v brzke době dám svůj navrh a bud se bude líbit nebo ne

![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Na jednu stranu napíšeš, že ten cechovní pozemek není k ničemu a pak napíšeš, že to brzdí cechy v rozvoji. Já zastávám názor, že pozemek je opravdu k ničemu. Neznám cech, který by měl více jak 50 aktivních členů. Dropiky si můžou hodit do cechu dropiků. Tak že cechovní pozemek cech ani nepotřebuje. My osobně vlastníme dva pozemky, jeden má hlavní cech, druhý mají dropici. A osobně nechápu proč bych ty dva pozemky nemohl vlastnit. Byly volné, každý měl stejnou šanci si pozemek koupit a vybavit k obrazu svému. Když to nikdo nechtěl, tak jsme si je koupili a postavili si tam taviče na rudu, který nám chyběl. A pokud se objeví další volný pozemek a nikdo o něj nebude mít zájem, tak si ho opět koupíme, peněz dost, materiálu mraky, nevidím důvod, proč to tak neudělat.rudlaninja píše:Pozemků by bylo dostatek,kdyby bylo míň hráčů kteří vlastní třeba 3-4 pozemky.S tímhle by měli něco dělat,nechápu k čemu to komu je mít tolik pozemků výdělek z nich není nějaký závratný a jen brzdí rozvíjení jiných cechů.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
elaverka super nápad - dej do návrhů....elaverka píše:Ahoj,založila jsem toto téma z důvodu zda jde koupit cechovní pozemek neboť
v modré říši není alchymista na křišťál.Je tam spousta alchymistů na nebeské slzy na eben atd.Podle mě by bylo ideální kdyby byl v hlavním městě universální alchymista kde by se dalo zadat kterou rudu chcete tavit. Samo-
zřejmě cechovní alchymisti by zůstali a záleželo by na každém hráči aby se rozhodl kde bude tavit. Tím by odpadl problém že některý alchymista v dané říši není.A nebo další možnost že by nešlo udělat dva stejné alchymisty dokud
by v dané říši nebyli všechny možnosti. To by mohli hlídat GM v nastavení.
A proč nemít cech pro dropy, když chceme mít více aktivních hráčů v hlavním cechu, proč bychom nemohli udělat cech pro dropy... cech pro dropy neznamená jen možnost vkládat BZK, to je řešení na vteřinu, ale nevidím opravdu žádný vážný důvod neudělat si pro dropy našich hráčů svůj cech.... A pokud narazíme na volný pozemek, určitě i pro cech dropů koupíme.rudlaninja píše:To že Ty máš v cechu 50 lidí neznamená,že jiný cech jich má taky málo.Jsou cechy kam si nemůžeš vzít ani druhou postvu protože by zabírala místo hlavním postavám jiných hráčů.Se podívej kolik je cechovních pozemků kde nic ani není postavené prostě je jen mají a cech který je aktivní v PvP a chce nabrat více PvP hráčů má prostě smůlu.Nač mít cech pro dropy?Existuje kurare,jed,prsteny.A podle mně by pro říši měl větší užitek cech,který je aktivní i v PvP.