No tys tu chybel cervenacku.horsi blaboly sem uz dlouho necetl:)TrolFace píše:Ahojte dle mého názoru má pravdu ve válce říší sice paráda cb ,ale proč myslíte ,že je natom Shinsso nejlíp? mají pokaždé bonusy za válku a proto jsou tak dobří zato chunjo by se měla probrat a bojovat za zlepšení říše ne?pak všeci brečíte ,že jsem poslední když nato kašlete...
ty kosti jak ty rikas,ze si zahazoval,tak sou dobry i na PvM.A co vim tak ve sve dobe si mel dobrou vybavu.Jinak ted LOCO pouziva meduzy na prunik,jako vetsina ninju a ver ze tohle kde si takovou dobu das s nekym z cervene rise v poho PvP se ti jen muze zdat:D A jaksem koukal delal si uz tam co tady vetsina hracu:D Jak ubyvalo zdravi sup uprk a hazet kouzla zdalky:D Coz je ted v cervene narodni sport:)epileptic píše:Mě přijde že sindi začíná být už jen o tom slavným vyhnutí . buff tu už máme 100% takže vlastně pvm je uzavřená kategorie.
Nevim proč si někdo stěžuje že bere málo ,pamatuji že zásahy ve svatý nešli přes 3k a to musel být kritik.
Jediná možnost snížit průnik na polovinuproč maj ty kosti jen 15% a ne třeba 33% zamyslel se někdo někdy nad tímhle.Osobně sem tyhle kosti rovnou zahazoval.
můžete mrknout kolik sme si brali loco30-kantacz teď na to koukám ,bylo to před 7 měsíci kdy jsem tohle prognoval - nemam radost z toho že jsem měl pravdu.
http://www.youtube.com/watch?v=vs8K1c9F ... KuLZE30rg=
Jinak Troliku jestli sis nevsiml tak ani v te war kdyz sem potkal tebe sem neutikal a hrdine do tebe strilel a podle toho co sem ti bral tak aspon jeden z mala pochopil ze je treba mit vyhnuti i na sipy:))
Opravdu je par hracu,kterym i lukem beru tak do 1k,coz v pohode dopiji a sou bohuzel i taci co maj generaly a beru jim na sip i 7k.Tak jak je to mozne? Nejvic me dostava jeden war z cervene.zjisti ze sem po nem sel skillem rychle utece,kratce se zastavi(tim skillem sem mu vzal dykama 8k) a pak najedou skilly nejdou nad 1k:D Ale pry sety nema a neverim ze tohle udela jen stit.Pritom ho pak sejme saman co bezi okolo na rev:D
To jen takova perlicka z war.))