Nemilou a podobnou zkušenost jsem měl cca před 2 měsíci i já. Prodával jsem svou starou žraločí čepel tuším za 1,8kkk.(V té době naprosto normální cena za žraloka+9 40%, kameny+6. Napsal mi hráč, že nutně potřebuje slevu. Že se omlouvá a vezme ho za 1,6kkk, prý víc nemá.Pajik píše: ↑stř 15. srp 2018 10:48:32Spoiler:Je skutečně vtipné, když prodávám jednu věc asi 2 měsíce za 300kk, když ji někdo koupí, založí stánek a má ji tam za 2kkk a během toho měsíce je vidět, jak jde pomaličku dolů.![]()
Každopádně nedávno mi psal někdo, že kupuje pod cenou a bere si 40%, věc ohodnotil ještě víc pod cenou, než je, tak buď jsem ji prodal dost nad cenou a nebo takovou cenu vážně měla. Někteří "překupníci" jsou zajímaví prostě no.
No, ustoupil jsem protože nechci nechávat počítač celé dny v provozu kvůli pár kk. Hráč mi poděkoval a každý si šel po svém. Za ani ne 10 min jsem si procházel stánky a co nevidím. Ten samý hráč má stánek plný věcí(které pravděpodobně vyžebral od ostatních hráčů) a mezi tím i můj žralok. Jen mě pobavila cena kterou si bezesrandy nastavil na 2,7kkk. Žebrota dosáhla nového rozměru..