Dnešní údržba (6.11.)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
tobartos
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: Dnešní údržba (6.11.)

Příspěvek od tobartos » úte 06. lis 2012 16:47:19

asam98 píše:Já netvrdím že se za WP nedá hrát v PvP, jen že nikdy nebudou tak dobří jako postavy se kterými se hůř expí ;)
Ano, ale na to si přišel až teď...kdy je velice znevýhodněn ;) ..

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 06. lis 2012 16:48:08

forumman píše:Stále mi tu uniká jedna zásadní odpověď...

Když přijmeme fakt, že zruško bylo s novými věcmi příliš a nové věci ze hry nezmizí, tak proč při takovémto zásahu do kouzel nedošlo k balancování síly postavy tím způsobem, aby postava zůstala silnou i po tom, co se odstranilo nebranitelné kouzlo?????

Můžu vědět, proč je to tak, že všem nové věci od zdobenin dále přidali nějaké plus, ale jen wp sura za to dostal teď neskutečné minus????

Chtěli jste obrany, budiž, ale proč to má jednu postavu úplně zničit??? Copak nebylo možné přidat k dalším kouzlům nebo jen ke zrušit, aby i přes obranu to bylo dále silné kouzlo a postavě dále zůstali tři použitelné???

Vážně tomuhle nerozumím, byl bych rád, kdyby mi na tohle dokázal někdo rozumně odpovědět, děkuji :roll:

Edit : Ve světle příspěvku pode mnou jsem důležitou část tučně zvýraznil :roll:
Nechapu v cem myslis ze by to postavu znicilo? Jedine co se stane ze bude muset vic spolupracovat,nebo si udelat vybavu ktera neni zamerena jen na jedno kouzlo.

A ano pro vsechny hral sem za Wp takze vim jak se za nej hraje.Zrusko slouzilo vzdy jen na oslabeni nepritele a predstavte si da se Wp prunikovat:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » úte 06. lis 2012 16:49:28

:ouch:
Spoiler:
tobartos píše:
asam98 píše:
forumman píše:Stále mi tu uniká jedna zásadní odpověď...

Když přijmeme fakt, že zruško bylo s novými věcmi příliš a nové věci ze hry nezmizí, tak proč při takovémto zásahu do kouzel nedošlo k balancování síly postavy tím způsobem, aby postava zůstala silnou i po tom, co se odstranilo nebranitelné kouzlo?????

Můžu vědět, proč je to tak, že všem nové věci od zdobenin dále přidali nějaké plus, ale jen wp sura za to dostal teď neskutečné minus????

Chtěli jste obrany, budiž, ale proč to má jednu postavu úplně zničit??? Copak nebylo možné přidat k dalším kouzlům nebo jen ke zrušit, aby i přes obranu to bylo dále silné kouzlo a postavě dále zůstali tři použitelné???

Vážně tomuhle nerozumím, byl bych rád, kdyby mi na tohle dokázal někdo rozumně odpovědět, děkuji :roll:
Jednoduše :)

Znáš nějakou postavu která je hodně dobrá na PvP a zároveň i PvM? (Myslím Swamp apod.)
Aha...tak ono se to nakonec začne svádět na to, že charaktery jsou přece jen děleny na pvm a pvp...to je mi novinka...ještě včera mi to tak nepřišlo..to se ale mělo dát najevo rovnou, ne když se pár lidí věnuje vší silou i pro pvp WP..a dává do toho nečestné peníze a čas
Tohle je totiž ten další rozměr na který jsem poukazoval pár stránek dozadu. Pokud je člověk ujištěn, že na kouzla se nešahá a investuje do toho prostředky, má plné právo být pak rozčarován, když zjistí, že je tomu úplně jinak... :roll:

Takže ikdyž spousta z vás oslavuje, tak spousta lidí právě zjistila, že najednou je vše jinak a že ji nikdo předem nevaroval... :roll:

A pak se divte rozčarování :ouch:

Kani
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 57 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Kani » úte 06. lis 2012 16:55:03

Jinak někdo tu psal, že WP má používat uran nebo korál, ale nějaký velký rozdíl v tom opravdu není, to by musel mít průmku aspon 50 a víc a to by pak možná bylo,,trošku" znát, ale myslím, že moc ne. Má někdo takovou zkušenost? Já mám stejně s jaspisem DMG větší, ale mám průmku něco přes 40 :(
Obrázek

za podpis děkuji Xiri :)

herbalistika na P
biolog hotový
zručnost konečně G3 ale vůbec to nechce brát :(
karma 12

asam98
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 52 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od asam98 » úte 06. lis 2012 16:56:21

tobartos píše:
asam98 píše:Já netvrdím že se za WP nedá hrát v PvP, jen že nikdy nebudou tak dobří jako postavy se kterými se hůř expí ;)
Ano, ale na to si přišel až teď...kdy je velice znevýhodněn ;) ..
Tak tomu bylo VŽDY! Tedy, před příchodem nových věcí, to se WPčka rozmáhala a proto to začínalo být nutné...

To Forumman: Upřímně pochybuji o tom, že by jsi věděl o tom, že saggi napsal jak se na kouzla šahat nebude. Pokud by to tam nenapsal, nevěděl bys to, takže bych byl velice rád, kdyby jsi se stišil. Dále, kdyby to nebylo nezbytně nutné tak to saggi neudělá, jenže se začínali WP rozmáhat a proto bylo nutné utnout tomu tipec. ;)
ObrázekObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Dragonicbuff
DeathKiss
97
4xP
21
P
10
http://maniaplay.eu/?id=70792 - reklamní stránka, dají se tam sehnat hry zdarma, respektive za propagaci této stránky, více informací po kliknutí na odkaz

LuoGot
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od LuoGot » úte 06. lis 2012 16:56:30

asam98 píše:
LuoGot píše: JJ absorbace beru ... a 1200 utok k čemu mi je když mohu jen meč a ty bereš bez aury s oboruč z¨hruba stejně jak já s čepelí ... a sme jediný kdo má jen 1 zbran .. šamanum se přidaly do + ještě hole ale surum se jen ubírá už jen tím že asi 70% mobu ve hře má největší obranu na meč

Dalších pár chyb:

Numero 1, Moby s největší obranou na meče jsou jen ty co vylezájí z metinů 75-130 a možná Heageron

Numero 2, Meč má cca o 5% větší obranu než obouručka, tudíž stále budeš brát o dost více pokud si zapneš čepel, než já (sice wara nemám ale to je fuk) s aurou..

Ano, jste jediní co mají jen 1 zbran, jenže máte speciálné zbraně.. (Jen pro sury).. Navíc, dokážeš si představit suru s něčím jiným než mečem?
Tj full 75/10 koral 40% průmka čepel a beru 12k metinu bez taliku a co jsem zkoušel kamošoveho wara tak stejně věci maličko jiny bony bral 17k metinu ale jen 5k rozdíl na sek to nic neni šak Wp je nej an Pvm né? ... jinak můžeme méít kldině meče pokud se ti an suru nic jineho nepasuje ale at aspon ty meče maj stejný vlastnosti jak oborč coš je lehko nastavitelný
Naposledy upravil(a) LuoGot dne úte 06. lis 2012 16:58:56, celkem upraveno 1 x.

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » úte 06. lis 2012 16:58:22

Kani píše:Jinak někdo tu psal, že WP má používat uran nebo korál, ale nějaký velký rozdíl v tom opravdu není, to by musel mít průmku aspon 50 a víc a to by pak možná bylo,,trošku" znát, ale myslím, že moc ne. Má někdo takovou zkušenost? Já mám stejně s jaspisem DMG větší, ale mám průmku něco přes 40 :(
Mám korál, průmku 45 a že by to ve swampu a nebo v proměně byla nějaká hitparáda, to se teda říct nedá...

Ale jak se zde dozvídám, všichni asi berou o mnohem méně, jelikož wp sura je neskutečně silná pvm postava...

Hned si jdu skočit kerindor bez stunera vydělávat na novou výbavu ... ikdyž moment, to bych musel být bm sura, pvp postava... :roll:

A takhle asi nějak vypadá kvalita argumentů...

Nemá cenu nic dodávat... :roll:

Edit: Asam, ano, pamatuji si, když se to tady psalo o tom, že se na kouzla šahat nebude, takže se vyhni nějakým komentářům o tom jak se mám ztišit, opravdu nemám náladu aby mě tu nějaký náctiletý kluk něco takového povídal, zvlášť když ještě mluví z cesty... :wannafight:

tobartos
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od tobartos » úte 06. lis 2012 17:01:54

Justice píše:I když PvP není moje silná stránka a nevěnuju se mu, dovolím si sepsat svůj názor.
Snad mi WP prominou.

Zrušit kouzlo - už podle názvu - by mělo především rušit kouzla.
Ne zabíjet na jedno hození. Na takové házecí kuličky, tu je BM sura.
WP sura má schopnosti zaměřené na PvM. To přece nejde, aby WP poráželi BM.
Stejně jako nejde, aby se BM expil lépe než WP.

Já hraji za BM suru, PvP nechodím, věnuji se více PvM,
ale bylo to mé rozhodnutí. Už při zakládání mi bylo jasné, že budu mít expení těžké.
Stejně tak hráč, který si zvolí WP suru, musí počítat s tím, že se neobrání v PvP.

Je mi teď WPéček trochu líto, ale takhle by to měli být. Jste dobří na zabíjení příšer, ne hráčů.
Pokud chcete být dobří v PvP, musíte se naučit v tom ovládat svou slabou postavu.

Je možné, že tohle bylo způsobené talismany, zbraněmi apod...
ale to nejspíš proto, že offik to nikdy neměl, tak nebylo třeba vytvářet obrany.
Myslím, že už bylo na čase vrátit rovnováhu schopností :)

Stejně jako postavy s kouzly na dálku se naučili expit,
Vy se musíte naučit bojovat s kouzly na blízko :)

--------------------
Chcete házet silné kuličky na hráče? Vemte si BM.
Chcete rychle zabíjet příšery? Vemte si WP.
Chcete být silní ve všem? Vemte si cokoliv a naučte se za to hrát :|
Nikdy a nikde nebylo dáno, že nějaké postavy jsou pvm a nějaké pvp...dokonce někdo tu naopak podotnul, že i zdánlivě horší charaktery na pvm jsou v pvm dost dobří, nebo se ostatním dokážou vyrovnat. Konec konců, jde především o věci.
Proč by se TEĎ měl kvůli pár žadoníkům, co ani neznají pořadně WP, z ničeho nic stát onen sura WP POUZE kalibrem na pvm?
A je tomu skutečně tak! Podívej se na skladbu a sílu kouzel jiných postav a pak ti dojde, co se vlastně s WP stalo...

Rána pod pás - všem WP, jednoduše, aspoň to nějak vybalancovat všeobecně, jak tu naznačuje hned několik dotyčných...jinak to vážně není fér vůči okolnostem

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 06. lis 2012 17:08:56

LuoGot píše:
Tj full 75/10 koral 40% průmka čepel a beru 12k metinu bez taliku a co jsem zkoušel kamošoveho wara tak stejně věci maličko jiny moby bral 17k metinu ale jen 5k rozdíl na sek to nic neni šak Wp je nej an Pvm né? ... jinak můžeme méít kldině meče pokud se ti an suru nic jineho nepasuje ale at aspon ty meče maj stejný vlastnosti jak oborč coš je lehko nastavitelný[/quote]

malicko jiny moby:D Ty me fakt dostavas.Jestli nevis jaky je rozdil mezi warem a Wp surou pri sekani tak teda nevim.Staci se podivat co pridava aura co cepel.A nevymlouvat se na 100% buffy.Neni ve hre jen Swamp.
forumman píše:
Kani píše:Jinak někdo tu psal, že WP má používat uran nebo korál, ale nějaký velký rozdíl v tom opravdu není, to by musel mít průmku aspon 50 a víc a to by pak možná bylo,,trošku" znát, ale myslím, že moc ne. Má někdo takovou zkušenost? Já mám stejně s jaspisem DMG větší, ale mám průmku něco přes 40 :(
Mám korál, průmku 45 a že by to ve swampu a nebo v proměně byla nějaká hitparáda, to se teda říct nedá...

Ale jak se zde dozvídám, všichni asi berou o mnohem méně, jelikož wp sura je neskutečně silná pvm postava...

Hned si jdu skočit kerindor bez stunera vydělávat na novou výbavu ... ikdyž moment, to bych musel být bm sura, pvp postava... :roll:

Divil by ses,ale videl sem i Wp dropovat v Kerindoru a hodne pekne.Je to jen o tom chtit.A stejne vetsinou kdyz expis hlavni si kazdy dela dropera do Kerinu. Bohuzel malo jde v metinu hrat jen za jednu postavu bez droperu.Jedine za cenu mnoha investic,nebo stani na lv.
tobartos píše:
Justice píše:I když PvP není moje silná stránka a nevěnuju se mu, dovolím si sepsat svůj názor.
Snad mi WP prominou.

ale bylo to mé rozhodnutí. Už při zakládání mi bylo jasné, že budu mít expení těžké.
Stejně tak hráč, který si zvolí WP suru, musí počítat s tím, že se neobrání v PvP.

Je mi teď WPéček trochu líto, ale takhle by to měli být. Jste dobří na zabíjení příšer, ne hráčů.
Pokud chcete být dobří v PvP, musíte se naučit v tom ovládat svou slabou postavu.

ale to nejspíš proto, že offik to nikdy neměl, tak nebylo třeba vytvářet obrany.

--------------------
Nikdy a nikde nebylo dáno, že nějaké postavy jsou pvm a nějaké pvp...dokonce někdo tu naopak podotnul, že i zdánlivě horší charaktery na pvm jsou v pvm dost dobří, nebo se ostatním dokážou vyrovnat. Konec konců, jde především o věci.
Proč by se TEĎ měl kvůli pár žadoníkům, co ani neznají pořadně WP, z ničeho nic stát onen sura WP POUZE kalibrem na pvm?
A je tomu skutečně tak! Podívej se na skladbu a sílu kouzel jiných postav a pak ti dojde, co se vlastně s WP stalo...

Rána pod pás - všem WP, jednoduše, aspoň to nějak vybalancovat všeobecně, jak tu naznačuje hned několik dotyčných...jinak to vážně není fér vůči okolnostem
Predstav si ze to tak je.Kazdy char puvodni svoji postavu na PvP a PvM.Tak to aspon puvodne planoval tvurce hry.Surove Wp=PvM Bm =PvP Dagger =PvM Archer= PvP Dragon= PvM Healer = PvP Mental =PvM a Telesny = PvP.
Ale i tak se samozrejme daji udelat i ostatni postavy na PvP.
Proto je i pro ne horsi expeni.Neberte to jen podle Sindi.Kdo hral offik vi o cem mluvim:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

LuoGot
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od LuoGot » úte 06. lis 2012 17:14:40

lordsword píše:
LuoGot píše:
Tj full 75/10 koral 40% průmka čepel a beru 12k metinu bez taliku a co jsem zkoušel kamošoveho wara tak stejně věci maličko jiny moby bral 17k metinu ale jen 5k rozdíl na sek to nic neni šak Wp je nej an Pvm né? ... jinak můžeme méít kldině meče pokud se ti an suru nic jineho nepasuje ale at aspon ty meče maj stejný vlastnosti jak oborč coš je lehko nastavitelný
malicko jiny moby:D Ty me fakt dostavas.Jestli nevis jaky je rozdil mezi warem a Wp surou pri sekani tak teda nevim.Staci se podivat co pridava aura co cepel.A nevymlouvat se na 100% buffy.Neni ve hre jen Swamp.
forumman píše:

Divil by ses,ale videl sem i Wp dropovat v Kerindoru a hodne pekne.Je to jen o tom chtit.A stejne vetsinou kdyz expis hlavni si kazdy dela dropera do Kerinu. Bohuzel malo jde v metinu hrat jen za jednu postavu bez droperu.Jedine za cenu mnoha investic,nebo stani na lv.
tobartos píše:
Snad mi WP prominou.

--------------------

Predstav si ze to tak je.Kazdy char puvodni svoji postavu na PvP a PvM.Tak to aspon puvodne planoval tvurce hry.Surove Wp=PvM Bm =PvP Dagger =PvM Archer= PvP Dragon= PvM Healer = PvP Mental =PvM a Telesny = PvP.
Ale i tak se samozrejme daji udelat i ostatni postavy na PvP.
Proto je i pro ne horsi expeni.Neberte to jen podle Sindi.Kdo hral offik vi o cem mluvim:)[/quote]

lordsword maličko jiné bony sem myslel to že nemá třeba jako já ezo ale má orky jinak 75/10 stejný a ty jsi asi nikdy nehral za suru WP a za auraka .. aurak si může taky udělat auru kolem 1000 když si udělá sílu

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.

Who is chatting

offline Bisky 
offline Mionix 
offline TomasFoxx