Mluví ten co zjěvně nepochopil :normal?:forumman píše:Mám korál, průmku 45 a že by to ve swampu a nebo v proměně byla nějaká hitparáda, to se teda říct nedá...
Ale jak se zde dozvídám, všichni asi berou o mnohem méně, jelikož wp sura je neskutečně silná pvm postava...
Hned si jdu skočit kerindor bez stunera vydělávat na novou výbavu ... ikdyž moment, to bych musel být bm sura, pvp postava...![]()
A takhle asi nějak vypadá kvalita argumentů...
Nemá cenu nic dodávat...
Edit: Asam, ano, pamatuji si, když se to tady psalo o tom, že se na kouzla šahat nebude, takže se vyhni nějakým komentářům o tom jak se mám ztišit, opravdu nemám náladu aby mě tu nějaký náctiletý kluk něco takového povídal, zvlášť když ještě mluví z cesty... :wannafight:
A, Do kerindoru klidně s WPčkem můžeš - dmg máš o něco vyšší než aurák, takže to pude v pohodě...
B, Jak jsem již psal, Keri je výjimka, jediná mapa která dává PvP postavám možnost výdělku (heal + BM)
C, K tvé výbavě, zkus si například porovnat: Kolik může brát Healer se stejnou výbavou a kolik ty, a jak to ve swampu bez buffů udrží...
D, Pamatuješ? Tak mi prosímtě řekni název toho tématu, nebo aspon v jaké kategorii to bylo (Diskuze o hře, Off-Topic)..
E - Lao- něco:
Aurák má při 300 SIl + 856 do utoku, WP má při 300 INT (stačí na 100% ní buff) +1362 do útoku...
Doufám že ti to jako argument stačí..