále přetáčíš dokola,s růstem lvlu se mění i mobové,takže neustálá investice,ne vždy tam dostaneš bony,které potřebuješ na daného moba-mapu(keri,swamp,Hg atd).
PvP výbavu natočíš,neříkám,že zadarmo,ale soupeři se nemění,pořád je to war,sura,ninja šaman.Uděláš ji a máš napořád.
Jak si PvP hráč vydělá na výbavu?Pokud si finance neobstará sám vlastním droperem,pak ji koupí.Od koho? Od PvM hráče.PvM-kem si vyděláváš na vše,na výbavu,tavky,elíky,kosti apod.PvP hráč toho moc neuseká jako droper.Neříkám,že PvP-čkáři si nezaslouží výhody za snahu ve válkách říší,ale neberme výhody i hráčům-droperům,kopáčům,ti mají přece stejná práva hrát na různých mapách jak ti,co je s takovou radostí zabíjejí.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....

Andri
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Andri » sob 18. kvě 2013 14:00:55

Tak přijatelná cena to je stále. Na to, že PvP hráči ze své výbavy nemají nic, to teda vážně není odměna. Jen mě zaráží, kolik lidí tu v temátech "brečí" že si nemohou nakopat krystaly :think: . Mohu jít s PvP tahat HG ? Mohu jít tahat Swamp ? Mohu jít tahat Keri ? Myslím, že nic z toho se s PvP dělat nedá. Ale jakmile nemůžete s Pvm jen nakopat "blbej" krystal, tak je problém :roll: .
I tak to není výhoda pro PvP hráče. Jak tu někdo psal, zatím jsem tam potkal asi 2-3 hráče s PvP co si kopali krystal :D
Podpis smazán moderátorem fóra.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline Russian