LORDxMICHAL. píše:tak je nechrante dykolukare!!!!! pak po nich pujdem ale stale je nas nejmin dykolukaru maji rozum neposlechly!!! ja jen at nadavaji i cerveni a zluti nad ubohosti ninju jen dodam ono udelat lvl problem neni co ale ten biolog delat znovu je na rok proc to delat kdyz me staci luk za 2 min a jak vidim tak se me to podarilo

jde me jen o to ze jsou srabove a urcite tim risi nepomahaji jak tu rikaji
A kdo je brání? Jako myslíš, že píšou po chatu "heeeelp", nebo snad někomu PM "pojd mě zachránit"? To asi těžko, je to tak, že je vás méně, tudíž na jednoho člověka se přiřítí tolik lidí, a proč taky ne, když mají šanci získat body. Já když jdu zabít staju, který stojí těsně na hranici (většinou tedy uteče), tak se na mě také vyřítí každý, kdo zrovna běží z respu. A řvu tady, že je bráníte?
Pro osla Deliana, proto mají všechny postavičky nožičky, aby běhali, není to stejné, jako ty máš nožičky a zamaskování? Už to konečně chápeš? Že Tvůj výsměch není na místě? Nikde nemám psáno, že jsem nejlepší, ani nevidím, že by mě zajímalo, kolik uděláš bodů, stejně tak jako mě nezajímá, jestli máš biologa nebo ne, že ho nemáš, je problém Tvůj, ne můj. A že nemáš kamarády za zády? No to není divu, jelikož jsi tak "milý" člověk, který je od sebe odpudí.