Zrušit kouzlo

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Re: Zrušit kouzlo

Příspěvek od Neos » čtv 13. zář 2012 17:21:56

forumman píše:
Clon3D píše:Tak v dnešní době by to opravdu už nějaké ty obrany na zruško chtělo. Jelikož některé kritiky od top WP surů už celkem bolí. :-D Takže bych byl pro hodit na zruško bud tu magii nebo obrany na sury (ty v pvp bonech). Sice WP sury jsou proti, ale zajímalo by mě jaký názor by tihle hráči měli, kdyby měl nějaký char kouzlo, na které by nepůsobili obrany. :-D ono je sice hezký rozdávat hráčům s pvp výbavou přes 10k na kouzlo, ale kdyby se to mělo prohodit taky by se jim to nelíbilo. Chce se to dívat z obou stran né jen z té jedné.. ;-)
Ať se použije jakákoliv z těchto možností, tak z toho kouzla nezbyde vůbec nic, běžní hráči tím budou brát pak třeba 500... To bude paráda, se divím, že to těm "bláznům" co věnovali svůj čas, um a kolikrát peníze do rozvoji své postavy wp sury vadí... Máš recht, už to vidím z té druhé strany...

Ale co, téma se evidentně nezamklo, takže jak je vidět, řvali jste dost dlouho a usilovně a máte naději, že zase bude po vašem... Hurá... :roll:

Jsem zvědavý kdo přijde na řadu pak... že by nesmyslné průniky, jsem taky pro, už to vše vidím z té druhé strany... A že těch druhých stran bude... 8-)
Koukam, ze se tu viditelne zastavas WP suru.
A co maji rikat ostatni hraci, ze si piplaji postavy a pak v souboji player vs. player dostane 2-3 zruska a je po souboji? Muzes mit max obrany, nadupanej jako blazen do valek risi a stejne te slozi v pohode prumernej WP sura.
Ono nejen ze ti to zrusi napr. buff + zamaskovani, ale jeste ti to ubere treba 8k + jeste lag, takze nez se zpamatujes z jednoho zruska, tak dostanes druhy.
WP sura muze vyuzivat INT, ale obrany magii se na WP nevztahuji, coz je zvlastni. Delas pres pul roku biologa a ani ten ti nepomuze, mas obrany na mece + spousty obran na sury a nepomuzou ti. Chapes to, jeste se ti to zda ferovy vuci ostatnim ?
Ve valkach risi se to nejak prezije, pac nevis z jake strany dostanes nejakou pecku, ale je to ohromne videt treba ve svate.
ERA pruniku s meduzama je zrejme uz taky pryc, pac sou na to obrany a i na neoblibene dykolukare sou tez obrany.
Ninja ma take magicke kouzlo (jedovaty oblak) a obrana magie se na ni vztahuje a nikde sem neslysel o tom, ze by ninja vyuzival INT, ale presto obrana magii na oblak funguje.
Uz vidim, kdyby na oblak neplatily obrany, jak tu LORDxMICHAL narika, ze nejsou obrany jako tomu bylo nedavno, kdyz zakladal tema na dykolukare.

Zrusko ma brutalni ucinky a nespokojenost hracu je podle me opravnena. Ono kdyz se proti necemu nemuzes nejak branit, to je pak docela smutny. A obrana Karma na P je dosti nedostatecna na zrusko, kort kdyz byla zavedena nedavno a nez se da na P, tak to zabere spousty casu.

Tak nejak nechapu vedeni TEAMU, ze vymysli a produkuje nove veci a pri tom nerozmysli, ze to muze mit nejake dopady na urcite veci. Pak se lehce nabizi myslenka "proc delat nadupane veci, kdyz me stejne nekdo da na 2-3 skilly a je mi to k nicemu". Me by to spis dokazalo s prominutim pekne nasr.. !!!
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

Teensaver
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 265 poděkování
Dostal poděkování: 149 poděkování

Příspěvek od Teensaver » čtv 13. zář 2012 21:44:22

Neos píše:
forumman píše:
Clon3D píše:Tak v dnešní době by to opravdu už nějaké ty obrany na zruško chtělo. Jelikož některé kritiky od top WP surů už celkem bolí. :-D Takže bych byl pro hodit na zruško bud tu magii nebo obrany na sury (ty v pvp bonech). Sice WP sury jsou proti, ale zajímalo by mě jaký názor by tihle hráči měli, kdyby měl nějaký char kouzlo, na které by nepůsobili obrany. :-D ono je sice hezký rozdávat hráčům s pvp výbavou přes 10k na kouzlo, ale kdyby se to mělo prohodit taky by se jim to nelíbilo. Chce se to dívat z obou stran né jen z té jedné.. ;-)
Ať se použije jakákoliv z těchto možností, tak z toho kouzla nezbyde vůbec nic, běžní hráči tím budou brát pak třeba 500... To bude paráda, se divím, že to těm "bláznům" co věnovali svůj čas, um a kolikrát peníze do rozvoji své postavy wp sury vadí... Máš recht, už to vidím z té druhé strany...

Ale co, téma se evidentně nezamklo, takže jak je vidět, řvali jste dost dlouho a usilovně a máte naději, že zase bude po vašem... Hurá... :roll:

Jsem zvědavý kdo přijde na řadu pak... že by nesmyslné průniky, jsem taky pro, už to vše vidím z té druhé strany... A že těch druhých stran bude... 8-)
Koukam, ze se tu viditelne zastavas WP suru.
A co maji rikat ostatni hraci, ze si piplaji postavy a pak v souboji player vs. player dostane 2-3 zruska a je po souboji? Muzes mit max obrany, nadupanej jako blazen do valek risi a stejne te slozi v pohode prumernej WP sura.
Ono nejen ze ti to zrusi napr. buff + zamaskovani, ale jeste ti to ubere treba 8k + jeste lag, takze nez se zpamatujes z jednoho zruska, tak dostanes druhy.
WP sura muze vyuzivat INT, ale obrany magii se na WP nevztahuji, coz je zvlastni. Delas pres pul roku biologa a ani ten ti nepomuze, mas obrany na mece + spousty obran na sury a nepomuzou ti. Chapes to, jeste se ti to zda ferovy vuci ostatnim ?
Ve valkach risi se to nejak prezije, pac nevis z jake strany dostanes nejakou pecku, ale je to ohromne videt treba ve svate.
ERA pruniku s meduzama je zrejme uz taky pryc, pac sou na to obrany a i na neoblibene dykolukare sou tez obrany.
Ninja ma take magicke kouzlo (jedovaty oblak) a obrana magie se na ni vztahuje a nikde sem neslysel o tom, ze by ninja vyuzival INT, ale presto obrana magii na oblak funguje.
Uz vidim, kdyby na oblak neplatily obrany, jak tu LORDxMICHAL narika, ze nejsou obrany jako tomu bylo nedavno, kdyz zakladal tema na dykolukare.

Zrusko ma brutalni ucinky a nespokojenost hracu je podle me opravnena. Ono kdyz se proti necemu nemuzes nejak branit, to je pak docela smutny. A obrana Karma na P je dosti nedostatecna na zrusko, kort kdyz byla zavedena nedavno a nez se da na P, tak to zabere spousty casu.

Tak nejak nechapu vedeni TEAMU, ze vymysli a produkuje nove veci a pri tom nerozmysli, ze to muze mit nejake dopady na urcite veci. Pak se lehce nabizi myslenka "proc delat nadupane veci, kdyz me stejne nekdo da na 2-3 skilly a je mi to k nicemu". Me by to spis dokazalo s prominutim pekne nasr.. !!!

Emmm.... teraz ja.. :D .... som myslím že priemerny WP, a biologovemu hračovi s kosťami, shell a karmou (g1+) zoberiem MAX 5k, dnes vo war cechov som hráčovi Vojtik33(127 šaman) bral 5k bez jeho kostí a 3-3.5k keď mal kosti, hráčovi pacholek1 tiež.. ale že v čom je háčik? mal som obrany 60 war 60 šaman a od wara som v pohode dostaval za 7k padit bez aury a bez kritiku, s výbavou 80 šaman 30 war som dostával od wara za 16-21k na smršť meče -> furt si myslíte že zruško je u průměrného WP nejaká extra výhoda? On si to střelí jednou a ve válce dostane naprdel, pokud nemá kosti, karmu, bio aaaaaataaaak daaaaaaaaaaaaaaaal.... an e každý to má :) ...

E:Kosti som nemal, s nimi by sa vynegovali ich kosti ale i tak by to bolo iba 5k na zruško.

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » čtv 13. zář 2012 21:53:47

Jasně že není, oni totiž neberou průměrněho WP ale topku WP hráčů, stejně jako se tady řeší ostatní hráči topky ať už je to Wp nebo není.
NO tak ano, každej tady povídá že dostává za 10k ale čeho kritik nebo nekritik? a oni dávají co kritik či nekritik. :idea: ., pač ono každé 1000 bez kritiku x 2 je hodně :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Renegade2 dne čtv 13. zář 2012 21:57:47, celkem upraveno 1 x.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » čtv 13. zář 2012 21:54:33

Teensaver píše:

Emmm.... teraz ja.. :D .... som myslím že priemerny WP, a biologovemu hračovi s kosťami, shell a karmou (g1+) zoberiem MAX 5k, dnes vo war cechov som hráčovi Vojtik33(127 šaman) bral 5k bez jeho kostí a 3-3.5k keď mal kosti, hráčovi pacholek1 tiež.. ale že v čom je háčik? mal som obrany 60 war 60 šaman a od wara som v pohode dostaval za 7k padit bez aury a bez kritiku, s výbavou 80 šaman 30 war som dostával od wara za 16-21k na smršť meče -> furt si myslíte že zruško je u průměrného WP nejaká extra výhoda? On si to střelí jednou a ve válce dostane naprdel, pokud nemá kosti, karmu, bio aaaaaataaaak daaaaaaaaaaaaaaaal.... an e každý to má :) ...

E:Kosti som nemal, s nimi by sa vynegovali ich kosti ale i tak by to bolo iba 5k na zruško.
Aha ty si nemel kosti a oni jo a bral si jim jen 5K? A oni tobe davaly rany?Nechapu cemu se divis :omg:
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 178 poděkování

Příspěvek od kado » čtv 13. zář 2012 22:14:02

Teensaver : to ze davas len 5k je tym ze ti chyba 55% schopka ( cerny elik L a kosti ) a to uz by si mal DMG cca 7-8k a dalej biolog poznamky dalsich 10% (co si myslim ze nieje nemozne urobit ) a to ze nemas keri 2 tak hold 12% obrany ti chyba dalej karma ale s tou nic nanarobis ale zas tych 10% nema vela ludi
a k obrana bohuzial v dnesnej dobe musis mat 3x 60-55% a full bio aby si aspon aku taku chvilku aj ked mozno 4-5s ustal v chmulu
E: skus si niekedy kupit kosti vsak tych 200-250kk za oboje nieje az tak vela a ucistis ten rozdiel
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

prodavamparky
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od prodavamparky » čtv 13. zář 2012 22:18:06

Teensaver: Příště vem do války pvp, v pvm to nemá cenu ;)

EDIT: Spam.
Alea
Podpis smazán administrátorem.

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » pát 14. zář 2012 8:38:50

Jolly píše:Kazdy kdo tu pise a blbe se vymlouva ze se to neda ze to nejde ze neni sance atd pro me neni pvp hrac nybrz jenom moula co nic nedokaze.Uz jak rekl pan forumman jsem teda strasne zvedavy jak se vam bude libit az se bude zakladat kazdy den tema dam priklad.Pruniky?A kazdy kdo tam bude psat tak tam napise at se zmenci utok pruniku ze valecnik 6x sekne a hned je 4k dole;) a co takovy ninja? ten sekne 2x vic jak valecnik.Jak se vam to pak bude poslouchat kdyz se budete bat o to ze ztratite vyhodu?Aha?Vite jak by to dopadlo kdyby se to zrusko opravdu zmensilo na minimum?Ve valce risi z kazde rise 1-2 wp surove ostatni budou hrat za jine chary protoze uvidi ze to uz nema cenu;)Jak se vam bude libit ze kazdy bm sura bude mit ochranu,kazda postavicka bude chodit s kritikem a pozehnanim 100%.

Edit2-V tyhle hre se hraje na nesmrtelnost?Nevim o tom vite jak by to dopadlo kdyby kazdy wp sura bral trolofovi 1k na zrusko? umrel by? myslim si ze ne,uvadim trolofa protoze vim ze pouziva eliky co obnovuji hned po kliknuti 720 zb zadny jiny duvod nemam.Je to vsechno spojeny dohromady to zrusko je tady proto aby i ti nejlepsi umirali:)

Tak ty si přehnanej..
Nikde sem nikdy nečetla že zrušit má být k tomu aby umírali ti kteří se snažily, daly tomu čas, vytvořily si bezchybnou výbavu aby to vyšlo vše bylo na zmar jen kvůly tomu aby umíraly pod zrůškem od borečka který nemá ani z půlky výbavu co má "ten nejlepší"
To si vydedukoval kde tenhle nesmysl?
Já si vždy myslela to, že ten kdo má lepší výbavu,bio, karmu taliky tak vyhrává nad tím kdo je na tom hůře?Nebo pokud má stejnou takse samy težko zabijou ;)
Já když potkam takového Posedleho ve svate solo ja taky solo, tak se nezabijem.On taky nemá kouzlo kterým m sestřelí na kriti nebo, e by mělá já nějaké podobné kouzlo?Taky nemám, tak proč ho mají wp?
To tady doted nechápu, naprostý nesmysl a hovadina :!:

To k ktěm elíkum 720 zb, si dělal srandu né?Beru to jako špatnej pokus o vtip a nechám to být, každy se může nkdy strapnit ;)

Mimochodem, tak jestli to je k tomu aby umíraly i ti nejlepší, tak ted chci aby si toho rok užily jiné cháry, sebralo se wp tahle výsada a dala lukařům, je nás málo a mě by se líbilo mít třeba ohnivej šíp na kterej by fungovaly jen kosti a bio(+ trapných 8% shelko), nechalo by se nám to třeba půl roku aby sme si užily trochu, pak by se to dalo dýkařům, třeba léčku, posleze bm at maj takovej kamen, healum blesky, drakům řev, aurakum smrš meče a jako třešnička na dort mentošům průraz( mam dojem že by se v tom Peter s Robem pěkně vyžívaly :lol: )
Tak co líbilo by se ti to?Přeci tvůj výplod, kouzlo na to aby i ti nejlepší umíraly :lol: :lol:
Obrázek

nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Příspěvek od nechápavec » pát 14. zář 2012 9:07:50

Je to sviňárna už... Dnes jsem došel do svatý a bylo tam Wpčko se smrtící. Říkám si ,,Cajk, BMko, další CB zadarmo", omyl - nahodil na mě full ( abych mu bral 350 na řev, to asi nebude normální výbava ;) ) a jediné, co dělal, bylo, že stál a házel zruška. Neobtěžoval se dát třeba prst a vír. Prostě jen sekal a házel zruška. Co na tom bylo nejsměšnější? Měl vír na M, prstem mi bral 1200, zruškem 8 - 10k ( kosti do svatý neberu, zbytečné plýtvání :D ).

Na co si děláme luxusní výbavy, že nám každej bere minimum, děláme karmy, biologa. Dojde WP s průměrnou výbavou, plný poškozka a rozdrtí nás jak nic? Tohle už je moc. Kdyby na to fungovala obrana na sury, bylo by z toho normální kouzlo, kterým bude brát stejně, jako všichni ostatní - 1 - 5k podle výbavy.

Ti, co berou na smršť, průraz nebo další kouzla, třeba těch 7k, ti mají všude jen poškození, naprcaní elíkama a vším možným, ale to hlavní - EXISTUJE NA TO OBRANA!.
WPčku se neubráníš...

Rusila mi může potvrdit, že WP jí na skill vezme třeba 2k a na zruško je to i pětinásobek.

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pát 14. zář 2012 9:48:49

Nic proti,ti kteří psali že zakladatel asi nehrál nikdy wp suru tak si musí stěžovat nebo něco v tom smyslu.
Hele hrál jsem WP suru v celku dlouho mám 120WP ještě,které chci prodat ale na HM mi nejde přitom už jsem prodal ze 2 postavy ale WP nejde.Ale to je jedno hele hrál jsem WP a v PvM je nehorázně silnej,a v PvP mě zrovna nebavilo brát jen zrušením kouzla třeba 9k i víc,to byla pro mě prostě slabota,a WP mě v tomhle omrzel že v PvP má z 80% vyhraný duel a v PvM si to seká jako nic samozřejmě z buffami na,nevím u WP jsem nenašel žádné nevýhody,tak jsem přešel na BM a hraji BM,ale jak píšu WP mě omrzel v to že z 80% má vyhraný duel+PvM má strašně jednoduché,možná jsem byl třeba z expením u WP pomalý ale nikdy se mi nepodařilo tak lehce expit u něj,protože jako dát z prstenem a bonusem na BZK za den ze 113 na 120 mi příjde moc jednoduché.
Obrázek

JurasSaga
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JurasSaga » pát 14. zář 2012 9:50:51

no zas to berte takhle nebít WP zas nikdy nesundate BMsuru :D ale we war sou WP sleponi misto aby zrušily BM tak zrušej wara kterej me nejak neohrozí :D
Hraji dál ale už jen občas

Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)

Who is chatting

offline Grout 
offline Mionix 
offline vitulinek