Edit: Warn za flame. Nikdo nikdy nedostal ban jenom za to, že má u sebe hodně Yangů.
/Script
Určite nie pretoEnsexSaman píše:Můj případ jen proto že jsem měl 60kkk v hotovosti jsem dostal ban. Smutné
A to ze si predal postavu oveľa drahšie aku ma cenu... To je v poriadku?EnsexSaman píše:Ano proto proč jinak ? prodám postavy a věci a jsem bugger
A to ti nebylo divné, že ti někdo dává daleko víc než by měla být reálná cena věcí - proto zřejmě zjistili, že si prodal za nabugované yangy a konečně se rozhodli to trestat.Hronaro píše:Já měl 31kkk u sebe a prý zjistili že 29,7 kkk je nabuggovaných to si mam u každeho prodeje věcí atd ... ověřovat původ ... ?
pato111 píše:A to ze si predal postavu oveľa drahšie aku ma cenu... To je v poriadku?EnsexSaman píše:Ano proto proč jinak ? prodám postavy a věci a jsem bugger
Je iné keď predaš niečo s hodnotou 1kkk za 2-3 kkkJester píše:Tomuto nechápem. Predsa cena je cena a tu si určuje predajca/ kupec...to že to nemá takú hodnotu stým nemá nič čo spoločné. Základy obchodu. Ale ak saggi plánuje ohodnotiť veci s urč yang tak to nieje morálne a normálne voči obchodovaniu. Teraz ak predám niečo pod cenu. Tak vec je bugnutá alebo kradnutá ?
zas som nerátal stým že vec v hodnote 1kkk predá za 20kkkTaznovejsi píše:Je iné keď predaš niečo s hodnotou 1kkk za 2-3 kkkJester píše:Tomuto nechápem. Predsa cena je cena a tu si určuje predajca/ kupec...to že to nemá takú hodnotu stým nemá nič čo spoločné. Základy obchodu. Ale ak saggi plánuje ohodnotiť veci s urč yang tak to nieje morálne a normálne voči obchodovaniu. Teraz ak predám niečo pod cenu. Tak vec je bugnutá alebo kradnutá ?
a keď predaš vec s hodnotou 1kkk za 20 kkk ...
Takže áno kľudne nech si saggi veci hodnotí myslím že je aj tak všetkým jasné ktoré obchody podozrivé sú a ktoré nie ..