ale co měniče bonusů? ty se taky slevní ? jako doufám že to takhle Saggi nehodlá nechatkado píše:hram tu uz 15 mesiacov tak viem ze nastupom swampu isli zarobky extra hore a aj ceny takze ked pojdu dole zarobky pomaly aj ceny ale nieje to nic prijemne porovnat si davnejsie zarobky 600kk+ z dnesniny 300+Celaskon píše:Tak tu ekonomiku som si všimol ale ide to veeeľmi pomaly ale tak... všimol som si že niektoré veci išli dole napr. kamene+6,magičaky,bažiny... ale nieje to o veľa. to by muselo ísť všetko dole ked by mala byť o ekonomike reč. lebo Metin nieje len o kamenoch,magičakoch a bažinoch...
Úprava Swampu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- princik
- Lv.26
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Re: Úprava Swampu
PrincBenHur 110 war
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 5 poděkování
100% suhlasim... 600-800kk bolo prekrasne.
teraz slabých 350.. grcám
teraz slabých 350.. grcám

TheSouls :3
Buff: BonkEr 103 NEEXPIM !
Drop: Nekkido 50 :O
Hlavní: Pripravuje sa ... D:
|Jinno|

|Jinno|
-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
uvidime co prinesie Haegeronprincik píše:[/spoiler]kado píše:hram tu uz 15 mesiacov tak viem ze nastupom swampu isli zarobky extra hore a aj ceny takze ked pojdu dole zarobky pomaly aj ceny ale nieje to nic prijemne porovnat si davnejsie zarobky 600kk+ z dnesniny 300+Celaskon píše:Spoiler:Tak tu ekonomiku som si všimol ale ide to veeeľmi pomaly ale tak... všimol som si že niektoré veci išli dole napr. kamene+6,magičaky,bažiny... ale nieje to o veľa. to by muselo ísť všetko dole ked by mala byť o ekonomike reč. lebo Metin nieje len o kamenoch,magičakoch a bažinoch...
ale co měniče bonusů? ty se taky slevní ? jako doufám že to takhle Saggi nehodlá nechat
Celaskon : nova mapa
Naposledy upravil(a) kado dne pon 16. črc 2012 13:36:18, celkem upraveno 1 x.
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.9
kto/čo ?...
TheSouls :3
|Jinno|

|Jinno|
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Bez prámka na 2x předmět, bez zlodějek, jen expák a prémko na BZK a magický vždy vynesu aspoń 2... Tak potom nechápu kde je problém?Celaskon píše:Boli upravene dropy? lebo vzdy ked som chodil do swampu a znicim vzdy cca. 30-40metinov tak som aml minimalne 1-4magicaky, a 1-4 kamene+6
teraz skoro nič... stalo sa to aj vam ? ... napište
Edit: Sloučeno.
/Script

d-_-b
- arabela
- Lv.13
- Dal poděkování: 356 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
Plně s Tebou souhlasím. Změna, která byla provedena se mě nelíbí.pomeranc píše:Spadl už nějaký channel? Nechce se mi tam chodit pro 2/3 výdělek.
Lagy nejsou, ale není co zabíjet. Dříve jsem chodila na plášťování, dnes není co plášťovat.
Drop je pro mě uspokojivý, yangy také, ale kde mám expit ?
Na meteor 130 se nacpou malé lvl 110+ a my, kteří máme 130+ nemáme šanci.
Jsem pro vrácení původního swampu. Chodím 4 až 5 swampů za den, jeden mi dá 2% a proto bych ráda expila dál, ale tímto tempem, kdy není co mlátit to je opravdu na dlouho. Prosím za vrácení původního swampu.
šamanka lvl 131

-
- Lv.7
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ahoj lidi tento tyden byl v ohledu na swamp mizerny.To se tyce jak v yangach tak i v expeni. Ja mlatim v promene musel bych mit kolem aspon 12 skupinek abych neco musel delat takle je to jen nuda.Kdyby tam covek nemusel k vuli karme tak tam ani nejdu protoze to opravdu nema cenu.

ninja dagger lv 141 řiše Shinsoo
biolog:hotov
zrucnost:P
cech:GhostOfHells
- pomeranc
- Lv.14
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Nějak furt nechápu, proč se řeší swamp namísto toho, aby se ze všech sil makalo na Haegeronusem1rek píše:Včera byl výpadek všech CH, kromě CHX (myslím) a množí se to furt stejně - furt na nic. Akorát to míň laguje se mi zdá (míň než před tou hloupou změnou). Tak uvidíme, jestli to je tolik kýžená změna zpět nebo se prozatím nic nezměnilo. Jestli je to už "finální" verze swampu, tak jsem teda dost nadšená, když jediný následek by bylo opětovné šáhnutí na výdělek a žádná změna lagůpomeranc píše:Spadl už nějaký channel? Nechce se mi tam chodit pro 2/3 výdělek.

Uvidíme zítra po údržbe.

- kamosvsech
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Asi proto, že to pořád bude primární mapa na výdělek a exp.pomeranc píše:Nějak furt nechápu, proč se řeší swamp namísto toho, aby se ze všech sil makalo na Haegeronusem1rek píše:Včera byl výpadek všech CH, kromě CHX (myslím) a množí se to furt stejně - furt na nic. Akorát to míň laguje se mi zdá (míň než před tou hloupou změnou). Tak uvidíme, jestli to je tolik kýžená změna zpět nebo se prozatím nic nezměnilo. Jestli je to už "finální" verze swampu, tak jsem teda dost nadšená, když jediný následek by bylo opětovné šáhnutí na výdělek a žádná změna lagůpomeranc píše:Spadl už nějaký channel? Nechce se mi tam chodit pro 2/3 výdělek.![]()
Uvidíme zítra po údržbe.
-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
ale zas my co mame 120+ sme na tom relativne dobre ale ty co nemaju zas budu len pindatpomeranc píše:Nějak furt nechápu, proč se řeší swamp namísto toho, aby se ze všech sil makalo na Haegeronusem1rek píše:Včera byl výpadek všech CH, kromě CHX (myslím) a množí se to furt stejně - furt na nic. Akorát to míň laguje se mi zdá (míň než před tou hloupou změnou). Tak uvidíme, jestli to je tolik kýžená změna zpět nebo se prozatím nic nezměnilo. Jestli je to už "finální" verze swampu, tak jsem teda dost nadšená, když jediný následek by bylo opětovné šáhnutí na výdělek a žádná změna lagůpomeranc píše:Spadl už nějaký channel? Nechce se mi tam chodit pro 2/3 výdělek.![]()
Uvidíme zítra po údržbe.

Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Lelaion « sob 3:20 pm »

@
Vydesenej « sob 11:16 am »

@
Nonepovideeej « sob 9:44 am »

@
tomas135 « sob 8:54 am »

@
mojsklad007 « sob 7:53 am »

@
Grout « sob 2:35 am »