Swamp, změna (Souhlas x Protest)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Swamp, změna (Souhlas x Protest)
Sorry Giante,ale az vydelam to samy s moji hlavni,tak s ni pujdu klidne dropovat.Asi chodis do jineho Swampu.Jak mas pres 130lv tak jde drop rapidne dolu a expy taky.na to abych byl ve Swampu a daval par % na Ezo,se mi moc nezda.Pak uz zbyvaji jen ty mise. A napadanim ve Swampu docilis jen toho,ze budes dropovat a expit jeste min:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 87 poděkování
Ve swampu mi toho teda moc nepadá,okolo 250-350kk (max)
Nemám žádného dropera do swampu jak někteří "lolci"
Nojono,kéž by se to změnilo,čím větší lvl,tím větší výdělek
Nemám žádného dropera do swampu jak někteří "lolci"

Nojono,kéž by se to změnilo,čím větší lvl,tím větší výdělek

-
- Lv.13
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Já jsem nikdy neměl problém s hlavní postavou vydělávat. A ani ted ho nemám. Fakt nevim, jakej swamp chodim, ale prostě tam nikdy neni tak narváno, abych nenašel místo nebo volný meteor. A to na jakékoliv příšeře. Myslim, že z toho děláte zbytečnou vědu.
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 87 poděkování
To máš pravdu,chodím na metiny a je tam většinou volno ( z těch 8 míst) 
Ale když půjdu někde dropovat nebo plnit quest,tak budu divočit

Ale když půjdu někde dropovat nebo plnit quest,tak budu divočit

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Já prostě žasnu, Giant on Svatý sám na 100% i se svojí hlavní postavou hned jak to šlo, tak letěl na ezo a najednou, když mu ostatní dělají to samé tak by měnil drop, ostatní zabíjel, a mě tu na foru pořád buď nadává nebo zesměšnuje. Je vtipný.
Podle něj, by se swamp měl co měsíc upravovat podle toho jak jemu by to vyhovovalo. Asi jsi rozčílen nebo nevím asi nějaká choroba, sám jsem do swampu chodil od 100-110 a to na zvěř a na liliputy, nechodím tam z důvodu, že to nemám zapotřebí zatím, expí to i na bažinách a já nepotřebuji miliardu denně, mě stačí to co padne.
Sám se přizná k tomu, že sám chodil na ezo s dropem, ale najednou že on si vzpomene, tak se ohání nějakou změnou a všechny dropy by vyházel a zabral ezo jen pro sebe. Pokud by tam nebyli dropi a místo nich jiné 130tky, tak zas bude nadávat že je všude plno a at s tím Saggi chudák něco udělá, nejlépe 15 kanálů, aby on Giantík měl kdy si vzpomene svoje místečko na pláži nejlépe volné. Giante, dám ti radu, začni se starat o sebe o svou postavu, za tu dobu co se tu do mě snažíš navážet a rozhodit mě, což se ti nepovede, jsi mohl mít xy krát volné místo ve swampu, ale ono je lepší pořád na něco nadávat, to bychom nebyli češi že? Kdo chce, tak si místo jak na výdělek tak na drop najde a kdo nechce, tak nadává na foru. 
PS: Od nás z cechu, když je někdo na ezo, tak se nejdříve než odejde zeptá ostatních, jestli tam nechtějí místo něj. Rádi si takhle místa přepouštíme, a věz, že téměř každý den někdo expí a na přeplněnost si nestěžujem. Nevím proč to takhle nefunguje i u vás v cechu?

PS: Od nás z cechu, když je někdo na ezo, tak se nejdříve než odejde zeptá ostatních, jestli tam nechtějí místo něj. Rádi si takhle místa přepouštíme, a věz, že téměř každý den někdo expí a na přeplněnost si nestěžujem. Nevím proč to takhle nefunguje i u vás v cechu?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- BasoN
- Lv.8
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Řekl bych, že je tu moc povyku pro nic.
A celé se to vzdálilo od tématu.
Swamp??
Je jasný, že se kvůli několika jedincům nebude nic měnit.
Zakázat multiůčet?: nesmysl, já jako nadropím a pak si půjdu stoupnout
jako shop na pár hodin? hovadina 1.
Zrušit buf 100%+: nesmyls, kdo zná tak ví že ne všude jde použít, a ne všude to pomůže, a když to hra dovoluje, proč ne? hovadina 2.
Omezit drop podle levelu?: další nesmysl, někde je tu psáno že by to mělo padat všem stejně, tak o co jde? a když mě to na ezách ještě navíc pěkně expí tak proč ne?? hovadina 3.
Někteří už jsou totiž tak rozmlsaný že neví co by chtěly.
Vraťte se před swamp, co by jste dělaly kdyby nebyl??
A nespěchejte tolik, škodí to zdraví.
Swamp??
Zrušit buf 100%+: nesmyls, kdo zná tak ví že ne všude jde použít, a ne všude to pomůže, a když to hra dovoluje, proč ne? hovadina 2.
Omezit drop podle levelu?: další nesmysl, někde je tu psáno že by to mělo padat všem stejně, tak o co jde? a když mě to na ezách ještě navíc pěkně expí tak proč ne?? hovadina 3.

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Hele mě osobně je vcelku jedno co si kdo ničí, jen se mi nelíbí že swamp je teď pro víc jak polovinu postav bez buffu jako místo na drop a exp nepoužitelnej. Kdyby tam šlo vydělávat i bez něj tak tu ode mě není nic (neříkám všude ale dávat jen zvířata a to ještě s hodně luxus výbavou na ně je hovadina). Těm co mají buffy může být jedno kolik ty mobbové berou a ti co je nemají by si aspoň i tak mohly vydělat a trochu poexpit. Teď je to mapa pro pár vyvolených co mají čas si dělat 2 postavy 100+BasoN píše:Řekl bych, že je tu moc povyku pro nic.
Swamp??
Darksider
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
- GraciusJohnus
- Lv.9
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Zaújmalo by ma čo rieši Giant. Prečo by som nemohol s dropom 110, ktorého vlastním, chodiť na ezo? Je to predsa moja vec. Na dropovi zarobím 600kk+ za swamp, na hlavnej nejdem cez 400kk. Tak prečo by som tam nemohol chodiť? Kto skôr chodí, ten skôr melie. A to že niekto tu nemá čas je jeho chyba. Musí sa prispôsobiť podľa svojho času. Ja stojím 3hod v meste ale taktiež som 5hod vo swampe pretože mám na to čas. Keď máš čas len 2hodinky, skoč si swamp(niekoho si zabi, ak chceš miesto) a urob si bio, zručnosť atď.
E: Cepino ma úplnú pravdu, vo všetkom. Ja napríklad vedu z toho, že je niekde full nerobím. Obehnem 4ch na všetkých troch miestach kam chodím, keď je tam plno dám a do zmeniť postavy na 15min. a obehnem si to zase, nonproblemo. V cechu si tiež neprenechávame miesta, len niekedy, a aj tak som nemal nikdy problém nájsť si miesto.
E: Cepino ma úplnú pravdu, vo všetkom. Ja napríklad vedu z toho, že je niekde full nerobím. Obehnem 4ch na všetkých troch miestach kam chodím, keď je tam plno dám a do zmeniť postavy na 15min. a obehnem si to zase, nonproblemo. V cechu si tiež neprenechávame miesta, len niekedy, a aj tak som nemal nikdy problém nájsť si miesto.

I am famous.
- Giant
- Lv.27
- Dal poděkování: 133 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
GraciusJohnus píše:Zaújmalo by ma čo rieši Giant. Prečo by som nemohol s dropom 110, ktorého vlastním, chodiť na ezo? Je to predsa moja vec. Na dropovi zarobím 600kk+ za swamp, na hlavnej nejdem cez 400kk. Tak prečo by som tam nemohol chodiť? Kto skôr chodí, ten skôr melie. A to že niekto tu nemá čas je jeho chyba. Musí sa prispôsobiť podľa svojho času. Ja stojím 3hod v meste ale taktiež som 5hod vo swampe pretože mám na to čas. Keď máš čas len 2hodinky, skoč si swamp(niekoho si zabi, ak chceš miesto) a urob si bio, zručnosť atď.
Za domací ukol do pátku přečíst znova!
E: Nikde jsem nepsal, že ny se tam nemohlo chodit, Aspoň je vidět, jak dneska lidé čtou

![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
- GraciusJohnus
- Lv.9
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Giant píše:GraciusJohnus píše:Zaújmalo by ma čo rieši Giant. Prečo by som nemohol s dropom 110, ktorého vlastním, chodiť na ezo? Je to predsa moja vec. Na dropovi zarobím 600kk+ za swamp, na hlavnej nejdem cez 400kk. Tak prečo by som tam nemohol chodiť? Kto skôr chodí, ten skôr melie. A to že niekto tu nemá čas je jeho chyba. Musí sa prispôsobiť podľa svojho času. Ja stojím 3hod v meste ale taktiež som 5hod vo swampe pretože mám na to čas. Keď máš čas len 2hodinky, skoč si swamp(niekoho si zabi, ak chceš miesto) a urob si bio, zručnosť atď.
Za domací ukol do pátku přečíst znova!
E: Nikde jsem nepsal, že ny se tam nemohlo chodit, Aspoň je vidět, jak dneska lidé čtou
Môžeš napísať ten edit zrozumiteľnejšie? Ďakujem
E: Reagujem na Ezo. Viem, že ty si napísal, nech droperi chodia na vlkov. Keď majú taký a taký level. Chcem ďalej povedať, že sa nikdy vo swampe nezabíjalo až na pár vynimiek. Vždy sa bez rozdielu levelu napísalo, koľko tam ešte bude a slušne sa počkalo. Tak neviem prečo by to nemohlo pokračovať zato že si si niečo teraz zmyslel, že nemáš miesto.

I am famous.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »