Koukam, ze se tu viditelne zastavas WP suru.forumman píše:Ať se použije jakákoliv z těchto možností, tak z toho kouzla nezbyde vůbec nic, běžní hráči tím budou brát pak třeba 500... To bude paráda, se divím, že to těm "bláznům" co věnovali svůj čas, um a kolikrát peníze do rozvoji své postavy wp sury vadí... Máš recht, už to vidím z té druhé strany...Clon3D píše:Tak v dnešní době by to opravdu už nějaké ty obrany na zruško chtělo. Jelikož některé kritiky od top WP surů už celkem bolí.Takže bych byl pro hodit na zruško bud tu magii nebo obrany na sury (ty v pvp bonech). Sice WP sury jsou proti, ale zajímalo by mě jaký názor by tihle hráči měli, kdyby měl nějaký char kouzlo, na které by nepůsobili obrany.
ono je sice hezký rozdávat hráčům s pvp výbavou přes 10k na kouzlo, ale kdyby se to mělo prohodit taky by se jim to nelíbilo. Chce se to dívat z obou stran né jen z té jedné..
Ale co, téma se evidentně nezamklo, takže jak je vidět, řvali jste dost dlouho a usilovně a máte naději, že zase bude po vašem... Hurá...![]()
Jsem zvědavý kdo přijde na řadu pak... že by nesmyslné průniky, jsem taky pro, už to vše vidím z té druhé strany... A že těch druhých stran bude...
A co maji rikat ostatni hraci, ze si piplaji postavy a pak v souboji player vs. player dostane 2-3 zruska a je po souboji? Muzes mit max obrany, nadupanej jako blazen do valek risi a stejne te slozi v pohode prumernej WP sura.
Ono nejen ze ti to zrusi napr. buff + zamaskovani, ale jeste ti to ubere treba 8k + jeste lag, takze nez se zpamatujes z jednoho zruska, tak dostanes druhy.
WP sura muze vyuzivat INT, ale obrany magii se na WP nevztahuji, coz je zvlastni. Delas pres pul roku biologa a ani ten ti nepomuze, mas obrany na mece + spousty obran na sury a nepomuzou ti. Chapes to, jeste se ti to zda ferovy vuci ostatnim ?
Ve valkach risi se to nejak prezije, pac nevis z jake strany dostanes nejakou pecku, ale je to ohromne videt treba ve svate.
ERA pruniku s meduzama je zrejme uz taky pryc, pac sou na to obrany a i na neoblibene dykolukare sou tez obrany.
Ninja ma take magicke kouzlo (jedovaty oblak) a obrana magie se na ni vztahuje a nikde sem neslysel o tom, ze by ninja vyuzival INT, ale presto obrana magii na oblak funguje.
Uz vidim, kdyby na oblak neplatily obrany, jak tu LORDxMICHAL narika, ze nejsou obrany jako tomu bylo nedavno, kdyz zakladal tema na dykolukare.
Zrusko ma brutalni ucinky a nespokojenost hracu je podle me opravnena. Ono kdyz se proti necemu nemuzes nejak branit, to je pak docela smutny. A obrana Karma na P je dosti nedostatecna na zrusko, kort kdyz byla zavedena nedavno a nez se da na P, tak to zabere spousty casu.
Tak nejak nechapu vedeni TEAMU, ze vymysli a produkuje nove veci a pri tom nerozmysli, ze to muze mit nejake dopady na urcite veci. Pak se lehce nabizi myslenka "proc delat nadupane veci, kdyz me stejne nekdo da na 2-3 skilly a je mi to k nicemu". Me by to spis dokazalo s prominutim pekne nasr.. !!!