Azaret píše:Aha, akorát tu hned s každým vytřeš zem, když něco dodá a není to ve stylu "joooo super nápad swordíku joooo, to musí projít miluju tě ♥♥ !!!!".
Navíc nevím k čemu ti to bude, každý nenosí do války buffa, a počet hráčů bude nepřesný i po válce, tedy úplně zbytečné téma, běž se naučit počítat.
[/quote]
Celkem rád bych si ty hlouposti přečetl

Napsal jsem ti návod, jak si po uterní war můžes sám spočítat kolik hráčů tam bylo a bez buffu. Mužeš to počítat po každé war, ale v uterý je nejméně lidí v tabulce. Jaj to je, ale obrovská hloupost, dokonce na facku
Klidně udělejte statistiku, mě to netrápí. Každý člověk co má rozum a oči to vidí ve war přímo. Nepotřebuje tabulku. Tabulka je jen pro to aby se pak psalo "njn vás je tam o 20 víc", pro nic jiného nebude
Posedli to zhodnotil přesně. Někdo logiku má, někdo nemá

[/quote]
Takze trapny kecy si nechte jinam.Kdyz vas to nezajima tak sem nepiste a tohle tema ignorujte ne?Jen sem dal jednoduchou otazku a plno lidi s ni souhlasilo.Tak nechapu v cem porad hledate problemy.Porad tvrdim ze tabulka je nepresna,tak nevim proc mi porad cpete,at si to podle ni spocitam.Mylsim ze tu pisete kolikrat totalni kraviny,jako treba zahradku ve Swampu,takbych radsi pomlcel LOCO.
Jinak Aurimku,k normalnim proti sem nic nepsal,nikomu sem nenadaval,ale kecy ze sem hloupej atd si fakt nenecham libit,kort kdyz dotycni porad neumi cist.Takze si priste nech ty svoje spam komenty od cesty.Ted ke konci kdo o tom dokazal rozume diskutovat je jen Haky a TS96.