Mřenky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- TomasFoxx
- Lv.24
- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 648 poděkování
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Re: Mřenky
SOUHLASÍM, neznemožní to použití mřenek, ovšem na druhou stranu bude možné se proti tomuto stylu PVP bránit. Jedna z nejlepších variant, kterou bylo reálné zahrnout do hry. Velké "+" a díky týmu. 

- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování

Už teď je ve válce krásně narváno.

Jakožto mnoholetý swamper a brzo i stálý droper enta tohle jako fakt pecka.

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.

viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
- BloodyCip
- Lv.9
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
No za mě tedy nevím jestli se smát nebo plakat. Další polovičaté řešení u kterého se ukáže jak bylo naprosto zbytečné. Zůstává mi velikou záhadou z jakého důvodu se provozovatel brání prostému a jednoduchému řešení tj. vyloučit možnost využití mřenky a praporů ve válce. Teď by ještě mohl povolit používat požehnání života/draka s tím že se ale obnoví jen polovina ZB/MB.
-
- Lv.7
Není tak jednoduché prostě zrušit něco... Všechno je propojené... Dost lidí trénuje rybářko, právě pro možnost chytání mřenek... Kde by se jinde využili? Hodně lidem by to odstřihlo příjem popřípadě je to odradilo od trénování rybaření... Což by nevedlo jen k poklesu cen mřenek, ale i cen knih a dalších věcí...BloodyCip píše: ↑čtv 11. led 2018 14:12:21 No za mě tedy nevím jestli se smát nebo plakat. Další polovičaté řešení u kterého se ukáže jak bylo naprosto zbytečné. Zůstává mi velikou záhadou z jakého důvodu se provozovatel brání prostému a jednoduchému řešení tj. vyloučit možnost využití mřenky a praporů ve válce. Teď by ještě mohl povolit používat požehnání života/draka s tím že se ale obnoví jen polovina ZB/MB.
Za mě dobrý krok, který může pomoct, to ukáže čas... Lepší je postupovat opatrně a po kouskách... Takový přístup dělá Ekuru tím, čím je. A taky díky tomu vydržela tak dlouho.

- INParadise
- Lv.14
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 60 poděkování
Že to není jednoduché? :DDDDD A co lučištnice v entu ?emloy píše: ↑čtv 11. led 2018 14:48:22Není tak jednoduché prostě zrušit něco... Všechno je propojené... Dost lidí trénuje rybářko, právě pro možnost chytání mřenek... Kde by se jinde využili? Hodně lidem by to odstřihlo příjem popřípadě je to odradilo od trénování rybaření... Což by nevedlo jen k poklesu cen mřenek, ale i cen knih a dalších věcí...BloodyCip píše: ↑čtv 11. led 2018 14:12:21 No za mě tedy nevím jestli se smát nebo plakat. Další polovičaté řešení u kterého se ukáže jak bylo naprosto zbytečné. Zůstává mi velikou záhadou z jakého důvodu se provozovatel brání prostému a jednoduchému řešení tj. vyloučit možnost využití mřenky a praporů ve válce. Teď by ještě mohl povolit používat požehnání života/draka s tím že se ale obnoví jen polovina ZB/MB.
Za mě dobrý krok, který může pomoct, to ukáže čas... Lepší je postupovat opatrně a po kouskách... Takový přístup dělá Ekuru tím, čím je. A taky díky tomu vydržela tak dlouho.![]()

-
- Lv.7
Ent nechodím, takže nemůžu soudit. Nevím co je na nich nového/starého. Ovšem rybaření jako takové nelze porovnávat s počtem lidí v entu... Každý máme vlastní názor. Ale pokud tohle srovnáváš a říkáš, že to prostě odstraníme...Tak tady na mě nechoď s tím, ať prvně přemýšlím. Nevzal jsi v úvahu jaké dopady to může mít, jen bys to prostě odstranil. Super. To je dosti omezený úhel pohledu, ale chápu, že né každému bylo přáno.INParadise píše: ↑čtv 11. led 2018 15:04:53Že to není jednoduché? :DDDDD A co lučištnice v entu ?emloy píše: ↑čtv 11. led 2018 14:48:22Není tak jednoduché prostě zrušit něco... Všechno je propojené... Dost lidí trénuje rybářko, právě pro možnost chytání mřenek... Kde by se jinde využili? Hodně lidem by to odstřihlo příjem popřípadě je to odradilo od trénování rybaření... Což by nevedlo jen k poklesu cen mřenek, ale i cen knih a dalších věcí...BloodyCip píše: ↑čtv 11. led 2018 14:12:21 No za mě tedy nevím jestli se smát nebo plakat. Další polovičaté řešení u kterého se ukáže jak bylo naprosto zbytečné. Zůstává mi velikou záhadou z jakého důvodu se provozovatel brání prostému a jednoduchému řešení tj. vyloučit možnost využití mřenky a praporů ve válce. Teď by ještě mohl povolit používat požehnání života/draka s tím že se ale obnoví jen polovina ZB/MB.
Za mě dobrý krok, který může pomoct, to ukáže čas... Lepší je postupovat opatrně a po kouskách... Takový přístup dělá Ekuru tím, čím je. A taky díky tomu vydržela tak dlouho.![]()
:D:D:D:D Kolik lidí to odradilo :DD Přemýšlej prvně
![]()
- INParadise
- Lv.14
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 60 poděkování
Jde o to že lučistnice v entarianu nekouzlili. A po 3 letech se jim přidali kouzla a z 1,9k berou 4+emloy píše: ↑čtv 11. led 2018 15:23:55Ent nechodím, takže nemůžu soudit. Nevím co je na nich nového/starého. Ovšem rybaření jako takové nelze porovnávat s počtem lidí v entu... Každý máme vlastní názor. Ale pokud tohle srovnáváš a říkáš, že to prostě odstraníme...Tak tady na mě nechoď s tím, ať prvně přemýšlím. Nevzal jsi v úvahu jaké dopady to může mít, jen bys to prostě odstranil. Super. To je dosti omezený úhel pohledu, ale chápu, že né každému bylo přáno.INParadise píše: ↑čtv 11. led 2018 15:04:53Že to není jednoduché? :DDDDD A co lučištnice v entu ?emloy píše: ↑čtv 11. led 2018 14:48:22
Není tak jednoduché prostě zrušit něco... Všechno je propojené... Dost lidí trénuje rybářko, právě pro možnost chytání mřenek... Kde by se jinde využili? Hodně lidem by to odstřihlo příjem popřípadě je to odradilo od trénování rybaření... Což by nevedlo jen k poklesu cen mřenek, ale i cen knih a dalších věcí...
:D:D:D:D Kolik lidí to odradilo :DD Přemýšlej prvně
![]()

- BloodyCip
- Lv.9
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Když už jsme u toho ekonomika vs rybaření. Rybaření tu bylo, co je ekura ekurou. To že později došlo k nějakému zpestření, fajn. Ovšam když porovnám to, co dokázal s ekonomikou serveru udělat "Královský paskvil", tak i kdyby se rybolov zlikvidoval úplně, dopad na ekonomiku bude marginální. Toť můj názor.
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Já bych třeba podotkl, že ne všichni trénují rybaření kvůli mřenkám, osobně si ho na P dám a to jen z toho důvodu, abych měl kompletně načteného healera, možná to bude mít nějaký mírný dopad na ekonomiku (myslím, že při takovém množství, když to využívalo pár lidí nebude mít až tak velký), avšak nevím, jestli je lepší mít na hře ve válce dohromady řekněme 60 lidí a nebo 10, protože těch 50 ty mřenky neskutečně vytáčí, osobně jsem byl přesvědčen, že pokud se nic nezmění, do léta zde hrát nebudu, avšak teď si myslím, že bude fajn se přijít podívat, jak to nějaké topky momentálně budou dávat bez praporů a mřenek.
Jinak ryby se nevyužívaly snad jen mřenky, úhoři, perlíni a tuším další 4 ryby jsou stále k využití
Taky bych ještě řekl, že ti, kteří mřenky nepoužívali ve válce jsou velice rádi. Ti (většina) těch, kteří je používali už tolik rádi nejsou a pak tu jsou ti, kteří je chytali a prodávali, ale do válek NECHODÍ, od těchto lidí si myslím názor je prakticky bezpředmětný, ačkoliv je to poškodí, pořád ne tolik, co ty, kteří do těch válek chodí
Jinak ryby se nevyužívaly snad jen mřenky, úhoři, perlíni a tuším další 4 ryby jsou stále k využití

Taky bych ještě řekl, že ti, kteří mřenky nepoužívali ve válce jsou velice rádi. Ti (většina) těch, kteří je používali už tolik rádi nejsou a pak tu jsou ti, kteří je chytali a prodávali, ale do válek NECHODÍ, od těchto lidí si myslím názor je prakticky bezpředmětný, ačkoliv je to poškodí, pořád ne tolik, co ty, kteří do těch válek chodí

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »