Zdobené taveniny

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Líbí se vám nový způsob získávání tavenin?

:up: Ano
23
21%
:down: Ne
76
70%
:?: Je mi to jedno
9
8%

Celkem hlasů: 108

Attila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Re: Zdobené taveniny

Příspěvek od Attila » sob 18. kvě 2013 18:16:24

YMIRE
Tak s tvým příspěvkem z 15.44.48 času naprosto souhlasím.Také i s tím,že si možná jeden z mála hráčů,kteří nezabíjejí dropery na té či oné mapě,k tobě bych ještě připočítal Clona a potom lovableho z modré říše.Jak jsem již zmínil dřív,na spočítání slušných hráčů či těch co nedělají zlo druhým mi stačí 5 prstů jedné ruky a 3 mi zbydou.Prostě počkejme na další krok GM po úterní údržbě a nedělejme z tohoto tématu 50 -ti stránkovou diskusi o jednom a tom samém,aby se zbytečně nezvrhlo v hádky,to nikomu nepomůže.
Krásný večer všem.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....

Bodlinka
Lv.14
Lv.14
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Bodlinka » pon 20. kvě 2013 11:25:26

Cepino píše:
LOCO30 píše:Proč to měnit? Konečně něco čím je PVP hráč ve výhodě a může vydělat. On to nakope a prodá. PVM hráči tam nemusí, koupí si to. Když jsou PVM, tak mají yangů dost ;)
Přijde ti normální, že se zdobená tavba prodává za 15kk a krom toho skoro téměř není.
A proč by to nebylo normální? Tobě připadá normální, že se prodává obyčejná tavba za 5KK? A bez ní zdobenou tavbu neuděláš, tak je logické, když obětuju CB a nervy při kopání krystalů, že cena nemůže být zase tak malá.
Ale když je někdo PVM, tak jak tady všichni vykřikujete, tak vyděláte za 1,5 hod ve Swampu 200KK. Spoustu věcí prodáváte za dost velké peníze, tak mi neříkej, že nemáte na tavbu.

Pro PVP hráče je toto jediná možnost jak vydělat nějaké penízky, aniž by museli mít PVM postavu.

Jediný co se mi nelíbí, je to množství CB při zabíjení. Zabíjet ve svaté je mnohem jednodušší než ve war. Tak by to mělo být taky tak oceněno.
Proč chodit do war kvůli CB, jednodušší je svatá :normal?:

Nevím proč, ale nedokážu se na té mapě orientovat. Není vůbec poznat kde člověk je vrátit se zpátky na místo kde mě zabili je pro mě problém. Možná, že nejsem jediná.
Označit přehledněji, že se blížím k cizímu ochrannému pásmu. Jedu, jedu a bác ležím a pak teprve zjistím , že nejsem u svých pomocníků , ale jinde.
"Sevřenou pěstí stisk ruky nevyměníš" I.Gandhí

Citát: "Je nutné rozlišit, jestli něco děláte z dobré vůle,
nebo proto, že jste dobrý vůl "

necromander
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od necromander » pon 20. kvě 2013 11:36:50

Bodlinka píše:
Cepino píše:
LOCO30 píše:Proč to měnit? Konečně něco čím je PVP hráč ve výhodě a může vydělat. On to nakope a prodá. PVM hráči tam nemusí, koupí si to. Když jsou PVM, tak mají yangů dost ;)
Přijde ti normální, že se zdobená tavba prodává za 15kk a krom toho skoro téměř není.
A proč by to nebylo normální? Tobě připadá normální, že se prodává obyčejná tavba za 5KK? A bez ní zdobenou tavbu neuděláš, tak je logické, když obětuju CB a nervy při kopání krystalů, že cena nemůže být zase tak malá.
Ale když je někdo PVM, tak jak tady všichni vykřikujete, tak vyděláte za 1,5 hod ve Swampu 200KK. Spoustu věcí prodáváte za dost velké peníze, tak mi neříkej, že nemáte na tavbu.

Pro PVP hráče je toto jediná možnost jak vydělat nějaké penízky, aniž by museli mít PVM postavu.

Jediný co se mi nelíbí, je to množství CB při zabíjení. Zabíjet ve svaté je mnohem jednodušší než ve war. Tak by to mělo být taky tak oceněno.
Proč chodit do war kvůli CB, jednodušší je svatá :normal?:

Nevím proč, ale nedokážu se na té mapě orientovat. Není vůbec poznat kde člověk je vrátit se zpátky na místo kde mě zabili je pro mě problém. Možná, že nejsem jediná.
Označit přehledněji, že se blížím k cizímu ochrannému pásmu. Jedu, jedu a bác ležím a pak teprve zjistím , že nejsem u svých pomocníků , ale jinde.
Ja viem že ta normálna tavba šla hore, ale zoberte si že zabudate že ty malý hráči maju skoro 0vú šancu na výrobu zdobenej tavby a do teraz predavali tavbu obyčajnú do 4,5kk preto že ju každý potreboval a hlavne hráči 110+ si ju račej kupili ako krumpali ale po novom ju do šperkov nedostaneme takže im predajný objem tavby klesol a je jasné že nikde inde ako na cenách sa to ani odraziť nemohlo.

Ale ak urobia GM mudri krok zjednodušia to a budu sa kryštaly za levno predávať ako normálna ruda +- tak sa to tu da do poriadku myslím že aj cena 200 kryštalov za 20kk by sa dalo prežiť ale 10kk by bol ideál a nech si každý krumpe a bude lebo my si zarobíme ako hrači vyšších lvl ale tý začiatočnici čo krumpu a nemajú iny zdroj obživy:D Pre nich je to smrťak.
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )

Cti ke slávě

Bodlinka
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Bodlinka » pon 20. kvě 2013 11:50:33

necromander :
"Ja viem že ta normálna tavba šla hore, ale zoberte si že zabudate že ty malý hráči maju skoro 0vú šancu na výrobu zdobenej tavby a do teraz predavali tavbu obyčajnú do 4,5kk preto že ju každý potreboval a hlavne hráči 110+ si ju račej kupili ako krumpali ale po novom ju do šperkov nedostaneme takže im predajný objem tavby klesol a je jasné že nikde inde ako na cenách sa to ani odraziť nemohlo.

Ale ak urobia GM mudri krok zjednodušia to a budu sa kryštaly za levno predávať ako normálna ruda +- tak sa to tu da do poriadku myslím že aj cena 200 kryštalov za 20kk by sa dalo prežiť ale 10kk by bol ideál a nech si každý krumpe a bude lebo my si zarobíme ako hrači vyšších lvl ale tý začiatočnici čo krumpu a nemajú iny zdroj obživy:D Pre nich je to smrťak.[/quote]"

Ale tu normální tavbu přece budou hráči , kteří nechcou kopat potřebovat i nadále. PVM nevydělají, malé postavy nevydělají - ale to přece není pravda. PVM vydělávají spousty peněz ve swampu. Se 100% bufem to zvládnout i s normálními šperky. Malé lvl kopou bez rizika v dole. Ti co nekopali do teď v dole, tak si ji pořád radši koupí.
PVP hráč riskuje ztrátu CB ve svaté, musí mít zručnost, aby se mu vyplatilo tavit. Musí k tomu mít normální taveniny. Tak proč si to nenechat zaplatit?
Ve swampu toho PVP hráči moc nevydělají. A proč by měli vylepšovat své původní postavy na PVM? Teď budou moct vydělat a ještě si vylepšovat PVP . I když nesmrtelnost u některých hráčů po všech možných i nemožných bonusech je taky na pováženou. (Některým by i Chuck Noris jejich nesmrtelnost záviděl).

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 20. kvě 2013 12:16:08

Však ano, ati si PvP hráči vydělávají na krystalech, oni nám osolí krystaly, já jim na oplátku osolím zdobenou tavbu. Nemá cenu se tu nad tím rozčilovat :-). Oni se nějak zařídili, píšou jak je to ted super a jak je to spravedlivé. Ok, já jim to nechám, ale nedivte se, ze si ted nechávám zdobenou tavbu řádně zaplatit. Musím si koupit krystaly, musel jsem udělat zručnost na P, musím si nakopat normalní tavbu, musím si jí přetavit, musím si nadropovat kamínky. Jsem zvědav, jak živá bude Cidonijská mapa, až tam již nikdo z PvM hráčů nebude chodit, na kom si ty CB budete hrabat, opět ta mapa upadne v zapomění, maximálně z ní zůstane kopací mapa.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pon 20. kvě 2013 15:12:31

Bodlinka píše:necromander :
"Ja viem že ta normálna tavba šla hore, ale zoberte si že zabudate že ty malý hráči maju skoro 0vú šancu na výrobu zdobenej tavby a do teraz predavali tavbu obyčajnú do 4,5kk preto že ju každý potreboval a hlavne hráči 110+ si ju račej kupili ako krumpali ale po novom ju do šperkov nedostaneme takže im predajný objem tavby klesol a je jasné že nikde inde ako na cenách sa to ani odraziť nemohlo.

Ale ak urobia GM mudri krok zjednodušia to a budu sa kryštaly za levno predávať ako normálna ruda +- tak sa to tu da do poriadku myslím že aj cena 200 kryštalov za 20kk by sa dalo prežiť ale 10kk by bol ideál a nech si každý krumpe a bude lebo my si zarobíme ako hrači vyšších lvl ale tý začiatočnici čo krumpu a nemajú iny zdroj obživy:D Pre nich je to smrťak.
"

Ale tu normální tavbu přece budou hráči , kteří nechcou kopat potřebovat i nadále. PVM nevydělají, malé postavy nevydělají - ale to přece není pravda. PVM vydělávají spousty peněz ve swampu. Se 100% bufem to zvládnout i s normálními šperky. Malé lvl kopou bez rizika v dole. Ti co nekopali do teď v dole, tak si ji pořád radši koupí.
PVP hráč riskuje ztrátu CB ve svaté, musí mít zručnost, aby se mu vyplatilo tavit. Musí k tomu mít normální taveniny. Tak proč si to nenechat zaplatit?
Ve swampu toho PVP hráči moc nevydělají. A proč by měli vylepšovat své původní postavy na PVM? Teď budou moct vydělat a ještě si vylepšovat PVP . I když nesmrtelnost u některých hráčů po všech možných i nemožných bonusech je taky na pováženou. (Některým by i Chuck Noris jejich nesmrtelnost záviděl).[/quote]

Nechapu co to tady meles za nesmysly.Jaci PvP hraci? Ja sem zatim videl kutat jen PvM hrace a ti PvP ani sebou krumpac nemaj a jen litaj na konich snazi se lovit kopace.Tak trosku rozumu nez sem neco napisu :normal?:
Vsak ono se to nakonec srovna a bude z toho opet dalsi prazdna mapa,kam budou chodit kutat v noci a pres den tam cumet ti machri v PvP a stezovat si ze je tam prazdno
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » pon 20. kvě 2013 15:19:20

lordsword píše:Nechapu co to tady meles za nesmysly.Jaci PvP hraci? Ja sem zatim videl kutat jen PvM hrace a ti PvP ani sebou krumpac nemaj a jen litaj na konich snazi se lovit kopace.Tak trosku rozumu nez sem neco napisu :normal?:
Vsak ono se to nakonec srovna a bude z toho opet dalsi prazdna mapa,kam budou chodit kutat v noci a pres den tam cumet ti machri v PvP a stezovat si ze je tam prazdno
Je sice obdivuhodné, jak ty užíváš rozumu než něco napíšeš, ale já tam viděl kopat i pvp hráče a bylo jich dost. Z vlastního cechu (křižáci) bych ti jich mohl vyjmenovat celou řadu, zrovna tak bych ti mohl vyjmenovat pvp hráče z modré i červené říše a světe div se, i ty pvp hráče, které jsem viděl kopat ruku v ruce s pvm hráči a nezabili je. A to tam netrávím všechen čas, všeho všudy jsem tam byl od spuštění celkem tak 4 hodiny.

EDIT: úprava textu (vypadlá písmenka, přebytečná slova)
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 20. kvě 2013 15:35:34

Malchus píše:
lordsword píše:Nechapu co to tady meles za nesmysly.Jaci PvP hraci? Ja sem zatim videl kutat jen PvM hrace a ti PvP ani sebou krumpac nemaj a jen litaj na konich snazi se lovit kopace.Tak trosku rozumu nez sem neco napisu :normal?:
Je sice obdivuhodné, jak ty užíváš rozumu než něco napíšeš, ale já tam viděl kopat i pvp hráče a bylo jich dost. Z vlastního cechu (křižáci) bych ti jich mohl vyjmenovat celou řadu, zrovna tak bych ti mohl vyjmenovat pvp hráče z modré i červené říše a světe div se, i ty pvp hráče, které jsem viděl kopat ruku v ruce s pvm hráči a nezabili je. A to tam netrávím všechen čas, všeho všudy jsem tam byl od spuštění celkem tak 4 hodiny.

Tak že mám chodit kopat na mapu a čekat jakou má zrovna protihráč náladu, jestli dneska jde kopat, nebo huntit CB. Jestli má chut nekoho zabít nebo chut nemá? Podivej se do statistik, jednoduché počty, CB získané za války a pak CB získané za týden celkem, tam uvidíš ty míromilné hráče. Prostě na tuhle mapu, za této situace me nikdo nedostane. Zařídil jsem se prostě jinak, bohužel ne zrovna ku prospěchu ostatních hráčů. Zdobená tavba holt něco stojí, tak se musí náležitě ohodnoti a ocenit. Já na tom škodnej nebudu.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » pon 20. kvě 2013 15:48:48

Cepino píše:
Malchus píše:

Tak že mám chodit kopat na mapu a čekat jakou má zrovna protihráč náladu, jestli dneska jde kopat, nebo huntit CB. Jestli má chut nekoho zabít nebo chut nemá? Podivej se do statistik, jednoduché počty, CB získané za války a pak CB získané za týden celkem, tam uvidíš ty míromilné hráče. Prostě na tuhle mapu, za této situace me nikdo nedostane. Zařídil jsem se prostě jinak, bohužel ne zrovna ku prospěchu ostatních hráčů. Zdobená tavba holt něco stojí, tak se musí náležitě ohodnoti a ocenit. Já na tom škodnej nebudu.
Nepsal jsem nic takového, že se ti tam nic nestane, že jsi tam naprosto bezpečný. Reagoval jsem na Mansariho, který píše, že pvp hráči ani nenosí krumpáč a jen loví kopáče. Máš pravdu, že si stačí porovnat týdenní statistiky z válek. A jestli nejsi škodnej na zdobené tavbě a zvednul si ceny, no tak přeci jen dobře pro tebe, ne ? My všichni oceňujeme, kolik tě to stojí úsilí (přečetli jsem si na toto téma od tebe dost).
Obrázek

Bodlinka
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Bodlinka » pon 20. kvě 2013 16:13:39

lordsword píše:
Bodlinka píše:necromander :

"

Ve swampu toho PVP hráči moc nevydělají. A proč by měli vylepšovat své původní postavy na PVM? Teď budou moct vydělat a ještě si vylepšovat PVP . I když nesmrtelnost u některých hráčů po všech možných i nemožných bonusech je taky na pováženou. (Některým by i Chuck Noris jejich nesmrtelnost záviděl).
Nechapu co to tady meles za nesmysly.Jaci PvP hraci? Ja sem zatim videl kutat jen PvM hrace a ti PvP ani sebou krumpac nemaj a jen litaj na konich snazi se lovit kopace.Tak trosku rozumu nez sem neco napisu :normal?:
Vsak ono se to nakonec srovna a bude z toho opet dalsi prazdna mapa,kam budou chodit kutat v noci a pres den tam cumet ti machri v PvP a stezovat si ze je tam prazdno[/quote]

ale no tak lordsword
Možná bys měl, než začneš reagovat jako vystresovaný neurotik, trošku zapřemýšlet.
V příspěvcích se tu ztěžuje nejvíc na to, jak tam nemůžou PVM hráči, protože nemají CB. Tak kolik tam teda těch PVM hráčů je?
Já tam zatím viděla převážnou většinu těch, co mají hodnost u jména . A vzhledem k vysokým lvl to nebudou lvl za pachtění ve swampu.
A bude jen dobře, když tam budou ti, co chtějí kopat a budou povětšinou PVP. Sem tam někoho zabijou, vykopou si rudu a bude :lol:
A ty, prosím tě ,přestaň hysterčit, však se to nějak vyvine. :tutununu:

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix 
offline Russian