Nové změny v PvP !!!

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Re: Nové změny v PvP !!!

Příspěvek od lordsword » úte 04. čer 2013 11:47:11

Me by spis zajimalo co tu vsichni chteji?
PvP hraci si stezuji,ze se nikdo nechce bit.
PvP hraci chteji,aby PvM hraci zacaly delat PvP.
PvP hraci se chteji bit,ale ne zadarmo.
PvP hraci nechteji delat PvM a to nejlepe od 1lv.
PvP hraci chteji,aby PvP delaly slabsi hraci,protoze tem soucasnym silnym malo berou a vyhybaj se navzajem.
PvP hraci chteji,aby novi PvP hraci a i ti soucasny snasely jejich vylevy emoci v klidu.
Nad timhle je treba se zamyslet.Co vubec chcete?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » úte 04. čer 2013 11:59:24

na veci ktery slapou uz nakej patek karma atd na to at uz se nesaha ...ale chce to neco at se cb daj vyuzit poradne do neceho new co bude mit zas nasledek rozvoj postavy aby to hrace nutilo proste to pvp udelat
Sieg oder Valhöll

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » úte 04. čer 2013 12:09:40

SvetaPan píše:na veci ktery slapou uz nakej patek karma atd na to at uz se nesaha ...ale chce to neco at se cb daj vyuzit poradne do neceho new co bude mit zas nasledek rozvoj postavy aby to hrace nutilo proste to pvp udelat
A k čemu to bude? Mansari má pravdu, je potřeba si ujasnit co chceme. Jestli chceme pracovat se stávající, nepříliš početnou pvp skupinou a nebo jestli chceme rozšířit tuto skupinu o nové hráče. Pokud chceme to 2, tak v tom případě toho žádnou motivací nedosáhneme :) a když budeš lidi nutit do pvp tak se ti spíš vykašlou na celou hru než aby dělali něco co je jim proti srsti.

A argument že hra vás nutí do pvm, a že vám to taky vadí. Pvm je alfa i omega celého metinu, pokud vám to vadí, tak jste si asi zvolili špatnou hru :(

Tommo
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Příspěvek od Tommo » úte 04. čer 2013 12:30:14

lordsword píše:Me by spis zajimalo co tu vsichni chteji?
PvP hraci si stezuji,ze se nikdo nechce bit.
PvP hraci chteji,aby PvM hraci zacaly delat PvP.
PvP hraci se chteji bit,ale ne zadarmo.
PvP hraci nechteji delat PvM a to nejlepe od 1lv.
PvP hraci chteji,aby PvP delaly slabsi hraci,protoze tem soucasnym silnym malo berou a vyhybaj se navzajem.
PvP hraci chteji,aby novi PvP hraci a i ti soucasny snasely jejich vylevy emoci v klidu.
Nad timhle je treba se zamyslet.Co vubec chcete?

Ahoj,

pod obsah nikoli napsání (promiň Mansari ;) ) se klidně podepíšu. Vždyť možností "vyřádit" se v PvP je dost, válka říší, cechovní války, Svatá. Tak co stále chcete? Odpovím sám. Chcete, aby tam chodilo co nejvíce lidí, které můžete porážet. PvP 1vs1 je už mimo, není šance, aby se porazli dva hráči navzájem. Proto je svatá prázdná. Nikoho nebaví se tam s někým bít půl hodiny a nemít žádný výsledek. A k oživení svaté? Seberte ztrácení CB a uvidíte jak tam bude živo. To už tu jednou bylo a myslím, že lidí tam bylo fakt dost. Nějaké míchání metinů, kopání žil, příšer do PvP zony tomu nepomůže.
A pro Ymira - ano nemám žádný návrh, novou věc. Já jsem uživatelem této hry. Nejsem vývojář ani provozovatel. A čas je pro mě velmi drahá komodita než abych s ní plýtval na vymýšlení pro život absolutně nepodstatných věcí :D Jak už jsem napsal jednou jediné co pro mě je - baví mě to = hraju, nebaví mě to = nehraju.
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO

cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » úte 04. čer 2013 12:44:11

Tommo píše:A k oživení svaté? Seberte ztrácení CB a uvidíte jak tam bude živo.
Myslím, že by to vedlo akorát k přelévání CB, kdy se dva hráči domluví a budou se zabíjet navzájem.
Obrázek

Tommo
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Tommo » úte 04. čer 2013 14:25:57

Malchus píše:
Myslím, že by to vedlo akorát k přelévání CB, kdy se dva hráči domluví a budou se zabíjet navzájem.
Ahoj,

to znamená porušení pravidel = trest. Od toho jsou tu lidé, kteří hlídají pravidla. A věř, že lidí, kteří na to upozorní je dost ;) . V tom bych zase takový problém neviděl. Vše má + a -

PS: a co jsem četl, tak nikomu přece o CB nejde, ale o to si dobře zahrát.
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » úte 04. čer 2013 14:57:04

Tommo píše:
Malchus píše:
Ahoj,

to znamená porušení pravidel = trest. Od toho jsou tu lidé, kteří hlídají pravidla. A věř, že lidí, kteří na to upozorní je dost ;) . V tom bych zase takový problém neviděl. Vše má + a -

PS: a co jsem četl, tak nikomu přece o CB nejde, ale o to si dobře zahrát.
Já vím, že kdyby někdo udělal nějaký velký počet CB, tak ostatní pvp hráči vědí, jestli je v jeho možnostech takový počet CB nahrát.
Lidé, kteří hlídají pravidla tu sice jsou, ale proč jim přidělávat práci, že.

Já mám svoje CB rád, ale nejsem kvůli nim ochotný dělat cokoliv. A podle mě nikdo nechce dělat jen dárce CB. Ani já ne. Tolik poznámka k tomu, že o CB nejde.
Obrázek

Tommo
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Tommo » úte 04. čer 2013 17:58:18

Ahoj,

PS: a co jsem četl, tak nikomu přece o CB nejde, ale o to si dobře zahrát.[/quote]

Já vím, že kdyby někdo udělal nějaký velký počet CB, tak ostatní pvp hráči vědí, jestli je v jeho možnostech takový počet CB nahrát.
Lidé, kteří hlídají pravidla tu sice jsou, ale proč jim přidělávat práci, že.

Já mám svoje CB rád, ale nejsem kvůli nim ochotný dělat cokoliv. A podle mě nikdo nechce dělat jen dárce CB. Ani já ne. Tolik poznámka k tomu, že o CB nejde.[/quote]

A přesně o tom červeném to je :lol:

posedIi
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od posedIi » pát 07. čer 2013 19:21:16

Navrhu tu bylo dost, tak by bylo dobre, aby se to uz nejak zrealizovalo! V ty hre neni co delat. Draci veci rupou a abych sel vydelavat tojo.. Ty odmeny by bodly, yangy dochazeji!
Obrázek

Wolfikk
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Wolfikk » pát 07. čer 2013 20:50:04

posedIi - Ono se tu slibovalo, ze bude nova mapa pro vetsi levely aby jen tak nepostavali. A copak nam prislo Svata pvp a pmv desna mapa. Urcite tu kazdy ocekaval neco jako swamp aby mohl na sve nej postave vydelavat.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « pát 10:08 pm »
Dobrý den, zítra od 20:05 proběhne soutěž Steeplechase, a po ní bude následovat rybářská soutěž.
@ Vydesenej « pát 2:59 pm »
Soulicek píše: je v pláne btw nejaká nová mapa ? či radšej sa ani nemam pýtať? xdd po 8 rokoch či kolkých by sa možno aj patrilo niečo fresh.. :D
You funny guy :D
@ Liberation « pát 1:51 pm »
Nová mapa nevydělá peníze, spíše se chystají nové skiny :)
@ Soulicek « pát 12:43 pm »
je v pláne btw nejaká nová mapa ? či radšej sa ani nemam pýtať? xdd po 8 rokoch či kolkých by sa možno aj patrilo niečo fresh.. :D
@ Suko201 « čtv 10:52 pm »
Hele proč v patchlogu už dlouho nic nebylo? Nebyly údržby?
@ TomasFoxx « čtv 9:28 am »
@Revus,  jednou stačilo
@ Revus « čtv 12:03 am »
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
@ REEEN « úte 10:16 pm »
Zdravím, nevíte někdo jaká je max využitelná rychlost útoků pro šamana u sekaní z koně?
@ ChunjoKing « úte 12:42 am »
@Grout,  No, kým to všetko ohodnotia 🤣🤣 to nemôže byť ľahké
@ Grout « pon 11:05 pm »
Můžu se zeptat, jak je na tom vyhlášení těch přáníček? Tipovačka je už nějakou chvíli vyhodnocená, ale přáníčka jsem si nevšiml. Díííky
@ Tomori « sob 12:04 pm »
Tomas142 píše: Bude soutez stepp. Nekdy
Dobrý den, steeple byla minulou neděli. Kdykoliv bude nějaká soutěž pořádána, dám předem informace do hry i zde na fórum.
@ Tomas142 « sob 11:35 am »
Bude soutez stepp. Nekdy
@ Revus « pát 8:44 pm »
Dekuji. preji hezky vecer.
@ Tomori « pát 7:06 pm »
Revus píše: Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
Dobrý den, teď jsem to zkoušela a funguje. Musíte do herní účet- nastavení- další účty (a zadat heslo na účet z kterého jste přihlášen)
@ Revus « pát 6:53 pm »
Ono se už nedají zjistit všechny účty na emailu když se člověk přihlásí?
@ Tomori « pát 1:02 pm »
Dobrý den,
chtěla bych vás informovat, že testovací války dnes 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí.
Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ Mionix « pát 8:42 am »
@Revus,  mohu prosím jméno postavy do SZ, děkuji.
@ Revus « čtv 10:39 pm »
a více lidem
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Mě to píše při každým nasednutí. Navíc ta puma má být na 5 hodin a já tam jsem třeba 5 minut a už to píše že bonusy vyprchaly...
@ ChunjoKing « čtv 1:10 pm »
Mne to píše správne.
@ Mionix « čtv 11:23 am »
@Revus,  Dobrý den, to je divné. Nyní jsem na ní nasedl, na čerstvou tento den a nic mi to nepíše?
@ Revus « čtv 11:00 am »
Ještě je potřeba upravit ten dialog u pumy. Píše to že je puma unavená a že bonusy vyprchaly - jenže to píše i když na tom člověk vubec ten den neseděl. A je to každé nasednutí
@ Mionix « stř 7:37 am »
@cleo,  bude doufám vypnuto při údržbě.
@ PanNikdo « úte 8:57 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
Děkuji ti
@ ChunjoKing « úte 8:38 pm »
@PanNikdo, Link na Ekura discord: https://discord.gg/qCE6TGPf
@ Suko201 « úte 6:43 pm »
ChunjoKing píše: Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
přesně tak, vyhypoval to ten typek na dc, jen diky němu se to rozjelo ve velkem
@ PanNikdo « úte 6:34 pm »
I když máš nakliknuté není 100%šance že se dosteněs zaleží na pripojení atd..můžu poprosit o DC ? na ekuru dekuji
@ ChunjoKing « úte 6:22 pm »
Mne sa zdá, že tie arény sa začali vcelku hojne chodiť ešte týždeň pred zrušením otázok. Vyhajpovalo sa to na discorde. Každopádne, kto vie, aký bude mať dopad na dochádzanie, keď sa otázky obnovia.
@ cleo « úte 6:02 pm »
@Mionix,  zdravím, šlo by prosím odstranit z chatu po přihlášení hlášku o testovací válce dne 11.7.
@ Suko201 « úte 5:58 pm »
Vy se zase nezlobte na mě, ale problém určitě nebyl v otázkách, ale v tom, že prostě v létě nejsou lidi a že některé vlny jsou velmi těžké, jelikož když je málo lidí, není dmg a navíc někteří nemají výbavy, takže například takové golemy bych nerfnul a ještě nějaké asi 2-3 vlny. To je problém, nikoliv otázky :D
@ Fakr « úte 5:50 pm »
Ono spousty lidí to mají předem u strážce nakliknuté a tím pádem jsou v aréně rychleji.Takže pokud čekáš na chat až se vyhlasí vstup a pak klikneš na stražce tak je pozdě.
@ Mionix « úte 1:10 pm »
Nezlobte se na mě, ale to je stále dokola. Nedochází se, špatně, udělejte změnu. Dochází se, špatně, udělejte změnu. Ať uděláme cokoliv, pořád je to špatně.
@ Suko201 « úte 7:43 am »
Ok však jen můj názor, pokud je to pro většinu lepší, tak ok :-)
@ Revus « úte 2:40 am »
Je to daleko lepsi nez to bylo predtim
@ gagefranjo « pon 11:02 pm »
@Suko201,  atd. co? Slabší reflexy? XD
@ Suko201 « pon 9:52 pm »
Jako můj názor je ten, že se začala docházet kvůli tomu, že několik lidí bylo ohledně toho dost aktivní na DC a zkoušeli to rozjet a když lidi viděli snahu, tak se chodí pravidelně, nemyslím si, že to zrušení těch otázek přitáhlo lidi a pokud jo, tak 2 z 25ti. Dal bych je tam zpět, jelikož dost ovlivňuje teď, kdo jaký má net atd.
@ PanNikdo « pon 9:26 pm »
já sem něřekl že není něco fer pouze sem se ptal .
@ Revus « pon 9:26 pm »
neni na tom nic co by nebylo fér pro všechny
si moc pomalý no
@ Tomori « pon 9:26 pm »
PanNikdo píše: Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
Testuje se to. Upravovali se i golemové, jak již hráči psali. A tak dostal jste se 1 z 4, ale došla se ne? Předtím se došla 1 z xy.
čekáš? tak kde je problém
@ PanNikdo « pon 9:25 pm »
čekám tam stejně jako ostatní připravěný to odkliknout tak prosím komenty nefnukej si nechej.
@ Revus « pon 9:23 pm »
Kdo driv prijde ten driv mele, nefnukej
@ PanNikdo « pon 9:18 pm »
Chápu jak to myslíte,ale ted jsem se tam dostal jednou ze 4 pokusů a to jen náhodou.Tato změna bude trvalá ?děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera :)
@ Tomori « pon 9:16 pm »
PanNikdo píše:
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
Dobrý den, stalo se tak, aby se ozkoušelo zda se budou arénky docházet či ne.
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
A předtím byl problém tam někoho vůbec dostat. Nedocházela se i kvůli počtům. Zatím se to zkouší. A uvidí se jak to bude dále.
@ PanNikdo « pon 9:13 pm »
Tomori píše:
PanNikdo píše: Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
to ano areny se docházeji,ale je problém se tam vubec dostat ted
@ Tomori « pon 9:09 pm »
@ PanNikdo « pon 9:04 pm »
Chci se zeptat proč se odstranily otázky z arény?Stojí to fakt za prd..
@ Tomori « ned 1:02 pm »
Dobrý den, plán na dnešní večer, jak jsem slíbila, je tedy následující: 20:05 -> Soutěž OX 20:55-> Soutěž „Sběr bylin“ 21:40 (+- po aréně) -> Soutěž „Steeplechase“ A kotlík do každé říše, v průběhu večera.
@ ChunjoKing « sob 6:29 am »
@PanNikdo,  rado sa stalo.
@ ChunjoKing « sob 6:28 am »
@BlowBM,  všetci sme ten problém mali. Už by to malo byť v poriadku. Funguje všetko tak, ako má?
@ PanNikdo « pát 8:52 pm »
ChunjoKing píše: @PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
děkuji za info
@ BlowBM « pát 6:06 pm »
Ma niekto podobný problém s ekurou? Píše mi to že nelze se spojiť s aktualizačnim serverem… na pc mi neotovori ani web ekury. Takže reinstall nemám ako urobiť.
@ Ashen « pát 4:10 pm »
A kdy půjde arénka?
@ Tomori « pát 3:21 pm »
Dobrý den, chtěla bych vás informovat, že testovací války ve dnech 25. 7. 2025 a 1. 8. 2025 neproběhnou. Místo nich bude jako obvykle spuštěna malá válka, na kterou jste zvyklí. Důvodem je vyhodnocování dotazníku, který jste v posledním týdnu vyplňovali. Velmi děkujeme za vaše odpovědi! Na základě výsledků plánujeme úpravy systému testovacích válek, o kterých vás budeme včas informovat.
@ libast « pát 9:26 am »
Co stím je nelze se připojit k aktuálnímu servru.
@ Tomori « čtv 10:26 pm »
MladejKozel píše: Proč nejde arena ?
Dobrý večer, o problému víme. Již se pracuje na jeho odstranění.
@ ChunjoKing « čtv 9:20 pm »
@PanNikdo, posledný patch - odstránenie otázok pri vstupe a ďalšie drobné úpravy arény
@ MladejKozel « čtv 9:10 pm »
Proč nejde arena ?

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix 
offline beniamino