No tak sem to konecne dolouskal.No musim rict,ze z vetsiny souhlasim s Forummanem,protoze to co tu nekteri plodi si nezada s IQ pod 50.
1.Ze nejde zmenit jmeno v realu? Ale no tak to nemyslite vazne ne? :normal?:
2.Ze vas budou okradat,prejmenovane postavy porad dokola?Co vim,tak nejvic pruseru delaji,prave ty postavy co maji stejny nick a neustale koluji pres HM a lidi jim naleti,prave kvuli staremu nicku.
3.Me spis osobne stve,ze kolikrat ma postava stejny nick a uz 20 majitele.Pak ho napadnu,protoze je na BL u me a ejhle on uz to davno neni on.Takze bych dalk povinne prejmenovani pri prodeji.
4. Ze si ma ma hrac vybrat nick,za ktery bude hrat cele roky a ma to vedet dopredu? :normal?: Tohle je hra a ne real.hrajeme,za to co nas bavi a nekdo treba zmeni po letech nazor na nick,driv pekny,nebo meni pohlavi,kvuli svatbe o ktere,preci nemohl tusit,pred lety.Nekdo chce hrat za jiny char a chce mit prave nick hlavni postavy a te vedlejsi.(to nikoho nenapadlo co?)
Treba prave vyvin hry omezi nektere,chary,driv v pohode,ted slabe.Proto dalsi duvod zmeny.
5.Zmena i - L mam sam takovehle postavy a kdo neni hloupy,uz si je davno zabral,prave kvuli podvodnikum.A pokud si davate nicky s mraky LLLL je to jen vase hloupost a zase uvitate zmenu nicku

tahle zmena by musela byt od zacatku serveru ane ted po letech.
Jinak me osobne o tu zmenu nejde,nepotrebuju ji a sve pratele ve hre mam a kdyby si zmenily nick,tak mi to reknou ne? Jinak by to prece nebyly pratele:)
Jasne ze sou proti ti co sou se svym nickem spokojeni,ale uvedomte si ze tuhle hru nehrajete samy.