Nové změny v PvP !!!
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Re: Nové změny v PvP !!!
Tak co, bude se neco dit nebo ne ? PvP tu chcipa !!! Nebo z toho chteji udelat offik jen pro ty, co do toho sypou real cash ???
PVP hodnosti nemaji totalne zadny uzitek !!! PVP mapy sou nedodelany !!!
Offik sem uz jednou hral a neminim ho hrat podruhy !!! Potreba udelat mensi tlak, aby nekdo zacal neco delat !!!
PVP hodnosti nemaji totalne zadny uzitek !!! PVP mapy sou nedodelany !!!
Offik sem uz jednou hral a neminim ho hrat podruhy !!! Potreba udelat mensi tlak, aby nekdo zacal neco delat !!!

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Nápadů můžem sem dopsat kolik chcem, ale stejně se tu žádný změny nebudou dít, když se založí téma o vrácení staré svaté topic se buď smaže nebo lockne během chviličky, kolikrát jsem tu zakládal témata na starou svatou tu hned první, tolik nápadů jak jí vylepšit vypisoval jsem ten nápad asi 45min, a během 10min jsem to měl locknuté a tak to bylo furt, zbytečnost se tu snažit, když to stejně nikam nevede, jednou tu brečaři chtěli změnit pvp mapu, bez tak to volila většina co v té svaté ani nebyla, a díky nim je to teď v háji.

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
No hlavně že tu teď brečíš ty. Vždyť stačilo z té staré svaté dat pryč Sentinel a vstup a nechat ji. Gumy a moby by tam byly jen pro parádu a vy by jste si neměli na co stěžovat.slusnej píše:Nápadů můžem sem dopsat kolik chcem, ale stejně se tu žádný změny nebudou dít, když se založí téma o vrácení staré svaté topic se buď smaže nebo lockne během chviličky, kolikrát jsem tu zakládal témata na starou svatou tu hned první, tolik nápadů jak jí vylepšit vypisoval jsem ten nápad asi 45min, a během 10min jsem to měl locknuté a tak to bylo furt, zbytečnost se tu snažit, když to stejně nikam nevede, jednou tu brečaři chtěli změnit pvp mapu, bez tak to volila většina co v té svaté ani nebyla, a díky nim je to teď v háji.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Tusim, ze kvuli tomu sentinelu se to zmenilo, ale ja bych chtel videt to tema, kde so to hlasovalo. At tam klidne ten sentinel daji, ale at je vchod do keri uplne jinde, treba jako je ted.lordsword píše:No hlavně že tu teď brečíš ty. Vždyť stačilo z té staré svaté dat pryč Sentinel a vstup a nechat ji. Gumy a moby by tam byly jen pro parádu a vy by jste si neměli na co stěžovat.slusnej píše:Nápadů můžem sem dopsat kolik chcem, ale stejně se tu žádný změny nebudou dít, když se založí téma o vrácení staré svaté topic se buď smaže nebo lockne během chviličky, kolikrát jsem tu zakládal témata na starou svatou tu hned první, tolik nápadů jak jí vylepšit vypisoval jsem ten nápad asi 45min, a během 10min jsem to měl locknuté a tak to bylo furt, zbytečnost se tu snažit, když to stejně nikam nevede, jednou tu brečaři chtěli změnit pvp mapu, bez tak to volila většina co v té svaté ani nebyla, a díky nim je to teď v háji.
Dalsi vec, ktera me vytaci, ze ve war risi v ledovce se kolikrat tezko dostanes pres uzkou ulicku. Dal bych mu za to par facek. Na co zvedali dmg sloupu, kdyz je temer zlikvidovali ? Ty pilire maji stat na konci te ulicky, aby se dalo prejit a ne takhle. Na co sou ty pvp mapy tak obrovsky ? Jestli se neminej pokusit o opravy, tak at daji zase tu mapu co byla predtim.
Oni neco udelaj, je to sice hezky, ale nedodelaji to do konce a to me na tom sere !
Edit - bylo videt, ze po ohlasu zrusili kone ve war risi, to bylo pomerne hned, tak proc nepremistej ty PILIRE ?

Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Naco pilire? Aby mohli dykolukari a podobni hrdinove strilet? Schudek jako je ve svate. Kdyz chces bojovat vlez do areny, kdyz chces strilet od piliru a schovavat se v jejich blizkosti tak do war nelez. Tolik asi k pilirum.
E: To Mansari. Komentovat moje prispevky te nikdo nenuti ani nezada. A velka skupina hracu by ocenila, kdyby si nekomentoval vubec nic a uz vubec ne neco co se te vubec netyka.
E: To Mansari. Komentovat moje prispevky te nikdo nenuti ani nezada. A velka skupina hracu by ocenila, kdyby si nekomentoval vubec nic a uz vubec ne neco co se te vubec netyka.

Naposledy upravil(a) Dell dne pát 02. srp 2013 14:41:52, celkem upraveno 1 x.
- slusnej
- Lv.36
A kde vidíš že pláču, ty úplně čteš něco jiného, jen píšu že by se to mohlo prostě vrátit ať daj gumy pryč, sentinel taky ale ať je ta mapa zase zpátky, něco třeba poupravit třeba nějakéQ na PvP tam udělat.lordsword píše:No hlavně že tu teď brečíš ty. Vždyť stačilo z té staré svaté dat pryč Sentinel a vstup a nechat ji. Gumy a moby by tam byly jen pro parádu a vy by jste si neměli na co stěžovat.slusnej píše:Nápadů můžem sem dopsat kolik chcem, ale stejně se tu žádný změny nebudou dít, když se založí téma o vrácení staré svaté topic se buď smaže nebo lockne během chviličky, kolikrát jsem tu zakládal témata na starou svatou tu hned první, tolik nápadů jak jí vylepšit vypisoval jsem ten nápad asi 45min, a během 10min jsem to měl locknuté a tak to bylo furt, zbytečnost se tu snažit, když to stejně nikam nevede, jednou tu brečaři chtěli změnit pvp mapu, bez tak to volila většina co v té svaté ani nebyla, a díky nim je to teď v háji.
Já na tu volbu změny svaté ani nebyl, měl jsem nějaké povinnosti v tu dobu.
Naposledy upravil(a) slusnej dne pát 02. srp 2013 14:32:24, celkem upraveno 1 x.

-
- Lv.36
Jo daj tam Sentinel a kosti budou stát 3kkk ne? Nechápu proč se všichi mermomocí snaží nacpat PvM do PvP map?Neos píše:Tusim, ze kvuli tomu sentinelu se to zmenilo, ale ja bych chtel videt to tema, kde so to hlasovalo. At tam klidne ten sentinel daji, ale at je vchod do keri uplne jinde, treba jako je ted.lordsword píše:No hlavně že tu teď brečíš ty. Vždyť stačilo z té staré svaté dat pryč Sentinel a vstup a nechat ji. Gumy a moby by tam byly jen pro parádu a vy by jste si neměli na co stěžovat.slusnej píše:Nápadů můžem sem dopsat kolik chcem, ale stejně se tu žádný změny nebudou dít, když se založí téma o vrácení staré svaté topic se buď smaže nebo lockne během chviličky, kolikrát jsem tu zakládal témata na starou svatou tu hned první, tolik nápadů jak jí vylepšit vypisoval jsem ten nápad asi 45min, a během 10min jsem to měl locknuté a tak to bylo furt, zbytečnost se tu snažit, když to stejně nikam nevede, jednou tu brečaři chtěli změnit pvp mapu, bez tak to volila většina co v té svaté ani nebyla, a díky nim je to teď v háji.
Dalsi vec, ktera me vytaci, ze ve war risi v ledovce se kolikrat tezko dostanes pres uzkou ulicku. Dal bych mu za to par facek. Na co zvedali dmg sloupu, kdyz je temer zlikvidovali ? Ty pilire maji stat na konci te ulicky, aby se dalo prejit a ne takhle. Na co sou ty pvp mapy tak obrovsky ? Jestli se neminej pokusit o opravy, tak at daji zase tu mapu co byla predtim.
Oni neco udelaj, je to sice hezky, ale nedodelaji to do konce a to me na tom sere !
Edit - bylo videt, ze po ohlasu zrusili kone ve war risi, to bylo pomerne hned, tak proc nepremistej ty PILIRE ?
Deliana,ani nebudu komentovat.Mezerníkáč na mostě

- slusnej
- Lv.36
Aji kdyby se měla cena kostí zvednout tak co, vem si že z kerindoru celkem upadli ceny, 100zbraně nemaj už žádnou cenu, střepy to už je za hubičku a kosti padnou jednou za čas z úlomků, a úlomky ze stánku se prodaj pomalu za celej den (někdy ani to ne), a není už ani těžké v téhle době vydělat, spíš vůbec není problém vydělat, někdo zajde swamp boom 600-800kk někdo si zajde HG na truhle, adnou slušné věci hned se daj střelit, stačí vyjít párkrát věž s 2-3 postavami dá se to kovářovi co padne z truhli a prodá za slušnou hodnotu, a ani natočené to nemusí být, pokud to jsou využitelné věci, co se nosí..

-
- Lv.24
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
jednou musim souhlasit s mensarim ..ma pravdu ten chlapec proc tahat pvm do pvp mapy? na pvm si bez swamp.. hg..spis by to chtelo arenu jak byla pred touhle blbosti co je tedka ta svata a hrat tejden ve svaty 3 rise mezi sebou pak v sobotu ci nedeli dat valku risi jen 2 rise co by meli nejvic bodu proti sobe a dat jim za to naky odmeny nebo vstup do new mapy(az bude) pvp vyuzit ke vstupu do pvm mapy by nebylo spatny x) a zas nejaky oziveni pvp by to bylo ...
Sieg oder Valhöll
-
- Lv.36
Úlomky ze stánku mizí hned.Střepy šli dolu,protože je moc věcí hotových, každý už kupuje vykované a nekove sám.A zbraně to samé.Ty už jen kolují mezi hráči a na tech pár kování? Co by jste chtěly? Vytřískávat mraky yang pořád dokola z jedné mapy?slusnej píše:Aji kdyby se měla cena kostí zvednout tak co, vem si že z kerindoru celkem upadli ceny, 100zbraně nemaj už žádnou cenu, střepy to už je za hubičku a kosti padnou jednou za čas z úlomků, a úlomky ze stánku se prodaj pomalu za celej den (někdy ani to ne), a není už ani těžké v téhle době vydělat, spíš vůbec není problém vydělat, někdo zajde swamp boom 600-800kk někdo si zajde HG na truhle, adnou slušné věci hned se daj střelit, stačí vyjít párkrát věž s 2-3 postavami dá se to kovářovi co padne z truhli a prodá za slušnou hodnotu, a ani natočené to nemusí být, pokud to jsou využitelné věci, co se nosí..
A kování dračích ve věži výnosné? Koval si tam vůbec někdy víc věcí najednou?
Prostě nesnažte se pořád míchat PvM a PvP dohromady.Teď to máte ne? tak to udělejte jako by to mělo být podle vás u Sentinelu ve svaté.Tam jsme taky sekaly Sentinel v PvM. Tak si ho vemte do nové svaté taky a ukažte se ne? Kdy už konečně pochopíte,ze PvP na Sindikatu,není o mapách,ale jen o hráčích? Vždyť tu řešíte dokola stále to samé.Když hráči nebudou chtít,tak to prostě dělat nebudou.Budete je nutit,odejdou.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
deimos « ned 10:33 am »

@
beniamino « ned 10:17 am »

@
Makarov « ned 10:06 am »

@
Petronius « sob 10:32 pm »

@
Petronius « sob 10:32 pm »

@
TomasFoxx « sob 6:08 pm »