Zdobené taveniny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Re: Zdobené taveniny
Ymire sice jsem nechtěla už psát,ale odpovím ti.
Buď přesun žil někam kde z nás nezískají CB nebo prostě vypnout zisk CB z nás kopáčů.
Nezlob se,ale já PVP nedělám a do války chodím jen bufovat, nesnáším war. Mám nakopáno díky tomu, že mi kamarád pučil postavu a na té jsem už přišla o 70CB a proto chodím pozdě v noci nebo velmi brzo ráno. Málo kdo má ale tuto možnost.
Buď přesun žil někam kde z nás nezískají CB nebo prostě vypnout zisk CB z nás kopáčů.
Nezlob se,ale já PVP nedělám a do války chodím jen bufovat, nesnáším war. Mám nakopáno díky tomu, že mi kamarád pučil postavu a na té jsem už přišla o 70CB a proto chodím pozdě v noci nebo velmi brzo ráno. Málo kdo má ale tuto možnost.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Ano Radku, odmenou za to ze jsou PvP jsou CB, ale je otázka, k cemu ty CB jim jsou? Na to aby byli nekde první v tabulce, nebo první za hrdinu týdne? Na tom ze zabije 200 kopáčů? Tím se stane hrdinou? Bych blinkal. To co je ted v Cidonii neni vymena CB, ale masakr PvMkařů na účet chudáků. Víš sám dobře že jsem začasl chodit válku říší, ano tam je vše až na pár vyjímek v pořádku, ale to aby si pár individuí budovali vlastní ego nebudu říkat dětí, na tom že si postupují v tabulce na tom že zabijí bezbrané postavy s krumpáčem, tak s to mi v pořádku nepřipadá. Stále nechápu, proč je zde nuceně spojováno PvM s PvP. Stará svatá byla mrtvá, proč asi? Protože tam nikdo nechodil, již je nebavilo získávát CB navzájem na sobě. Oni potřebují snadnou lehkou kořit, aby si dokázali jak jsou super, proto jim to připadá jako oživení pvp. Jestli jim jde jen o tohle, tak já se jim postavím u skladu a můžou mě tam 4 hodiny zabíjet, ale to oni neudělí, oni hamtí CB, ovšem na bezbraných.Ghibli píše:Ostatní - ještě k té Propustce do Svaté za něco jiného, než CB... co teda z vás bude mít PvP hráč, co vás ve Svaté zabije, když nebudete mít u sebe CB? Když se tam dostanete za yangy = tak z vás PvP hráči mají při zabití dropnout ty yangy? Nebo snad dokonce nějakou část výbavy?
Ve Svaté šlo odjakživa o výměnu CB. Proto jsou ty CB nutné při vstupu a i na místě při případném zabití. Můžeme si vymyslet jinou "měnu", ale zase to budou věci (např. yangy), které budete potřebovat při vstupu a na místě.
Nebo jak by to mělo ve Svaté fungovat?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- sisa
- Lv.8
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
A co třeba tyto žíly získávat jako odměnu za různé věci .třeba za CB ,za kerindorské úlomky ,za splnění misí a podobně to by se vám nelíbilo?Snad by i toto bylo nějaké řešení a klidně bych je pak nechala i v Cidonii .Každý by pak mohl využít více způsobů jak si je opatřit ,třeba potom i koupit žílu od někoho kdo ji dostal za odměnu .
Jen taková úvaha
.
Já osobně bych j raději koupila, než se šla nechat zabít ,prostě některé hráče baví ta hra,ale nebaví je bojovat (jsem jedna z nich, asi to beru moc osobně
)
Jen taková úvaha

Já osobně bych j raději koupila, než se šla nechat zabít ,prostě některé hráče baví ta hra,ale nebaví je bojovat (jsem jedna z nich, asi to beru moc osobně

- Cepino
- Lv.38
Proč se pro oživení PvP neudělá třeba odmena za týden Vojevůdce - 200kk, Generál -100kk Rytíř 50kk a Pěšák 20kk. Mslím, že tohle by pomohlo PvP více, jak nějaká mapa na masakrování PvM kařů. Osobně musím přiznat, že nápad s zdobenou tavbou se milíbí, jak vizuálně, tak efektivně. Je to hezké. Ale to co přišlo mi nepřijde jako oživení PvP.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Pod příspěvek Cepina bych se podepsal,naprosto s tebou souhlasím,jednou všechny postavy s krumpáčem vymlátí,nakřečkujou si CB,ale koho potom budou zabíjet,jak tam kopáči nebudou?Sami sebe? Opět si nakřečkujou CB a nakonec jim nezbyde jiná možnost,než jít sbírat CB do válek říší,ale tam chodí jen ti jedni a samí. Hráč,který PvP nedělá a ani nechce se jim na nějakou var říší vybodne.Takže se vrátíme do kolonie,kde už nemáme žádné kopáče,takže ti si krystalky nenakopou ani pro sebe ani na prodej a těžit je budou jen Pvp-čkáři,kteří se tam ani mlátit mezi sebou nebudou muset,protože mají CB z warů říší,budou si v klídečku kopat krystalky a pak je za draho prodávat na trhu.Toto je oživení PvP?
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
Ten nápad s finančním zhodnocením hodností je pěkný.
Ale pořád nechápu ty čistokrevný PvM hráče. Jejich myšlenkové pochody:
Zabíjejí mě? -> Ano -> Co udělám -> Možnosti: PvP výbava/Brekot -> Brekot
To je jako:
Vydělávám na meteorech málo? -> Ano -> Co udělám -> Možnosti: Swamp výbava/Brekot -> Brekot
To je jako:
Vydělávám na meteorech málo? -> Ano -> Co udělám -> Možnosti: Swamp výbava/Brekot -> Brekot
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
- Cepino
- Lv.38
Pochop jednu věc a to je že my PvMkaři nechcem spojovat PvP s PvM. Já osobně mám Pvp, ale to používám jen na válku říší. Když jdu kopat, tak jdu kopat a žádné PvP mě nezajímá a ani ho dělat nechci. Odlišuji PvP a PvM, bohužel tato mapa Cidonie tyto dva směry spojila.KahnWeder píše:Ten nápad s finančním zhodnocením hodností je pěkný.
To je jako:
Vydělávám na meteorech málo? -> Ano -> Co udělám -> Možnosti: Swamp výbava/Brekto -> Brekot
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Když PvP-čkáři pořád dokola vykřikují,že kolonie Cidonia je PvP mapa,tak proč tam jsou mobové a žíly?Je spojená oběma směry,PvP a PvM,takže bohužel tam akorát ztrácí ti,co si jdou jen nakopat a PvP nedělají.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Celkem by mě zajímalo, jak je spojila? Je to PVP mapa, tak ať tam PVM hráči nechodí a koupí si to od PVP hráčů. Nikdo je nenutí tam chodit. Stačí se domluvit s PVP hráčem, ať jim tam nakopou, že to od nich odkoupí 

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
Pro Cepina:
Potřebuju tavbu? -> Ano -> Chci kopat -> Ano -> Dokáží mě zabít na jeden skill než stihnu utéct? -> Ne -> Není co řešit
Potřebuju tavbu? -> Ano -> Chci kopat -> Ne -> Můžu si ji koupit? -> Ano -> Je cenově přijatelná? -> Ano -> Není co řešit
Potřebuju tavbu? -> Ano -> Chci kopat -> Ano -> Dokáží mě zabít na jeden skill než stihnu utéct? -> Ne -> Není co řešit
Potřebuju tavbu? -> Ano -> Chci kopat -> Ne -> Můžu si ji koupit? -> Ano -> Je cenově přijatelná? -> Ano -> Není co řešit
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
ChunjoKing « pon 9:38 am »

@
Revus « sob 1:08 pm »

@
Revus « sob 12:40 pm »

@
noxforko « pát 10:09 pm »

@
Vydesenej « pát 8:01 pm »

@
LittleNessa « pát 7:58 pm »