Není to můj slavný spinel, ale rozšíření hry přidané GA. Já zde jen vysvětlila pro jiné k čemu je další využití cidonijských krystalů a věř, že spousta lidí to neví, je zde hodně hráčů, kteří novinky nečtou.Leesia píše:Ten tvůj slavný spinel slouží jen k dodělání talismanů...a pokud mám všude 3 je mi k prducleo píše:Proč pořád chcete vyhazovat cidonijské krystaly - potřebujete je pro výrobu SPINELŮ, takže si je hezky schovejte.
Cituji z novinek k testování: "zde bych doporučil navštívit nové npc Becalel, který vám jistě sdělí podrobnosti a dále bych ještě doporučil zajít za Kang-Miem, tam je druhá potřebná část. Když jsme u těch NPC postav, ještě má co říci Strážce města" - zde zjistíte jak je to s těmi spinely a co je potřeba na jejich výrobu (nemám možnost být teď na hře a zjistit to a přesně si to nepamatuji).
Ne každý má všude 3 talíky (já teda ano), znám hodně lidí, co chce přidávat třetí talík a proč si teda Vikernes neuděláš svůj server, který si budeš spravovat k obrazu svému a hru dál rozvíjet dál podle svých představ.